Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de voordelen van professioneel stucwerk?

Stucwerk aan uw plafond, wanden en gevel toevoegen is een slimme zet als u méér uit uw interieur wilt halen. Het is dan wel belangrijk om te vertrouwen op de aanpak van een professionele stukadoor als u de best mogelijke resultaten wilt.

Stucwerk is een verzamelnaam voor alle soorten pleister- en gipswerken in een rondom de woning en kan een meerwaarde betekenen voor uw interieur. Het biedt tal van voordelen – en meer daarover leest u in het onderstaande overzicht!

 

 

De vele voordelen van professioneel stucwerk

1. Stucwerk is helemaal niet zo duur

Eerst en vooral is stucwerk helemaal niet duur. Doorgaans kost het laten sturen van een groot oppervlak niet meer dan 10 euro per vierkante meter. Het is ook mogelijk om behangklaar stucwerk te kiezen, en dan betaalt u nog minder!

 

2. Professioneel stucwerk ziet er stukken beter uit

Daarbij zien muren, plafonds en wanden er natuurlijk een stuk mooier en verzorgder uit dankzij stucwerk. Een professionele stukadoor zorgt dat de pleister waterpas, effen en egaal geplaatst wordt. Het resultaat is dat u er nog heel wat jaartjes van kunt genieten!

 

3. Stucwerk kan ook buiten

Daarbij kan een ervaren stukadoor ook stucwerk buiten uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld een oude gevel een nieuwe uitstraling geven? Geen probleem, een expert kan het voor u doen. Stucwerk kan op die manier ook gemakkelijk gecombineerd worden met isolatie voor de woning. Een win-winsituatie dus!

 

4. Een waardevolle woning

Ten slotte zorgt kwalitatief stucwerk ervoor dat uw woning heel wat meer waard zal zijn. Het is een goed idee om op voorhand al degelijk stucwerk te laten doen, zodat u er bij verkoop van de woning meer kunt voor krijgen. Als potentiële kopers zien dat ze zelf geen stucwerk meer moeten doen, dan is de kans dat ze uw woning aankopen immers een stuk groter!

Gerelateerde artikelen

Vertrouw op een specialist qua vloerverwarming voor het infrezen

Redenen om een online marketing bureau in te huren

Waarbij kan Shiatsu therapie u helpen?