Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Visualiseer de boodschap van jouw bedrijf met een bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm kun je visueel maken waar jouw bedrijf voor staat en welke producten of diensten je aanbiedt. Je vertaalt je boodschap naar beeld en geluid en maakt zo impact op je doelgroep. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Het maken van een bedrijfsfilm kan verschillende doelen hebben. Wil je bijvoorbeeld een duidelijke bedrijfspresentatie geven of een nieuw beleid uitleggen aan je medewerkers? Dan wordt de video alleen intern gebruikt. Maar ook een video voor klanten is een optie. Deze plaats je dan bijvoorbeeld op je eigen website of social media kanalen. Wat je doel ook is, je wilt natuurlijk wel dat het filmpje er professioneel uitziet. Schakel daarvoor Playforward in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van video’s en helpt jou jouw boodschap over te brengen.

De werkwijze van deze specialist

Bij Playforward luisteren ze naar jouw wensen en maken ze een bedrijfsfilm op maat. Wil je bijvoorbeeld een animatie video laten maken om een complexe zaak te vertalen naar iets tastbaars? Of wil je juist dat jouw medewerkers en bedrijf getoond worden? Het is allemaal mogelijk! Via een duidelijk werkwijze gaan ze voor jou aan de slag. Zo beginnen ze met brainstormen en het schrijven van een script. Uiteraard worden hier jouw wensen en verwachtingen in meegenomen. Daarna starten de opnames en wanneer deze afgerond zijn worden de beelden gemonteerd. Voordat ze het eindproduct opleveren, vindt er eerst nog een beoordeling plaats. Hierbij kun jij aangeven wat je van het filmpje vindt en eventuele verbeterpunten aankaarten. Zodra deze punten zijn doorgevoerd, wordt de bedrijfsfilm opgeleverd.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Playforward hebben ze al voor meer dan 200 klanten door heel Nederland video’s gemaakt. Vele bedrijven gingen jou dus al voor en hebben bij dit bedrijf een animatie of ander soort video laten maken. In wat voor branche jouw bedrijf zich ook bevindt, zij helpen je graag verder. Je krijgt een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je ook een bedrijfsfilm of animatie laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Playforward en laat je adviseren.

Gerelateerde artikelen

Waarbij kan Shiatsu therapie u helpen?

Ontvang het beste advies van dé accountant nabij Rotterdam

De gezelligste single groepsreizen voor 50-plussers vind je hier!