Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Vind eenvoudig een assistent accountant vacature die bij u past

Wilt u aan de slag als assistent accountant en bent u op zoek naar een passende vacature? Bekijk dan eens het uitgebreide vacatureaanbod van WR.nl. Op de website van dit werving- en selectiebureau vindt u allerlei vacatures in diverse steden in Nederland. U vindt er dus zeker een geschikte vacature voor een positie als assistent accountant bij u in de buurt.

Direct solliciteren op vacatures die u aanspreken

Heeft u een passende assistent accountant vacature gevonden? Dan solliciteert u eenvoudig door uw gegevens achter te laten en uw cv te uploaden. Vervolgens gaan de recruiters van WR.nl aan de slag om te kijken of er een match is tussen u en uw potentiële nieuwe werkgever. Wanneer deze match er is, nemen ze zo snel mogelijk contact met u op en regelen ze een gesprek voor u. Wordt u dan aangenomen? Dan treedt u direct in dienst bij uw nieuwe werkgever, want WR.nl verzorgt enkel de werving en selectie. U gebruikt hun diensten dus alleen om een baan te vinden en vervolgens profiteert u van dezelfde zekerheden en voorwaarden als uw collega’s.

Keuze uit een uitgebreid vacatureaanbod

Bent u op zoek naar een andere vacature dan die voor assistent accountant? Ook dan vindt u in het ruime vacatureaanbod van WR.nl de baan waarnaar u op zoek bent. Zo verzorgen ze onder andere ook de werving en selectie voor bedrijven in de managementconsultancy, ICT en werktuigbouwkunde. Daarbij bemiddelen ze vooral voor grotere mkb-bedrijven. Dus wilt u graag aan de slag in een wat groter bedrijf dat bij u past, maar wilt u niet uit het oog verloren worden zoals dat bij de grote ondernemingen soms gebeurt? Dan is een mooie vaste baan in het grotere mkb perfect voor u.

Bekijk de vacatures online

Bent u benieuwd naar de vacatures waar u via WR.nl op kunt solliciteren? Aarzel dan niet en bekijk hun vacatureaanbod online. Hierbij sorteert u de vacatures eenvoudig aan de hand van locatie, vakgebied en salaris. Komt u een vacature tegen die u wel interessant lijkt, maar wilt u eerst verder kijken voordat u reageert? Dan bewaart u de vacature eenvoudig als favoriet en kunt u er later op terugkomen. Heeft u een vraag over een van de vacatures? Twijfel dan niet en neem contact op met WR.nl!

https://www.wr.nl/

Gerelateerde artikelen

Operator 2 ploegen Voedingsmiddelenindustrie

Uw kennis en vaardigheden op hoog niveau houden met een BHV herhalingscursus

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers begint met coaching