Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Vind een blijvende oplossing voor een tijdelijk inkoopprobleem middels inkoop detachering

Doordat bedrijven hedendaags de mogelijkheid hebben om te kiezen uit een breed scala aan toeleveranciers, maakt dit de inkoop technische processen en –procedures minder transparant en arbeidsintensiever. Dit geldt al helemaal bij speciale projecten en piektijden. Hierdoor ontstaat er op menig inkoopafdeling een (tijdelijk) gebrek aan gekwalificeerde inkoopexpertise. Hoe gaat u dit opvangen? Hoe zorgt u dat er tijdelijk iemand een succesvolle voortgang van inkoopprocessen verzekerd? En hoe zorgt u ervoor dat gecompliceerde projecten worden bijgestuurd, begeleid en succesvol worden afgerond? Tijdelijke inkoop detachering is dan de oplossing.

Professionals voor een tijdelijke basis

Nu rest natuurlijk nog de vraag waar u die interim inkoper vindt. Insinc levert professionals die op tijdelijke basis meteen bij u aan de slag gaan. Of dat nu op operationeel niveau of strategisch niveau is, zij helpen u! Maar ook van junior interim inkoper tot interim CPO leveren zij allround professionals. Niet alleen zijn deze interim inkopers inzetbaar voor de aangegeven activiteiten, maar u krijgt ook een interim inkoper in huis die uw organisatie met hart en ziel is toegewijd. Wanneer u bij hen voor inkoop detachering kiest, krijgt u een interim die ook in elk opzicht past binnen uw organisatiestructuur- en cultuur. Ze worden nauwkeurig geselecteerd op hun professionele knowhow en expertise. Schakel ze in voor een individuele klus of in teamverband, want in beide kunnen zij uitstekend opereren.

Reken op een goed resultaat

Insinc levert op basis van tijdelijke inkoop detachering de juiste professionals. Hierbij zijn hun sleutelwoorden: doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief. De inkoop detachering professionals weten niet alleen de grote lijnen feilloos uit te stippelen, maar beheren ook de details van het vak volledig. Kortom: een interim inkoper van Insinc is multi-inzetbaar! Denk hierbij aan activiteiten als het opzetten van een inkoopactieplan, een Request for Proposal, Service Level Agreements, voor Europese aanbestedingen, of evaluations – u kunt rekenen op een goed resultaat. Een inkoop detachering professional van Insinc geeft uw inkoop meer rendement. Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen

Outplacement in de omgeving van Harderwijk

Met een online cursus Excel haal je meer uit je werkprocessen

Operator 2 ploegen Voedingsmiddelenindustrie