Categoriearchief: Vervoer en transport

Twenteplus

Van sulfaatkarton een verpakking laten maken

Wanneer je een verpakking gaat laten maken, kan je kiezen uit diverse soorten karton. Een van die soorten is dan ook het bekende sulfaatkarton. Het is een karton dat houtvrij is en gemaakt is uit de celstof van sulfaat en naaldhout. Het is een zeer stevig karton en daarnaast heeft het ook nog een keurmerk wat laat blijken dat dit een sterk karton is dat veel gewicht aan kan. Het wordt dan ook vaak gebruikt voor de productie van zaken die stevig moeten worden verpakt. Ben je dus op zoek naar een bedrijf die je kan helpen met het leveren van verpakkingen die stevig zijn en zullen zorgen dat alle producten die je verzendt op een goede wijze aankomen? Dan is het aan de slag gaan met dit bedrijf die sulfaatkarton gebruikt een zeer goede keuze om te maken. 

Specialisten

De specialisten die werken met het sulfaatkarton hebben hier veel kennis van en ervaring mee. Ze weten wat het inhoudt en hoe hier het beste mee kan worden gewerkt. Er worden allerlei talloze mogelijkheden bedacht om diverse producten te verpakken. Zo kan ook jouw product met het sulfaatkarton worden verpakt. De specialisten zorgen voor een duidelijk en goed ontwerp en beschikken over de tools die er voor nodig zijn om dit te bewerkstelligen. Uiteraard word je, naar wens, volledig betrokken in het proces, zodat je zelf ook keuzes kunt maken. 

Combinatie

Bij deze drukkerij van het sulfaatkarton wordt er een bijzondere combinatie gemaakt van het maken van het ontwerp, het gebruiken van papier, het bedrukken van de verpakking en het na bewerken hiervan. Het tekenwerk wordt door de ontwerpers allemaal gedaan in de studio. Wanneer dit af is wordt er direct aan de slag gegaan met het uitvoeren hiervan. Je zult snel een blik kunnen werpen op jouw persoonlijke verpakking.

 

Een auto huren in Rotterdam die u overal voor gebruikt

Een auto kunt u uiteraard voor verschillende doeleinden huren. Gaat u een tijdje eropuit met het gezin of uw partner? Heeft u een korte periode een auto nodig voor werk? Of zijn er andere redenen om op korte termijn een auto te gebruiken? Wanneer u op zoek bent naar een geschikte auto om te huren in Rotterdam, dan is Van ‘t Hart Autoverhuur voor u het juiste adres. U vindt hier diverse soorten auto’s van goede kwaliteit die u perfect kunt gebruiken voor uw reis.

Diverse soorten auto’s voor iedere korte en lange reis

Wanneer u in een paar weken een groter gebied wilt verkennen tijdens een ontspannende én avontuurlijke vakantie, is een auto huren ideaal. Zo bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer, dat vaak alleen in de grote steden een gemakkelijkere manier van verplaatsen is. Wanneer u vanuit Rotterdam wilt vertrekken en een auto wilt huren, helpt Van ‘t Hart Autoverhuur u met de keuze van de juiste auto voor uw gezelschap en doeleinde. Kiest u voor een eenvoudige maar toch zeer functionele Volkswagen Up! of gaat u liever voor een grotere ŠKODA Octavia? Op de website van deze verhuurder kunt u op het gemak alle auto’s met hun specificaties bekijken.

Uitstekende services

Het huren van een auto gaat bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam heel vlot en eenvoudig. Nadat u uw auto op de website heeft gekozen, vraagt u direct een offerte aan zodat u op de hoogte bent van de kosten. Ook telefonisch en via e-mail is het mogelijk om een auto te huren bij dit bedrijf in Rotterdam. Naast een eenvoudige reservering, zijn er nog veel meer voordelen aan deze autoverhuur. Zo hebben zij een eigen pompstation, zodat u de auto niet volgetankt hoeft in te leveren. Dit doen zij namelijk zelf! Bovendien biedt Van ‘t Hart Autoverhuur 24/7 pechhulp aan. U kunt ze bij een pechsituatie bereiken via het noodnummer dat u meekrijgt wanneer u de auto ophaalt. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken!

https://hartautoverhuur.nl/
Twenteplus

Veilige verzendingen door de koerier in Enschede

Voor het versturen van jouw zendingen kan je het beste in zee gaan met de snelle  koerier in Enschede. Door dit over te laten aan een professional weet je dat het pakket goed wordt bezorgd en ook op het juiste moment. Daarnaast scheelt het je zelf veel tijd en kan deze goede verzending bijdragen aan een beter imago van je bedrijf. Je kan rekenen op de diensten van de koerier in Enschede, want zij houden zich altijd aan hetgeen dat zij beloven. Moet er een spoed pakket worden verstuurd? Dat is ook geen probleem. De bezorgers en chauffeurs van de koerier in Enschede worden naar de plaats gestuurd waar het pakket moet worden opgehaald en het zal zo snel mogelijk op plaats van bestemming terecht komen. 

Professionele materialen

Het professionele bedrijf waar de koerier in Enschede actief is beschikt over goede voertuigen en apparatuur om de zendingen op een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen aanbieden. Je kunt hierbij denken aan iedere twee jaar een nieuwe wagen en een goed onderhoud hieraan. Ook worden de zendingen extra goed verpakt wanneer dit een pakket betreft dat breekbaar is of juist een groot pakket dat op een andere manier moet worden verstuurd. Als je bijvoorbeeld een elektronisch apparaat wilt versturen, mag deze alleen maar rechtop worden verstuurd. Hiermee wordt allemaal rekening gehouden door de koerier in Enschede. 

Op de hoogte houden

De koerier in Enschede houdt zowel de klant als degene die het pakket ontvangt op de hoogte van de zending. Zo zal de koerier in Enschede een mail sturen wanneer hij of zij onderweg is en hoe laat het ongeveer wordt dat hij verwacht er te zijn. Ook de klant zal de koerier in Enschede een bericht sturen wanneer het pakket is afgeleverd. Met de GPS in de auto kan je zo te allen tijde je bestelling volgen.Twenteplus

Reserveer een verhuisbusje voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf? Waarom zou u niet zelf het heft in handen nemen? Veel mensen regelen tegenwoordig hun verhuizing zelfstandig. Een verhuisbedrijf is vaak toch aan de dure kant en het is altijd lastig om een datum te vinden wanneer zij beschikbaar zijn. Indien u ervoor kiest om zelf het vervoer van uw bezittingen te regelen, heeft u twee mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw eigen vervoer in te zetten, met als gevolg dat u meerdere keren op en neer moet reizen. Een alternatief is het huren van een verhuisbusje waarin u uw complete inboedel in één keer kwijt kunt.

Huur bij een professionele transportspecialist

U huurt een verhuisbusje uiteraard het liefst bij een professionele organisatie die echt met u meedenkt. Blue Rent a Car is een bedrijf dat precies in dit plaatje past. Bij hen vindt u bussen voor zowel grote als kleinere verhuizingen. Voor het vervoer van enkele meubels kunt u bij hen terecht, maar ook voor uw complete inboedel. U huurt uw verhuisbusje al vanaf 75 euro per dag. Als specialist in transport staat het personeel van dit bedrijf er bovendien voor open om u van de nodige adviezen te voorzien. Laat u adviseren welke verhuisbus er het beste bij uw situatie past en wat er verder nog relevant voor u is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van een navigatiesysteem of spanbanden.

Plaats direct een reservering

Wanneer u een verhuisbusje wilt reserveren, kunt u erg eenvoudig contact opnemen met Blue Rent a Car. Bezoek de website en plaats uw reservering direct. Indien u nog met vragen zit, kunt u altijd langskomen bij een van de vestigingen van dit verhuurbedrijf. U vindt het bedrijf in Amsterdam, Den Bosch en Alphen aan de Rijn. Loop een keer door de showroom en zoek direct een geschikte verhuisbus bij deze transportspecialist.

https://www.blue-rentacar.nl/home
Twenteplus

Laat het zwaartransport voor bedrijven snel regelen

Ben je op zoek naar goede zwaartransport bedrijven? Dan hoef je niet langer verder te zoeken. Voor meerdere bedrijven kan het nodig zijn om gebruik te maken van zwaartransport. Wil je bijvoorbeeld medische apparatuur vervoeren of zware machines dan heb je zwaartransport nodig om deze producten en machines te kunnen transporteren. Om dit op een juiste manier te kunnen doen kun je zwaartransport voor bedrijven inhuren. Zij zorgen ervoor dat jouw zwaartransport op een goede manier wordt vervoerd naar de plaats van bestemming en geeft je daarbij de zekerheid dat je spullen veilig en op tijd worden geleverd. Het bedrijf dat zwaartransport voor bedrijven transporteert heeft de mogelijkheid en kennis om jouw zwaartransport gemakkelijk te vervoeren en houdt hierbij ook rekening met het soort transport dat wordt vervoerd. Omdat de chauffeurs al jarenlang ervaring hebben, kennen zij onderhand wel het zwaartransport van bedrijven en weten dan dus ook wat zij aan het vervoeren zijn. Dit zorgt voor extra veiligheid, omdat er kennis is over jouw transport. 

Kennis en netwerk

Het bedrijf van zwaartransport bedrijven, heeft een enorm netwerk in de transportindustrie en weten dan ook precies met wie er moet worden geschakeld om jouw transport zo goed mogelijk te kunnen vervoeren. Omdat bij zwaartransport voor bedrijven vaak veel en aparte apparatuur wordt getransporteerd, zijn hier vele regels aan verbonden. Omdat het bedrijf die zwaartransport voor bedrijven uitvoert veel kennis heeft in deze branche, weten zij ook precies aan welke wetten en regels zij zich moeten houden en zorgen voorafgaand aan het transport dat alle papieren hiervoor gereed zullen zijn. Wanneer zij dan met het zwaartransport voor bedrijven aankomen bij bijvoorbeeld de grens naar Duitsland of België, kunnen zij direct papieren aantonen om het zwaartransport voor bedrijven mee te mogen nemen over de grens. Wil je dus een veilig en vertrouwd transport voor jouw zwaartransport, dan is dit een erg goede keuze.Twenteplus

Zijn uw heftruckbanden versleten?

Maakt u veelvuldig gebruik van uw heftruck? Dan is de kans groot dat uw banden na enige tijd versleten raken. Het is belangrijk om deze op tijd te laten vervangen. Doet u dit niet, dan riskeert u een lekke band en bent u verder van huis. Ga daarom tijdig langs bij een professionele groothandel in heftruckbanden, zoals Juma Industriebanden B.V. in Klundert. Bij deze groothandel vindt u een ruim en divers assortiment aan heftruckbanden. Ook voor uw heftruck vindt u hier dus de perfecte banden. Heeft u langzaam vervoer? Of heeft u juist zwaar vervoer? Voor alle typen heftrucks heeft Juma Industriebanden B.V. dé oplossing!

Profiteer van een uitgebreide service

Bij Juma Industriebanden B.V. is het niet alleen fijn dat ze een ruim assortiment hebben, maar ook dat ze uitstekende service bieden. Ze denken graag met u mee en draaien hun hand niet om voor extra diensten. Zo komen ze bijvoorbeeld bij u langs om uw heftruckwielen ter plaatse te verwisselen. Maar ook het repareren van uw banden valt onder de mogelijkheden. Bovendien hebben ze bij dit bedrijf een ruilvelgensysteem voor heftrucks. U wordt te allen tijde snel geholpen door de flexibele medewerkers en u bent daarbij hoe dan ook verzekerd van kwaliteit.

Vraag om advies aan de specialisten

Weet u niet goed wat u het beste kunt doen? Twijfelt u bijvoorbeeld of u uw band wilt laten repareren of dat u beter een compleet nieuwe band moet kopen? Of weet u niet goed welk type band het beste op uw heftruck past? In al deze gevallen kunt u rekenen op de deskundige hulp van de medewerkers van Juma Industriebanden B.V. Met meer dan 12,5 jaar aan ervaring weten ze waar ze over praten en kunnen ze u van de beste adviezen voorzien. Kortom; zoekt u een groothandel in heftruckbanden voor uw organisatie of voor uzelf? Dan is dit de groothandel voor u!

https://juma-bv.nl/
Twenteplus

Transportbedrijf Barneveld voor divers transport

Heb je regelmatig goederen of producten die van groot formaat zijn of heb je gekoeld transport nodig? Of wil je andere goederen vervoeren? Maak dan gebruik van snelle transportbedrijf Barneveld. Door gebruik te maken van het transportbedrijf Barneveld kan je alle soorten goederen vervoerd worden. Ben je op zoek naar een vervoerder voor exceptioneel transport of gekoeld transport of speciaal transport? Dan bent je bij ons verzekerd van een professionele dienst met een goede prijs-kwaliteitverhouding.  Wij vervoeren uw goederen snel en gemakkelijk en veilig overal naar toe, ongeacht de grootte van jouw goederen.

Een goede service

Wij als transportbedrijf Barneveld  bieden diverse mogelijkheden op het gebied van transport.  O f je nu gaat voor binnen of buitenland. Wij vervoeren goederen in heel Europa. Bij ons kunt je terecht  voor alles wat voor het transport moet worden geregeld. Zo hebben wij de juiste middelen, regelen we alle voorschriften en zorgen voor de juiste begeleiding. Zo weet u zeker dat alle zaken goed geregeld worden. Ook beschikken wij over diverse vervoermiddelen, zodat wij de goederen op de meest geschikte manier kunnen vervoeren. Heb je bijvoorbeeld grote goederen of wil je veel goederen in één keer laten vervoeren? Dan maken wij bij het transportbedrijf Barneveld gebruik van onze vrachtwagens. Heeft u goederen die gekoeld moeten worden? In dat geval bieden wij koeltransport aan. Wij vinden het belangrijk om betrouwbare diensten aan te bieden. Dit betekent dat wij jouw goederen gegarandeerd op het gewenste moment afleveren. Wij  werken met ervaren koeriers. Zij hebben al vele goederen vervoerd en vaker exceptioneel transport uitgevoerd. Daardoor weten zij precies hoe ze alle goederen veilig naar de bestemming moeten vervoeren zodat ze in perfecte staat aankomen. Wil je verzekerd zijn van een vervoerder die op de juiste manier exceptioneel transport vervoert? Kies dan voor transportbedrijf Barnevel. Wij zorgen ervoor dat jouw transport succesvol wordt uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact op.Twenteplus

De elektrische bakfiets is hét transportmiddel voor kinderen

Een elektrische bakfiets is de ideale fiets voor ouders. Even de kinderen naar school of naar het kinderdagverblijf brengen wordt met dit soort fietsen wel heel gemakkelijk. Het maakt niet uit of u mee- of tegenwind heeft, want de fiets ondersteunt u waar nodig. Zo is het ook niet erg wanneer er wat meer gewicht in de bak zit. U hoeft zelf immers niet al het zware werk te doen, want de trapondersteuning helpt mee. Daarnaast is het ook veel veiliger om een bakfiets te kopen en hiermee de kinderen te vervoeren. Zelf fietsen is goed voor de motorische ontwikkeling, maar kan in het hedendaagse verkeer erg gevaarlijk zijn. Met een elektrische bakfiets houdt u de controle en zitten de kinderen veilig in de bak.

Bestel uw fiets online of ga langs in de winkel

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waar u het best zo’n handige elektrische bakfiets kunt kopen. Het antwoord is simpel: bij Fietskar.nl. Zij verkopen een breed assortiment aan fietsen in de winkel en in de webshop. Zo is de keuze aan u of u de fiets online bestelt vanuit uw luie stoel of langsgaat bij de winkel om de fiets in het echt te zien en uit te proberen. Welke keuze u ook maakt, u heeft de fiets snel in huis. Wanneer u in de webshop bestelt, wordt deze namelijk al binnen enkele dagen thuisbezorgd zonder dat u hier verzendkosten voor betaalt. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties.

Keuze uit een breed scala aan modellen

Gaat u een bakfiets kopen bij Fietskar.nl? Dan heeft u de keuze uit diverse modellen, dus u vindt zeker een elektrische bakfiets die aan al uw wensen voldoet. Bij sommige modellen bestaat zelfs de mogelijkheid om een extra bankje te bestellen voor de bak. Ook zijn er voetenzakken die de beentjes van uw kinderen goed warm houden. Werkelijk alles wat u nodig heeft om comfortabel van de bakfiets gebruik te kunnen maken vindt u dus bij Fietskar.nl.

Twenteplus

Een taxibus in Eindhoven en Veldhoven

Bent u een Veldhovenaar en heeft u een taxi in Veldhoven nodig? Dan kent u vast al het betrouwbare taxibedrijf De Prins Taxi. Al jarenlang kunt u de chauffeurs van dit bedrijf met een taxi of taxibus vinden op vaste standplaatsen in Veldhoven en Eindhoven. Of u nu naar Eindhoven Airport moet of dat u opgehaald wilt worden van ergens anders in de omgeving, dit taxibedrijf staat altijd voor u klaar. Ook als u een bedrijf runt of in naam van een bedrijf een taxirit nodig heeft bent u aan het goede adres. Niet alleen zijn de chauffeurs goed opgeleid en spreken ze meerdere talen, wat heel handig is voor het vervoeren van buitenlandse zakenrelaties, de taxi’s en chauffeurs zien er altijd pico bello uit.

Van- en naar Europese vliegvelden voor een vaste prijs

De Prins Taxi rijdt niet alleen op Nederlandse, maar ook Europese luchthavens. Onder de mogelijkheden vallen: Schiphol, Rotterdam, Maastricht, Brussel, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt M. en Weeze NRN Airport. Er zijn voor het ophalen en brengen van klanten vanaf deze luchthavens vaste tarieven en vooraf reserveren is nodig. Als een reguliere taxi te klein is kunt u ook een taxibus reserveren. Deze optie is iets duurder dan de reguliere optie. De prijzen ranken van 110 tot 350 voor de normale taxi en van 140 tot 400 voor de taxibus vanuit Eindhoven. Kunt u zelf niet meereizen om uw klantenrelaties op te halen? Geen probleem, de chauffeur klaart deze klus door een naambord omhoog te houden in de aankomsthal.

Feestje te vieren? Kies voor de discotaxi!

Een taxirit is veel leuker als u voor de discotaxi kiest. Dit speciale vervoermiddel is erg populair onder feestgangers en mensen die graag een leuke taxirit willen beleven. In deze discotaxi kunt u zelf de muziek regelen en discolampen aanzetten. Naast het leuke aspect is het ook een goede manier om veilig thuis te komen na een avond stappen. Geen zorgen over wie de BOB is, u kunt in de feeststemming blijven totdat u veilig en wel thuis bent afgezet. Nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar deze speciale taxibus bij De Prins Taxi in Eindhoven.

https://deprinstaxi.nl/

Verhuisbedrijf Faster Verhuizingen

Bent u van plan te verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Faster Verhuizingen bij het juiste adres. Gevestigd in heel Nederland en met professioneel verhuismateriaal is een verhuizingen zó geklaard. Faster Verhuizingen heeft professionele verhuizers in dienst en streeft altijd naar een professionele, snelle verhuizing tegen een laag tarief.

 

De verhuizing is zó geklaard

Bij elk soort verhuizing staat Faster Verhuizingen voor u klaar. Of het nou op de begane grond woont of in een flat, met onze verhuisliften is dit geen enkel probleem. Meubels en andere zware objecten kunnen met onze verhuislift gemakkelijk worden verhuisd naar een hogere verdieping. Met onze jarenlange ervaring hebben wij verhuizingen geklaard in kleine huisjes met nauwe straatjes, waarin wij lastige objecten hebben verplaatst zoals piano’s en zware wasmachines.

Een verhuizing kan een lastige en zware klus zijn. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw waardevolle spullen goed zijn verzekerd. Naast een snelle verhuizing, staat Faster Verhuizingen ook bekend om haar kwalitatieve verhuizingen. Voordat de verhuizing begint worden de spullen goed en veilig ingepakt waardoor ze beschermt zijn tegen schade. De spullen worden afgedekt met doeken en andere beschermmiddelen. Met al uw spullen gaan wij respectvol en uiterst voorzichtig mee om en deze worden verhuisd in een ruime verhuiswagen.

Verhuizingen in heel Nederland.

Faster Verhuizingen is actief in heel Nederland. Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Apeldoorn en Breda zijn de steden waar wij onze bedrijfspanden hebben gevestigd. Maar ook in alle omliggende steden zijn wij actief zoals Etten Leur, Schiedam, Vlaardingen, Delft en Zoetermeer. Ook in drukke delen van steden kunnen wij onze werkzaamheden feilloos uitvoeren. Wij voeren verhuizingen uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij zorgen voor een professionele ontruiming

Wanneer u uw woning wilt ontruimen, is dit fijn als dit snel gebeurt. Verhuisbedrijf Faster Verhuizingen is gespecialiseerd in het uitvoeren van ontruimingen. Wij hebben in het verleden al vele ontruimingen gedaan zoals senioren woningen, zorginstellingen, particulieren en alles waar een ontruiming mee te maken heeft.

Faster Verhuizingen kan altijd op korte termijn verhuizers inzetten. Door het professionele materiaal en verhuizers die wij beschikbaar hebben kunnen wij een breed pakket aan verhuizingen aanbieden en zijn wij dus zeer flexibel. Mocht u vragen hebben, dan komen wij ter plaatse kijken om te bespreken met de opdrachtgever wat er precies moet gebeuren.

Vraag een offerte aan

Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of u kunt uw verhuiskosten berekenen met onze Verhuis Calculator. Ook bent u van harte welkom op één van onze kantoren zodat we alle zaken goed kunnen bespreken.

https://www.fasterverhuizingen.nl/