Twenteplus

Vergroot je eigen veiligheid met de Secure App

De Secure App is een volledige alarmerings-app die gebruikt wordt op Android telefoons. Het idee van de App is dat je altijd gemakkelijk alarm kan slaan in situaties van nood, zodat de gekoppelde alarmcentrale hulp kan inschakelen. Bekijk hier de Secure App.

Hoe werkt het systeem?

Het systeem werkt als volgt. Je kan een alarm activeren door op het scherm te drukken bij de toegevoegde drukknop. Ook kan het door middel van het gebruiken van de bluetooth knop. Wanneer dit gebeurt dan wordt er een 24/7 beschikbare alarmcentrale gealarmeerd. De alarmcentrale krijgt dan de rechten om jou als persoon te lokaliseren en om mee te luisteren via je mobiel. Hierdoor weten ze direct wat er aan de hand is en kunnen de juiste hulp sturen naar de locatie. 

Interne alarmering

Het is ook mogelijk om een intern alarmeringssysteem te gebruiken om bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s te waarschuwen. Bij het systeem wordt gebruik gemaakt van GPS, Wifi en Bluetooth voor de plaatsbepaling en geluidsoverdracht. Wanneer een persoon, die de App gebruikt, gevallen is of niet meer kan bewegen kan de App in combinatie met de telefoon dit signaleren. Wanneer dit gesignaleerd wordt worden ook de juiste hulptroepen ingeschakeld. 

Voor wie is de App geschikt?

De App is geschikt voor velen soorten plaatsen en personen. Denk hierbij aan: Intramurale zorg, thuiszorg, chauffeurs, koeriers, bezorgers, makelaars, portiers, huisartsen, praktijkondersteuners, winkelmedewerkers, kinderopvang, magazijnmedewerkers, deur aan deur verkopers, verkeersregelaars en nog veel meer. In principe is het voor elk beroep bruikbaar, en in elke organisatie bruikbaar. Maar sommige banen dragen nou eenmaal wat meer risico met zich mee dan anderen. Geïnteresseerd geraakt, of meer informatie over alarmeringssystemen? Klik dan op de website van Secure2Go en lees meer!