Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Vallei Advocaten & Mediators uw advocaat in Ede

Op zoek naar een advocaat in Ede? Of in de directe omgeving van Ede (zoals Rhenen, Bennekom, Wageningen of Veenendaal)? Dan zit u goed bij Vallei Advocaten & Mediators. Rechtelijke problemen kunnen ingewikkeld en duur zijn. Gelukkig kunnen wij u helpen dit te voorkomen of te verhelpen. Onze vier advocaten (Martijn Groot Kormelink, Peter van de Veer, Edita Tesnjak en Ivar Goedings) zijn u van dienst in verschillende rechtsgebieden en hebben dan ook voor elk van uw rechtelijke problemen de oplossing. Ook kunt u bij ons terecht voor mediation.

Ervaren advocaat in Ede

Naast dat u op zoek bent naar een advocaat in Ede zoekt u uiteraard naar een advocaat met veel ervaring. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij van Vallei Advocaten & Mediators hebben ervaring in het leveren van deskundige oplossingen in verscheidene rechtsgebieden: arbeidsrecht, bestuursrecht, erfrecht, ondernemingsrecht, personen-en familierecht en uiteraard mediation. Of het nou gaat om alimentatie, ouderlijk gezag, pensioenverdelingen, echtscheidingen, ouderschapsplannen, naamswijzigingen, omgangsregelingen, afstammingsrecht, verdeling van de huwelijksgoederen, wij staan u bij in personen- en familierecht en zijn uw luisterend oor die de moeilijke en emotionele situatie zo gemakkelijk mogelijk maakt. U moet zich in zo een dergelijke situatie niet ook nog zorgen hoeven maken over rechtelijke zaken, daar heeft u ons voor! Of misschien heeft u een rechtsprobleem wat te maken heeft met uw werk, zoals alles rondom indiensttreding, ontslag, cao’s, medezeggenschap, reorganisaties, etc. Wij helpen u hierbij met procederen en geven u advies om de situatie zo goed mogelijk op te lossen. Ook ondernemers helpen wij graag met zaken rondom fusies, overnames, samenwerkingsovereenkomsten, geschillen tussen aandeelhouders, algemene voorwaarden, bestuurdersaansprakelijkheid, vennootschapsrechtelijke vraagstukken of aandeelhoudersovereenkomsten. Wij van Vallei Advocaten & Mediators weten waar ondernemers allemaal mee te maken krijgen aangezien wij zelf ook een onderneming zijn en helpen deze zaken makkelijker te maken. 

Vallei-advocaten.nl

Hulp nodig met een juridische kwestie of op zoek naar mediation? Via onze site vindt u onze contactgegevens en kunt u direct contact met ons opnemen. Ook leest u hier meer over onze werkwijze, expertises en de advocaten die voor ons werken. Wilt u daarnaast op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen het recht? Lees dan ook even onze artikelen. Bekijk deze advocaat in Ede.

Gerelateerde artikelen

De broker en de verschillen

Dé Spoor2Expert van dit moment

Extreme bedragen