Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Uw kennis en vaardigheden op hoog niveau houden met een BHV herhalingscursus

Wanneer u uw BHV heeft behaald, is het verplicht dat u om de zoveel tijd een herhalingscursus volgt. Door het volgen van een BHV herhalingscursus zorgt u ervoor dat u blijft beschikken over de juiste kennis en weet u zeker dat u de kennis en vaardigheden goed onder de knie heeft. Het is essentieel om dit op een hoog niveau te houden. Mocht er binnen uw bedrijf iets gebeuren, dan wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan, maar precies weten wat u moet doen en hoe u bepaalde situaties aanpakt. Voor een goede BHV herhalingscursus kunt u terecht bij BHV Zuid-Holland.

Fris uw geheugen op in een ontspannen sfeer

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de kennis en vaardigheden van BHV goed onder de knie heeft, is het zeker verstandig om regelmatig een herhalingscursus te volgen. Bij BHV Zuid-Holland doet u dit in een uniek trainingscentrum en in een ontspannen sfeer. Wanneer u op uw gemak bent, blijft het beter hangen en kunt u op uw gemak nadenken over de stappen die u moet volgen. In het trainingscentrum van deze specialist worden verschillende situaties behandeld. Dit doen ze aan de hand van dagelijkse ervaringen uit de praktijk. Hierdoor frist u uw geheugen op met behulp van realistische situaties. De BHV herhalingscursus van deze specialist duurt twee dagdelen, waarin twee verschillende onderdelen worden behandeld. Dit zijn de onderdelen Brand & Ontruiming en Eerste Hulp.

Met een gerust hart aan het werk

U wilt natuurlijk goed voorbereid zijn op eventuele situaties op het werk of zelfs buiten het werk. Met een BHV herhalingscursus weet u zeker dat kennis en vaardigheden weer goed zijn bijgespijkerd. Zo kunt u met een gerust hart aan het werk. Op de website van BHV Zuid-Holland staat alle informatie die u nodig heeft. U kunt ook altijd contact opnemen met het bedrijf zelf wanneer u vragen heeft.

https://www.bhvzuidholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Klantenservice medewerker KPN

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers begint met coaching

Outplacement in de omgeving van Harderwijk