Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Sieraden display

Een sieraden display kan een uitkomst zijn. Zoals waarschijnlijk ieder ander, vind ik het belangrijk om mijn sieraden overzichtelijk uitgestald te hebben. Zo kan ik enkel in een oogopslag zien welk sieraad ik die dag wil dragen en welk sieraad het beste bij mijn outfit past van die dag. Overzicht krijgen van welke diverse sieraden je beschikt, is makkelijker dan je misschien in eerste instantie denkt. Nova heeft diverse displays voor elk type sieraad dat je kunt bedenken. Ieder product heeft de juiste vormen zodat je sieraad er veilig en netjes op of in opgeborgen kan worden. Een aantal producten zoals de etuis of sieradendozen bieden de mogelijkheid om meerdere kettingen, ringen, armbanden en kettingen samen op één vaste plek op te bergen. Zo hoef je niet meer je kettingen laten slingeren op je nachtkastje, wasbak of salontafel (tot ergernis van familie of partner) en creëer je een veilige plek om je sieraad in op te bergen. Scheelt ook weer een hoop tijd als je je klaarmaakt in de ochtend want je hoeft niet langer te zoeken naar waar je gouden ring nou gebleven is. Maak een eind aan chaos met de displays van Nova.

Welk sieraden display past bij mij?

Je vraagt je af welk sieraden display bij je past. Ook die vraag is vrij simpel te beantwoorden. Welke displays bij je passen, hangt af van welk sieraad jij netjes wilt opbergen/tentoonstellen. Als je meerdere ringen en kettingen hebt, wordt er aangeraden om een etui of sieradendoos aan te schaffen zodat je alles op één plek kunt bewaren. Maar heb je één ketting die er uitspringt en die je extra wilt showen? Ook dat kan! Kies dan voor displays die speciaal bedoeld zijn voor kettingen.

Deze displays zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk. Displays in uw winkel creëert een sfeer van luxe. U wilt graag uw sieraad aanprijzen, displays kunnen hierbij helpen om uw klanten uw winkel in te ‘lokken’.

Hoe veel displays kan ik bestellen?

Je kunt zoveel displays bestellen als je maar wilt. Er zijn displays voor ieder type sieraad dus als je ze graag wilt tentoonstellen, dan kun je kiezen voor diverse displays om je mooiste armbanden tentoon te stellen. Er is geen limiet bij Nova.

Bekijk het assortiment op https://nova-sieradendisplays.nl/.

Gerelateerde artikelen

Afkoelen in de zomer maanden

Verbeter uw carrière met een loopbaancoach uit Ede

Schilder nodig in Nijmegen?