Met zakelijke telefonie goedkoper telefoneren

Zakelijke telefonie

 

Telefoongesprekken worden verzonden via de transmissiemechanismen zoals, ouderwetse, koperdraden of internetverbindingen.

De meesten van ons begrijpen dat een enkele telefoonlijn een gesprek kan voeren. U kunt een inkomend gesprek aannemen op uw lijn, of u kunt opbellen vanaf uw telefoon wanneer u opneemt en een kiestoon krijgt om een ​​uitgaand gesprek te maken. Deze één-op-één regel definitie is niet helemaal hetzelfde bij zakelijke telefonie.

Internetverbinding en zakelijke telefonie

De meeste bedrijven zullen een enkele breedbandverbinding (of beter) Internetverbinding hebben dat al hun gesprekken kan voeren. Wanneer dit wordt uitgeoefend door een zakelijke VoIP telefoon, gaat het traditionele concept van een telefoonlijn weg. In plaats daarvan praten de meeste hosted PBX aanbieders over “gebruikers” of “extensies”. In analoge systemen is een gebruiker extensie meestal de vaste telefoon in dienst van een specifieke werknemer. In een zakelijke VoIP-systeem, worden doorgaans verbindingen gemaakt met een bepaalde persoon, die gesprekken kunnen opnemen over een VoIP-telefoon, een mobiele telefoon, een analoge telefoon, of een combinatie van dezen.

Wat is zakelijke telefonie?

Onderstaan overzicht is het minimum dat nodig is om het onderwerp, in plaats van een uitvoerige studie, van alles wat er in een zakelijk telefoon systeem te begrijpen zijn. PBX (Private Branch Exchange) Een schakelinrichting dat zakelijke telefoons met elkaar verbindt in een samenhangend systeem en routes oproept naar individuele telefoons of medewerkers. Call Routing is een van de belangrijkste functies van een telefoonsysteem. Dit is de verbinding van bellers naar de juiste medewerker in bedrijf. Dit is een van de functies van de PBX of Cloud-gebaseerde hosted PBX. Soms gaan alle gesprekken naar een menselijk receptioniste, die vervolgens de bellers verbindt of naar de persoon van hun keuze door de overdracht van de oproepen via de PBX switch, en soms gaan oproepen naar een “virtuele receptioniste” of automatisch antwoordapparaat dat een opgenomen begroeting speelt en bellers een menu levert waarbij men met behulp van het indrukken van toetsen de bellers naar de juiste medewerkers verbindt. Bedrijven die gebruik maken van traditionele telefoonsystemen moet een hardware PBX te schaffen. Dit kan een aanzienlijke up-front kapitaal kosten, hoewel het meestal kan worden afgeschreven over de levensduur van het systeem in een maandelijkse vergoeding. In kleinere installaties is de PBX vaak ingebouwd in de kosten van het telefoonsysteem zelf en gebruikers betalen voor de functies die zij kopen het gehele telefoon pakket. Dus is zakelijke telefonie goed voor uw organisatie.

Meer informatie: http://www.b2btelephonesolutions.net/