Twenteplus

Leren vliegen was nog nooit zo bereikbaar bij deze vliegschool

Het is een droom die heel veel mensen hebben: leren vliegen. Vanaf het vliegveld Midden-Zeeland organiseert AeroLin proeflessen waarbij u zelf het vliegtuig mag besturen, maar ook vlieglessen om uw PPL te behalen. PPL staat voor Private Pilot License. Dit is een vliegvergunning voor een eenmotorig vliegtuig waarmee u de hele wereld mag overvliegen tijdens daglicht, mits het weer goed genoeg is zodat u op zicht kunt vliegen. Het is belangrijk om te weten dat u een medische keuring moet ondergaan voordat u mag leren vliegen. Naast praktijklessen in de lucht volgt u uiteraard u ook de benodigde theorielessen om alles te leren over meteorologie, luchtvaartuigen, navigatie, operationele procedures en nog veel meer.

Maak een adembenemende rondvlucht boven Nederland of België

Een rondvlucht boeken staat garant voor een adembenemende dag met prachtige uitzichten. Voor het boeken van een rondvlucht bent u bij AeroLin op de juiste plaats. Bekijk de Zeeuwse Deltawerken of de Maasvlakte vanuit de lucht en krijg een uniek perspectief op de Nederlandse landschappen. U zult zeker versteld staan van de unieke beelden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een van de themavluchten, zoals zeehonden spotten en de havenroute tussen Antwerpen en Rotterdam. Stem samen met de piloot af wat u wilt zien vanuit het vliegtuig en dan bent u klaar om een rondvlucht te boeken!

Laat uw dromen waarheid worden met AeroLin

Is leren vliegen uw grote droom? Of wilt u een rondvlucht boeken om de mooiste omgevingen van Nederland en België vanuit de lucht zien? Wat uw wens ook is, bij AeroLin kunt u terecht voor beide diensten. Op de website is alle informatie beschikbaar en worden er ook standaardvragen beantwoorden, zoals de kosten voor een vliegles of een rondvlucht. Heeft u nog andere vragen die u graag beantwoord ziet? Neem dan contact op met de medewerkers van AeroLin.