Twenteplus
Image default
Groothandel

Leer alles over het productieproces van uw PET-fles

Bij PET Power kunt u helemaal zelf de ideale PET-fles samenstellen. Kies de vorm, grootte en het materiaal en laat de rest aan de professionals over. U profiteert van een uitstekend productieproces, bestaande uit verschillende rondes om de kwaliteit te garanderen. Bovendien zijn de PET-verpakkingen van dit bedrijf ook nog eens duurzaam geproduceerd en recyclebaar. Wat wilt u nog meer? Ga naar de website voor meer informatie over de mogelijkheden.

Stel uw eigen PET-fles samen

Bij PET Power weten ze maar al te goed dat niet elk bedrijf dezelfde eisen stelt aan haar PET-verpakkingen. In sommige sectoren gaat het voornamelijk om de uitstraling, terwijl andere veel meer waarde hechten aan functionaliteit. Om toch iedereen van dienst te kunnen zijn, is de configurator ontwikkeld. Dit is een handige tool die u de mogelijkheid geeft zelf uw eigen PET-fles, -pot of pharma bottles samen te stellen. Kies het materiaal, de vorm en de grootte en plaats het eindresultaat in uw winkelmandje. Dit bedrijf gaat vervolgens aan de slag om de verpakking naar wens te ontwikkelen en op het aangegeven adres te bezorgen. Klinkt goed, toch?

Kwaliteitsgarantie van de pharma bottles

Voor de pharma bottles van PET Power gelden vanzelfsprekend strengere voorschriften. Aangezien deze verpakkingen vaak gebruikt worden voor het bewaren van geneesmiddelen en dergelijke, is het bijvoorbeeld van groot belang dat een bepaald steriliteitsniveau wordt behaald. Dit wordt onder andere bereikt door:

  1. Luchtcontrole: speciale apparatuur zorgt ervoor dat de luchtdruk in de cleanroom altijd hoger is dan daarbuiten.
  2. Luchtgordijn: de productiemachines voor de pharma bottles worden afgeschermd met een luchtgordijn, dat garandeert dat er enkel schone lucht in de flessen wordt geblazen.
  3. Brickpacks: de voltooide pharma bottles worden verpakt in speciale brickpacks om ze steriel te houden.

Al deze processen zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt profiteren van een hoogwaardige PET-fles van deze specialist. Neem contact met hen op als u vragen hebt of meer informatie wilt.