Twenteplus
Image default
Tuin en buitenleven

Kies voor hoveniersbedrijf uit Haaksbergen

 

Bent u nog op zoek naar een goede hovenier uit Haaksbergen? Zoek dan niet verder. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf en staan bekend om gedrevenheid, creativiteit en precisie en hebben ervaring op het gebied van tuinaanleg, onderhoud en bestratingen.

Hoveniersbedrijf in Haaksbergen

We zijn een klein bedrijf met zes medewerkers, alle hoveniers uit Haaksbergen hebben hun eigen prioriteit. Waar we met zijn allen verantwoordelijk voor zijn is het afleveren van tuinen die tot in detail zijn afgewerkt. Wij als hovenier in Haaksbergen leveren dan ook geen half werk. De medewerkers zijn dusdanig op elkaar afgestemd en hebben elk hun eigen specialisme. Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde gereedschappen, machines en hulpmiddelen. De technische toepassing van de bouwkundige materialen kan daarom veilig, vakkundig en efficiënt worden uitgevoerd, waarbij het gebruik van duurzame materialen gebruikelijk is. Wij doen al het werk zelf, zo kunnen we goede kwaliteit garanderen. We voeren alle facetten van tuinontwerp, aanleg en onderhoud zelf uit. We zijn als hovenier in Haaksbergen dan ook van alle markten thuis: van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud tot bestratingen en kunstgras, waarbij tuinen van groot tot klein, klassiek tot modern en zelfs landgoederen en kasteeltuinen geen uitzondering zijn.

Garanties hoveniers Haaksbergen

We staan garant voor de kundigheid en vakkennis van onze werknemers. We hebben al jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van diverse tuinen. Ook hebben we goede relaties en samenwerkingen opgebouwd in de afgelopen jaren. Hierdoor werken we ook samen met tuinontwerpers, architecten of tuincentrums. Benieuwd naar onze werken en tuinen? Bekijk dan onze website voor een korte impressie.  Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken om uw tuinplannen met ons door te nemen. Zo heeft u gelijk een idee wat er mogelijk is.