Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Kies uit een wisselend assortiment bij deze kralen webshop

Wanneer je zelf sieraden maakt, wil je natuurlijk mooie edelstenen of andere exclusieve kralen. Deze moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ook van goede kwaliteit zijn. Het zoeken van de juiste kralen kan veel tijd in beslag nemen. Tijd die je het liefst besteedt aan het creëren van je eigen sieraden. Kijk daarom eens op de kralen webshop van Kralenkwarts. Deze webshop heeft een uitgebreid én wisselend aanbod van diverse stenen en kralen. Hierdoor hoef je niet meer onnodig lang te zoeken, maar heb je altijd genoeg keuze. In het wisselende assortiment van deze kralen webshop koop je onder andere:

  • Zoetwaterparels
  • Swarovski kristal
  • Glaskralen
  • Edelsteen kralen
  • Goud en zilver

Maak gebruik van de tips van dé specialist

Ben je gek op het maken van unieke handgemaakte sieraden, maar kun je nog wel wat tips gebruiken? Of lijkt het je leuk om oorbellen of kettingen te maken en wil hiermee beginnen? Op de kralen webshop van Kralenkwarts krijg je veel informatie over hoe je verschillende sieraden maakt. Als beginner lees je hier diverse tips om zelf je sieraden te maken, van het gebruiken van juiste gereedschap tot hoe je een kralenruimer gebruikt. Ook geven zij informatie over hoe je echte edelstenen onderscheid van namaak. Ben je gek op armbanden? Bekijk dan de informatie over het maken van de verschillende armbanden, zoals een wraparmband, mannenarmband of een basic armband. Of je nu een beginner bent of al jaren sieraden maakt, de tips van Kralenkwarts zijn voor iedereen voor het maken van een zo mooi mogelijk sieraad.

De beste kwaliteit voor jouw handgemaakte sieraad

Alle kralen en onderdelen die je koopt bij deze kralen webshop zijn zorgvuldig uitgekozen en door kralenkwarts zelf geïmporteerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Heb je een gevoelige huid of ben je allergisch voor onedele metalen? Ook dan heb je genoeg keuze! Zo heeft deze specialist verfijnde zilveren kraaltjes en vergulde kralen en onderdelen. Het edelmateriaal dat je koopt, is verfijnd afgewerkt en behoudt ook zijn waarde.