Twenteplus

Kantoor veranderingen

Hoe lang werk je al bij het bedrijf waar je nu werkt? En hoe vaak is het interieur veranderd? Veel mensen werken al jaren bij hetzelfde bedrijf, maar kijken elke dag weer tegen hetzelfde saaie kantoor aan. Wie weet is er in die jaren ooit een keer een schilderijtje of een poster opgehangen, maar erg innoverend is het niet. Het lijkt misschien ook niet belangrijk, maar het blijkt dat de omgeving waarin je werkt, dus je kantoor, een grotere invloed heeft op hoe goed jij je werk kunt doen dan we allemaal zouden denken.

Denk eens na over wat jouw kantoor uitstraalt. Is het rommelig, met overal wat spulletjes en troepjes en is het niet echt één geheel? Of is het juist ontzettend saai, met grijze of witte muren en meubels? Wat heb jij nodig van de omgeving? Moet de creativiteit in jou naar boven borrelen? Dan doe je er niet goed aan om in een grijze muizen kantoor te gaan zitten werken.

Ik hoor je denken ‘tja, het is nou eenmaal zo, wat kan ik eraan veranderen’, maar dit zijn juist dingen die je met je baas kunt bespreken. Hij of zij wil ook dat de werknemers zo optimaal mogelijk kunnen werken en als de ruimte hierin de werknemers tegenhoudt, dan is dat een belangrijke zaak voor de baas. Vaak hoeven de veranderingen niet eens zo ingrijpend te zijn om er wat van te maken. Een likje verf op de muur, een paar planten toevoegen en een schilderij ophangen en de ‘feel’ van het kantoor is meteen anders.

Maar hoe overtuig je je baas van jouw idee? Bij www.werestudio.com kun je een 3d impressie laten maken. Hiermee kun je jouw interieur ideeën tot leven brengen. Je ziet jouw ideeën in 3d alsof je midden in de kamer staat, terwijl er in werkelijkheid nog niks veranderd is. Dat is de ideale manier om je baas over te halen, dus waar wacht je nog op?

 

https://www.werestudio.com/