Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Interieurprojecten bij Grip

Voor mijn bedrijf hadden we een bedrijf nodig gespecialiseerd in interieurprojecten om ons kantoor professioneel inrichten. Het zou namelijk allemaal gaan gebeuren. Het bedrijf waar ik werkzaam ben zou voor het eerst in haar geschiedenis gaan verhuizen. Na jaren van problemen in ons oude gebouw zou een nieuwe pagina opengeslagen worden in een nieuwe omgeving. Het oude gebouw was oud, lelijk en donker. Terwijl het nieuwe gebouw nieuw, mooi en licht moet worden. Ik kreeg de taak om een bedrijf te vinden die ons zou kunnen helpen om deze doelen te verwezenlijken. Het pand zouden we zelf uitzoeken, maar voor de inrichting zouden we wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik kreeg de taak om een bedrijf te vinden die gespecialiseerd was in interieurprojecten. 

Grip interieurprojecten  

Na een poos gezocht te hebben kwam ik tot de conclusie dat Grip interieurprojecten het meest geschikt was om dit project naar een gewenst resultaat te leiden. De website zag er goed uit, ze hadden een duidelijk stappenplan en hadden ervaring met dit soort interieurprojecten. En dus besloot ik contact op te nemen.

Hoe Grip interieurprojecten te werk ging

Het proces begon met een goed gesprek tussen ons en Grip interieurprojecten. Ze lieten ons weten hoe het proces eruit zou komen te zien terwijl wij hen lieten weten wat onze wensen waren. Na dit nuttige gesprek gingen ze te werk. Een poosje later rapporteerden ze ons een plan. Ze kwamen langs en lieten precies zien hoe zij het voor hen zagen aan de hand van 3d tekeningen. Het zag er erg goed uit. Iedereen was tevreden, en dus gingen we aan het werk

Resultaat

We zijn nu een aantal maanden verder en alles is klaar. Sterker nog, we werken al een aantal maanden in het nieuwe pand. Het is echt ongelofelijk mooi geworden. Er hangt een heerlijk rustgevend sfeertje en we kunnen heerlijk doorwerken. Naast dat alles er heel mooi uitziet is het ook zo gemaakt dat het ons werkproces bevorderd. Zo is elke beslissing gemaakt met een idee zodat we zo goed mogelijk te werk kunnen gaan. Iedereen die zo’n interieurproject aan wilt gaan zou met Grip in zee moeten gaan, zo goed zijn ze. 

Gerelateerde artikelen

Schroevendraaier set

Een boekenscanner nodig?

Plastische chirurgie