Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Inrichting vakantiehuis

Voor de inrichting van een vakantiehuis ben je bij Compleet in Stijl aan het juiste adres. Als eigenaar van een vakantiepark in de provincie Drenthe, zie ik het de laatste jaren steeds drukker worden op het park. De omgeving is prachtig en en je kan er heerlijk tot rust komen. Mensen komen graag een weekje of een lang weekend deze kant op om te ontspannen. Het zijn vooral Duitsers en mensen uit de Randstad die de drukte willen ontvluchten. Op het park staan luxueus ingerichte bungalows en chalets. Het idee om uit te breiden, bestond al een poosje. Helaas was het park vol en was er geen mogelijkheid om uit te breiden. Een jaar geleden besloot de boer met zijn aangrenzende stuk grond ermee te stoppen. Ik heb daarom direct besloten om het stuk grond van de boer te pachten om zodoende mijn gedroomde uitbreiding te kunnen voltooien. Op het stuk land staan nu 9 gloednieuwe vakantiehuisjes. Er komt best een hoop kijken bij de uitbreiding van een vakantiepark. De inrichting van een vakantiehuis is voor ons erg belangrijk. De inrichting van een vakantiehuis bepaalt in grote mate het comfort en de sfeer voor bezoekers. De inrichting van een vakantiehuis moet warm en sfeervol zijn, maar ook robuust praktisch en gemakkelijk schoon te maken.

Inrichting vakantiehuis bij Compleet in Stijl

Voor de inrichting van een vakantiehuis is Compleet in Stijl een uitstekende partner gebleken. Van de diverse leveranciers kwam Compleet in Stijl het beste uit de bus. Met het assortiment richt men zich op vakantiewoningen die bedoeld zijn voor 4,6,8 of 10 bezoekers. Omdat ik het ontzettend druk heb verwacht ik van mijn partners en toeleveranciers dat ze over een goede online service beschikken. Bij Compleet in Stijl is vrijwel alles online te regelen. Uiteraard ben ik ook in de showroom geweest om kennis te maken met het bedrijf en de mensen die erachter zitten. Ook wil je met eigen ogen zien waarin je investeert. De inrichting van een vakantiehuis kan je overlaten aan Compleet in Stijl.

Zelf samenstellen

Voor de inrichting van een vakantiehuis is het prettig wanneer je zelf kan meedenken over de samenstelling. Compleet in Stijl is hiervoor uitermate geschikt. We waren er vrij snel uit en de levering was ook mooi op tijd. Het resultaat is prachtig en ik ben zeer te spreken over de service. De inrichting van een vakantiehuis kan je overlaten aan Compleet in Stijl.

 

Gerelateerde artikelen

De postdozen van Dozenhal

Wat ga je doen met kerst?

Een professionele website in Amsterdam laten maken