Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Hulp bij uw psychische klachten bij deze psycholoog in Breda

Wanneer u last heeft van bepaalde psychologische klachten zoals een negatief zelfbeeld, burn-out of angstklachten is dit natuurlijk erg vervelend. U wilt hier het liefst zo snel mogelijk vanaf komen. Daarom is het een te raden om naar een psycholoog te gaan. Hij of zij is gespecialiseerd in diverse soorten klachten en kan u hierbij helpen. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak eerst naar de oorzaak van de klachten gekeken. Op basis daarvan wordt er een passend behandelplan op gesteld. Woont u zelf in Breda of omgeving en zoekt u in deze regio een psycholoog? Bekijk dan eens de website van Psychologiepraktijk Floor. De psycholoog in deze praktijk, Floor van den Eijnden, is ervaren en heeft veel kennis. Zij helpt u dan ook graag verder.

Hoe verloopt het behandeltraject?

Het traject bij deze psycholoog in Breda verloopt in drie stappen. U begint met de aanmelding, vervolgens vindt er een intakegesprek plaats en daarna gaat u over op de behandeling. Tijdens het intakegesprek worden uw klachten en problemen besproken en wordt er gekeken naar de oorzaak. Vervolgens wordt er op basis van dat gesprek een passende behandeling bepaald die u kan helpen bij het overkomen van uw problemen. Bij deze praktijk bieden ze verschillende vormen van therapie aan. Denk hierbij aan psychotherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Over het algemeen maakt Floor van den Eijnden tijdens haar therapiesessies veel gebruik van ACT (acceptance and commitment therapy). Door middel van deze therapie leert u hoe u bepaalde zaken kunt loslaten door meer acceptatie te creëren.

Neem contact op om u aan te melden

Bent u benieuwd wat deze psycholoog in Breda voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Psychologiepraktijk Floor. Dit kan door te bellen, maar u kunt uzelf ook online aanmelden door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Vervolgens neemt Floor van den Eijnden zo snel mogelijk contact met u op om een intakegesprek in te plannen.