Twenteplus

Hoe gezond zijn luchtzuiverende kamerplanten nou écht?

Luchtzuiverende kamerplanten maken je leef- en werkomgeving gezonder en fleuren bovendien je interieur op. De werking van deze groene stammen is heel eenvoudig. Dankzij de steeds betere isolatie in gebouwen wordt de lucht binnenshuis droger. Hierin bevinden zich schadelijke stoffen die diverse vervelende gevolgen op je gezondheid kunnen hebben. Zo kun je huidklachten en hoofdpijn krijgen en zijn daarnaast slaap-, concentratie- en longproblemen niet ongewoon. Een luchtzuiverende kamerplant neemt via de bladeren deze schadelijke stoffen op en breekt ze in de wortels of de plant zelf af. Eenvoudig maar waar.

Eenvoudig maar waar: een luchtzuiverende kamerplant maakt je omgeving gezonder

Overdag wordt CO2 in zuurstof omgezet en wordt de luchtvochtigheid hoger. Wij ademen de schonere lucht in en voìla! Meer is het niet, maar hoeft het ook niet te zijn. De voordelen voor onze gezondheid spreken voor zich. Met luchtzuiverende kamerplanten zet je een eenvoudige stap richting een betere gezondheid en leefomgeving. Daarnaast vormt een luchtzuiverende kamerplant een mooie toevoeging aan je interieur en zijn ze in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Van een grote en jungleachtige bananenplant tot een kleinere, maar fijne aloë vera en van alles ertussen in; voor iedere stijl is de juiste plant te vinden.

Green Bubble bezorgt je favoriete nieuwe plant veilig en snel

Online plantenwinkel Green Bubble heeft een ruim assortiment luchtzuiverende kamerplanten en maakt het je hierin zeer eenvoudig. Dankzij de speciaal ontwikkelde verzendverpakking wordt je luchtzuiverende kamerplant naar keuze eenvoudig én veilig bij je thuis, of op je werkplek, bezorgd. Je kunt je bestelling al binnen één tot drie werkdagen verwachten en deze wordt gratis bij je afgeleverd. Bovendien komen de planten van Green Bubble rechtstreeks van de kweker en staan ze kort voor bezorging nog heerlijk in een kas. Ze hoeven niet ellendig lang in een winkel te staan en dit maakt ze verser dan vers. Hierdoor kun je lang van je luchtzuiverende kamerplant genieten.

https://www.green-bubble.com/nl/