Glasvezel fusielassen

Er zijn een aantal bedrijven die aanbieden om de bekabeling voor een bedrijf tot zich te nemen, maar hoe weet je of een bedrijf daarvoor geschikt is? Het bedrijf Optinet is een voorbeeld die de bekabeling regelt voor bedrijven, zij zijn erkend als AMP Netconnect Contractor. Deze herkenning staat voor dat in dit geval Optinet, geschikt en de bevoegdheid heeft om de bekabeling voor bedrijven te regelen. Bij voorkomende problemen of vraag naar informatie zijn zij het ideale bedrijf om daarop antwoord te kunnen geven omdat zij voor de klant altijd klaar zullen staan.

Een prettige samenwerking tussen een klant en bedrijf ontstaat door de communicatie en service, de klantbenadering is van invloed op de relatie. Een bekabelingsbedrijf is een algemeen begrip, maar een voorbeeld van wat zij uitvoeren is glasvezel fusielassen. Door de materialen waarover zij beschikken is het mogelijk om dit uit te voeren. Zoals de naam het misschien al zegt, fusielassen is een manier om het glasvezel aan elkaar te koppelen. Als het glasvezel eenmaal is aangelegd is het belangrijk om te controleren of dit optimaal werkt, om dit te controleren kan er gebruik gemaakt worden van een glasvezel kwaliteitsmeting. Bij de uitkomst van deze controle is het direct bekend hoe de verbinding verbeterd kan worden. Het fusielassen en de kwaliteitsmeting zijn twee van de vele manieren die het bedrijf aanbiedt, dit is mogelijk door in het bezit te zijn van een vakkundig personeel.

Wat het bedrijf uniek maakt is dat zij de BrandRex methode hanteren. De methode is dat er individuele glasvezels worden geblazen, dit resulteert tot een optimale verbinding omdat de glasvezels naadloos op elkaar aansluiten. De glasvezels worden in buisjes geblazen die over een diameter van 5 tot 8 mm beschikken. Door deze methode te hanteren is het netwerk op dit moment en in de toekomst flexibel.

http://www.optinet.nl