Categoriearchief: Gezondheid

Twenteplus

Bij angst voor de tandarts laat u uzelf hier behandelen onder narcose

Bent u iemand die bang is om naar de tandarts te gaan? Stelt u een tandartsbezoek het liefst zo lang mogelijk uit, totdat het echt niet anders kan? U bent zeker niet de enige voor wie dit geldt. In Nederland hebben er veel mensen angst voor de tandarts. Alleen is het strikt noodzakelijk om uw gebit regelmatig te laten controleren, anders ervaart u hier enorm veel ongemakken van. Het is immers erg belangrijk om over een gezond gebit te beschikken. Heeft u alles al geprobeerd en weet u echt niet meer hoe u uw angst te boven komt? Dan is het altijd nog mogelijk om een tandarts te bezoeken die u onder narcose behandelt.

De narcosetandarts legt graag de mogelijkheden aan u voor

Diverse tandartsen zijn bekend met de angst van mensen voor hun werk. Tandartspraktijk St. Jozef heeft hier een oplossing gevonden. Bij deze praktijk wordt u onder narcose gebracht tijdens de behandeling, zodat het proces u volledig ontgaat. Om hiervan gebruik te maken, gaat u eerst in gesprek met de narcosetandarts. Hij of zij legt u uit wat de behandelmogelijkheden zijn. Hierna is het tijd om de afspraak in te plannen. Een professionele anesthesist breng u in het bijzijn van de tandarts onder narcose. Ook ziet deze anesthesist erop toe dat uw gezondheid onder controle is. U krijgt helemaal niets mee van de behandeling die de tandarts uitvoert terwijl u onder narcose bent. Wanneer de behandeling voorbij is, bent u snel weer bij bewustzijn en merkt u weinig tot geen bijwerkingen. Meestal mag u na een uur alweer onder begeleiding naar huis.

Maak een afspraak bij de praktijk

Heeft u al langere tijd angst voor de tandarts, maar heeft u dringend een behandeling nodig? Ga dan eens in gesprek met de narcosetandarts en maak een afspraak om uw gebitsproblemen aan te pakken. Via de website van Tandartspraktijk St. Jozef vindt u de contactgegevens om een keer op het spreekuur bij de specialist te komen.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/
Twenteplus

Ontspannende behandeling: acupunctuur Wijchen

De trein is wéér te vol en eenmaal aangekomen op werk blijkt ook nog dat uw collega’s iets vergeten zijn wat u nu op moet lossen. Allemaal kleine dingetjes waar u zich eigenlijk geen zorgen om hoort te maken, maar die u de laatste tijd toch steeds zwaarder vallen. Misschien voelt u zich wel vermoeid terwijl u op het station staat te wachten, of u heeft spierpijn terwijl u al weken geen tijd heeft gehad om te sporten. Allemaal indicatoren dat u uit uw natuurlijke evenwicht bent. Uw lichaam laat op verschillende manieren merken dat uw energiestromen uit balans zijn. De oplossing hiervoor is acupunctuur Wijchen. Een behandeling bij de ontspannen acupunctuur Wijchen zorgt ervoor dat uw natuurlijke balans wordt hersteld. De acupunctuur Wijchen behandeling bestaat uit verschillende naalden die (pijnloos) op verschillende energiepunten van uw lichaam worden geplaatst. Zo kunnen de overtollige onderdelen op uw stromen uit uw lichaam ontsnappen. Zo wordt uw natuurlijke balans hersteld door acupunctuur Wijchen.

Voordelen acupunctuur Wijchen

Na een behandeling acupunctuur Wijchen, zult u merken dat kleine klachten verdwijnen. Of zelfs dingen die u niet door had, zoals een klein pijntje, die u eigenlijk niet opvielen, zullen na een behandeling opvallen door hun afwezigheid. Hetzelfde geldt voor uw stemming, concentratie en geduld. Iedereen heeft andere ervaringen na de behandeling, maar er is weinig negativiteit te vinden, de meeste mensen zijn enthousiast en merken direct verbetering. De behandeling zelf wordt ook als fijn ervaren, omdat de behandeling vrijwel pijnloos is en niet heel lang duurt. U ligt stil en de naalden worden op verschillende plaatsen op uw lichaam geplaatst. Indien u aangeeft dat u ergens last van heeft kan het zijn dat hier meerdere naalden op energiepunten komen. Zodat dat gebied echt goed aangepakt wordt, dat zal helpen om de klachten te verhelpen.