Twenteplus
Image default
Bedrijven

Geniet van prachtige muziek door hier jouw platen te kopen

Platen draaien biedt voor veel mensen een ultieme luisterervaring. Heerlijk op de zondagmiddag een plaatje opzetten voor dat sentimentele gevoel. Je gaat weer even helemaal terug naar toen! Bovendien is muziek voor iedereen. Van wat voor genre je ook houdt of hoe oud je ook bent, van muziek geniet iedereen. Wil jij graag lp’s of cd’s aanschaffen om van prachtige stemgeluiden en dampende gitaren te genieten? Dan slaag je geheid met het veelzijdige aanbod van Velvet Music. Een bezoek aan hun platenzaak is zeker de moeite waard wanneer je graag platen wilt kopen!  

 

Een ruim aanbod met topartiesten

Platen kopen is bij Velvet Music een hele beleving. Stap binnen in een oase van muziek en ervaar een authentieke sfeer. Omringd door posters van zowel nieuwe als oude releases raak je geïnspireerd door alle artiesten en hun muziek. Er wordt (uiteraard) muziek gedraaid en jij struint geheel op eigen tempo de vele rekken met platen af. Neus lekker rond en luister via de koptelefoons naar verschillende genres. Ben je meer van rock, pop, jazz, hiphop of metal? Gaat jouw hart sneller kloppen van dance of klassieke muziek? Platen kopen doe je bij hen van alle soorten muziek. Zeker de oude gouden platen vallen bij de meeste wel in de smaak. Mick Jagger en AC/DC zijn we immers nog lang niet zat! Platen van topartiesten kopen doe je dan ook bij Velvet Music.

 

Bestel jouw platen gewoon online

Heb je weinig tijd om langs te komen of woon je niet in de buurt van één van de winkels? Dan heb jij binnen enkele klikken alsnog jouw favoriete plaat in handen. Bestel jouw favorieten eenvoudig online en jouw album ligt binnen de kortste keren op de deurmat. Bekijk het aanbod eenvoudig online en ontdek de vele nieuwe vinyl, koopjes en DVD gewoon vanuit thuis.

https://velvetmusic.nl