Twenteplus
Image default
Particuliere dienstverlening

Exclusieve tuinen als verlengstuk van uw huis

Exclusieve tuinen worden vaak als verlengstuk van uw huis gezien. Het is een plek om uw vrije tijd door te brengen. Om een boekje te lezen in de zithoek, om te genieten van de natuur in uw tuin of een plek voor de kinderen om te spelen. Fons Linders Tuinmeesters is een hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Zij leggen onder andere exclusieve stadstuinen, villatuinen, landschapstuinen en nog veel meer aan. Samen met u stellen ze een ontwerp op basis van uw wensen en eisen op. Zij komen bij u langs om te fysieke mogelijkheden te bekijken en in kaart te brengen. Mede op basis hiervan kunnen zij u dan ook adviseren over wat er allemaal in uw nieuwe tuin mogelijk is.

Exclusieve tuinen die perfect bij u passen

Bij het ontwerpen van exclusieve tuinen is het belangrijk dat deze perfect passen bij de eigenaren. Daarom is een goede communicatie tussen hovenier en klant zo belangrijk. Mensen hebben vaak al veel en goede ideeën over wat ze willen met hun nieuwe tuin. Het vertalen naar een goed ontwerp is een tweede ding en kan een uitdaging zijn. Daarbij is het belangrijk dat de hovenier ook eerlijk is over de mogelijkheden en zijn of haar expertise gebruikt om advies te geven. Dat advies gaat over de indeling tot aan de aanplanting en het gebruik van accessoires, zoals tuinkunst, tuinafscheidingen, vijvers of ander water, buitenkeukens en nog veel meer.

Exclusieve tuinen kunnen ook duurzaam zijn

In deze tijden is duurzaamheid een belangrijk item bij tuinen. Ook exclusieve tuinen kunnen duurzaam worden aangelegd. Fons Linders Tuinmeesters is een bedrijf dat zich ook hier goed in kan vinden. Zij hebben al veel tuinen aangelegd met het oog op de toekomst. Hoe kunt u uw nieuwe tuin bestand maken tegen extreme hitte en droogte, maar hoe kan de tuin tegelijkertijd ook grote hoeveelheden regen aan? Fons Linders Tuinmeesters weet het en vertelt het u graag.

https://fonslinders.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom zou u een SYM scooter kopen?

Een elektricien met spoed nodig? Schakel een erkende elektricien in!

Laat een kwalitatieve tentreparatie uitvoeren door deze specialist