Categoriearchief: Eten en drinken

Kies uit verschillende soorten vis in blik

Als u vis in blik koopt, heeft u bij Deepblue keuze uit verschillende soorten. Onder andere tonijn, zalm, makreel, ansjovis en haring zijn in blik verkrijgbaar. Van wat voor soort vis u dus ook houdt; dit merk heeft zeker uw favoriet. Meng de vis door een salade of pasta en u zet meteen een heerlijk gerecht op tafel. Ook op brood smaakt vis uit blik erg goed. Met al die verschillende smaken varieert u eindeloos om elke week iets verrassends te serveren. Zo wordt voldoende vis eten wel heel gemakkelijk!

De gezonde voedingsstoffen die vis bevat

U heeft vast wel eens gehoord dat vis gezond is, maar weet u ook waarom? Vis is gezond, omdat het belangrijke voedingsstoffen bevat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Omega 3: belangrijk voor hart en bloedvaten.
  • Calcium: nodig voor sterke botten en tanden.
  • Vitamine A: goed voor de ogen en de huid. Belangrijk voor groei en weerstand.
  • Vitamine B12: nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goed werkend centraal zenuwstelsel.
  • Vitamine D: nodig voor een goede ontwikkeling van de hersenen en een sterk gebit en skelet.

Kies voor duurzame vis

Vis is lekker en gezond, maar visserij kan wel schade toebrengen aan de natuur. Daarom let Deepblue goed op duurzaamheid. Niet voor niets draagt de tonijnfilet in blik het Fairtrade MSC-certificaat, waar ook uit blijkt dat dit merk zich inzet voor eerlijke handel. Veel andere producten hebben ook een certificaat zoals een Pole & Line of een MSC-certificering. Door vis in blik te kopen bent u zo niet alleen gezond, maar ook verantwoord bezig. Dat geeft pas echt een goed gevoel!

Te koop bij uw supermarkt

De vis in blik van Deepblue is te koop bij elke supermarkt in Nederland. U hoeft dus niet ver te zoeken naar deze lekkernij. Neem deze week dus een paar porties mee en laat het u goed smaken!

https://deepblue.nu/
Twenteplus

Door online een taart bestellen maak je iedereen blij

Als je op zoek bent naar een traktatie, voor jezelf of voor een ander, dan kun je hiervoor een taart bestellen. Bijna iedereen houdt namelijk wel van taart. Bovendien kun je kiezen uit verschillende soorten taarten, net waar jij of degene voor wie de taart bestemd is, van houdt. Zo kun je bijvoorbeeld voor een slagroomtaart of een vruchtentaart kiezen. Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk. Bovendien past een taart bij vele gelegenheden: bij verjaardagen en partijen, maar een taart is ook zeer geschikt als bedankje. Denk hierbij ook aan zakelijke gebeurtenissen, een taart is een erg geschikte traktatie voor jouw zakelijke relaties.

Een taart bestellen voor een unieke persoonlijke taart

Als je ervoor kiest om een taart online te bestellen, kun je naast een groot aanbod standaardtaarten, ook voor een zelf ontworpen taart kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een fototaart. Doordat je zelf de foto kiest, is de door jou ontworpen taart sowieso uniek. Degene voor wie de fototaart bestemd is, zal erg verrast zijn. Als de fototaart voor een verjaardag is bedoeld, dan kan het leuk zijn om voor een grappige foto van de jarige te kiezen. Naast dat het de fototaart persoonlijk maakt, zal het de jarige en de andere feestgangers ook nog eens extra vrolijk maken.

Een taart op de door jou gewenste dag

Bij Toptaarten.nl kun je zelf de leverdatum kiezen. Indien je de bestelling voor vijf uur ’s middags maakt, kan dit zelfs al de volgende dag. Het bedrijf doet zijn best om de taarten ’s ochtends al te bezorgen. Dit alles is mogelijk doordat Toptaarten.nl samenwerkt met verschillende banketbakkerijen van topkwaliteit, door heel Nederland heen. Op deze manier is er altijd wel een banketbakkerij bij jou in de buurt waar je online je taart kan bestellen,en kan de taart dus ook snel geleverd worden.