Categoriearchief: Electronica en Computers

Twenteplus

Systeembeheer Amersfoort inschakelen: een goede keuze

Overweegt u fijn systeembeheer Amersfoort in te schakelen? Dan is er toch nog iets wat u tegenhoudt. Wellicht wilt u eerst meer weten omtrent de term systeembeheer. Of misschien weet u feilloos wat systeembeheer inhoudt, maar weet u niet goed voor welk systeembeheer in Amersfoort u moet kiezen. Als u voornemens bent in zee te gaan met systeembeheer Amersfoort, wilt u er zeker van zijn dat u te maken heeft met professionals. U wilt zeker weten dat het om kwalitatief hoogstaand systeembeheer in Amersfoort gaat. Om hier zeker van te zijn, is het raadzaam u vooraf in te lezen. Weet waarvoor u kiest, weet wat systeembeheer Amersfoort inhoudt.

Wanneer kiest u voor systeembeheer Amersfoort?

Staat u aan het roer bij een grote onderneming? Of bent u net gestart met uw eigen onderneming en doet u vooralsnog alles alleen? In allebei de gevallen wilt u graag dat uw systemen optimaal werken. Iets waar systeembeheer Amersfoort voor kan zorgen. Goedwerkende netwerken en systemen zijn van groot belang binnen een onderneming. Wanneer uw systemen en netwerken niet goed werken, kan dit onnodig veel tijd en daarmee geld kosten. Investeren in de optimalisatie van de betreffende systemen is dan ook een slimme keuze. Kies voor systeembeheer Amersfoort, kies voor een wijze investering in uw onderneming.

Altijd en overal een goed werkende verbinding

Wanneer u in de ochtend vol goede moed uw computer opstart, verwacht u direct aan het werk te kunnen. Niets is vervelender dan er op dat moment achter komen dat de technologie u in de steek laat. U vraagt zich wellicht af of u bepaalde updates had moeten uitvoeren of welke problemen anderszins de oorzaak kunnen zijn. U verliest hiermee tijd, geld en positieve energie. Wanneer u kiest voor systeembeheer Amersfoort worden deze verspillingen voor u bespaard. Dankzij systeembeheer Amersfoort kunt u iedere ochtend vol goede moed direct aan het werk, zónder problemen met uw systemen en/of netwerken.

 

Schakel een specialist in voor uw zakelijke datavernietiging

Als bedrijf komt u onvermijdelijk in contact met data allerlei. Onbewust maakt u tevens gebruik van verschillende datadragers zoals een harde schijf, USB-sticks, externe harde schijven, enz. Wilt u uw activiteiten stopzetten? Bent u toe aan nieuwe IT-apparatuur en wilt u de oude apparatuur binnen uw organisatie vervangen? Of wilt u uw data of datadragers zoals USB-stiks of harde schijven laten vernietigen? Dan doet u er goed aan een specialist in te schakelen die op professionele wijze uw data vernietigt. Op die manier is een veilige en volledige datavernietiging gegarandeerd.

Waarom geen data zelf vernietigen?

Binnen een organisatie zijn veel IT-toepassingen en datadragende apparatuur in gebruik. Regelmatig wordt zulke apparatuur opnieuw ingezet of vervangen. Als bedrijf is het onwenselijk dat de (persoons)gegevens die op deze apparatuur zijn opgeslagen in verkeerde handen zouden terechtkomen. U dient bovendien ook de wet ‘meldplicht datalekken’ na te leven. Wanneer u zelf data wilt gaan verwijderen, loopt u de kans om dingen over het hoofd te zien. Data kan worden verwijderd maar zolang een datadrager fysiek nog intact is, kan er nog steeds data worden teruggehaald. Daarom is een fysieke vernietiging van de datadrager de meest veilige en vooral volledige manier om datalekken te voorkomen. U heeft er dus alle belang bij zeer zorgvuldig om te gaan met uw IT-apparatuur.

Datavernietiging op een veilige, milieuverantwoorde en gecertificeerde manier

Veilig alle data laten verwijderen

Datadragers kunnen onmogelijk volledig en veilig worden vernietigd als u niet beschikt over de juiste tools en professionele kennis. Een specialist in datavernietiging kan u hierbij helpen, u hoeft zich verder over niets zorgen te maken. De data worden snel en correct verwijderd. Hij/zij staat in voor de volledige procedure, inclusief de benodigde certificaten.

Milieuverantwoord

U komt als bedrijf of persoon ook in contact met de milieuwetgeving en kunt verantwoordelijk worden gesteld voor een correcte naleving hiervan. Om IT-afval op een milieuverantwoorde manier te verwijderen zal end-of-life apparatuur zoveel mogelijk worden hergebruikt. Nog goed functionerende onderdelen zullen weer dienst doen bij reparaties, resterende onderdelen zullen gedemonteerd worden. Deze laatste worden dan gescheiden en gerecycleerd.

Volledig gecertificeerd

Om dataverwijdering 100% wettelijke uit te voeren zijn de ISO 9001 en 14001 certificaten in het leven geroepen. Tevens zijn er verschillende andere vergunningen en certificaten voorhanden, ook voor de verwerking van het IT-afval. Wanneer u uw datavernietiging correct laat uitvoeren ontvangt u ook de nodige certificaten zodat u 100% zeker bent van een veilige en volledig compliant datavernietiging. U ontvangt ook een gedetailleerd eindrapport zodat u een overzicht heeft van welke data vernietigd zijn. Dit rapport kan tevens worden gebruikt bij audits en compliancy controles. Zo kan u ten alle tijde aantonen dat alle data op de correcte manier zijn verwijderd, tevens om data lekken te vermijden.

Welke datadragers kunt u laten vernietigen?

  • Hard disk (HD) of harde schijf
  • Solid State Drive (SSD)
  • Tapes
  • USB-sticks
  • Externe harde schijven Ontdek wat een specialist in datavernietiging voor uw bedrijf en datadragers kan betekenen: 100% veilig, milieuverantwoord en gecertificeerd verwijderen van data van al uw datadragers.

Twenteplus

De voordelen van een Navision ERP systeem

Het Navision ERP systeem helpt bedrijven op de meest uiteenlopende manieren. Dit modulaire systeem zorgt namelijk voor een totaaloplossing die naadloos bij ieder bedrijf aansluit. Niet voor niets zijn er wereldwijd meer dan 100.000 ondernemingen te vinden die voor dit systeem hebben gekozen. In Nederland behoort HB Software tot de erkende Navision partners.

Een overzichtelijke tool voor projectbeheer, boekhouding en meer

Het Navision ERP systeem werkt met modules die eenvoudig af te stemmen zijn op de bestaande bedrijfsprocessen. Hierdoor biedt het systeem, dat officieel Microsoft Dynamics NAV/365 heet, belangrijke voordelen. Zo zorgt het bijvoorbeeld voor optimaal projectbeheer. Je kunt namelijk eenvoudig de meest uiteenlopende ramingen creëren, de capaciteiten beheren en diverse projecten volgen. Ook maakt het Navision ERP systeem het eenvoudiger om de boekhouding te beheren. Je kunt hiermee namelijk vanuit een plek al jouw bankzaken, activa en liquide middelen eenvoudig beheren.

Kies voor een veelzijdig systeem dat zich aan jouw bedrijfsprocessen aanpast

Er zijn nog meer mogelijkheden die het Navision ERP software jou biedt. Zo biedt het een complete sales beheer oplossing die net zo veelzijdig is als de sales afdeling van jouw bedrijf. Met alle gemak kun je onder meer serviceovereenkomsten, verkoopmogelijkheden en contactpersonen beheren. Ook biedt het systeem een internationale ondersteuning, waardoor er zowel meerdere talen worden ondersteund als meerdere soorten valuta. Verder wordt alles in jouw bedrijf helder in kaart gebracht door gebruik te maken van Business Intelligence. Doordat je gebruik kunt maken van een heldere rapportage ben je beter in staat om goed onderbouwde keuzes te maken voor jouw onderneming.

Flexibele implementatie in de cloud of on-premise

De implementatie van het Navision ERP systeem is zeer flexibel. Naar keuze kun je in de cloud of on-premises implementeren, zodat het gekozen model altijd aansluit bij jouw onderneming. Daarnaast zorgt het systeem voor volledig productbeheer, waardoor je jouw producten eenvoudig kunt volgen en beheren. Dit geldt ook voor jouw leveranciers, voorraden en openstaande bestellingen.

https://hbsmarttrade.com/
Twenteplus

Meer vermogen door chiptuning van uw auto

Klinkt meer vermogen voor uw auto u ook zo goed in de oren? Wilt u laten zien wat uw motor in huis heeft? Wilt u graag hogere snelheden behalen door uw motor optimaal te benutten? Zo ja, dan is chiptuning de oplossing voor uw voertuig! Uw auto wordt sneller en zijn topsnelheid hoger, maar ook realiseert u een goede brandstofbesparing en beduidend soepelere besturing. Aan beide kanten ervaart u dus een win-winsituatie! Wij brengen de droom van iedere bestuurder – meer rijgemak met een beter vermogen – binnen handbereik.

Motor-kenvelden veranderen voor verbeterde performance

U vraag zich misschien af wat chiptuning precies is. Uitstekende vraag! Het proces van chiptuning omvat het verhogen van vooraf afgestelde kenvelden van het motormanagement, binnen veilige marges. Deze marges zijn vastgesteld aan de hand van wet- en regelgeving. Fabrikanten stellen deze kenvelden echter zo ruim in dat u onnodig vermogen verliest waar u graag toegang toe zou willen. Iedere auto is in staat om de eigen topsnelheid te halen, maar de marges verhinderen dit echter vaak. Chiptuning stelt u in staat om een hogere topsnelheid voor uw motor te halen zonder dat de belasting toeneemt. De kenvelden die wij kunnen verbeteren om de prestaties van uw auto te verhogen zijn onder andere:

  • De voorontstekingstemperatuur
  • De turbodruk
  • Het lucht-/brandstofmengsel

Wij raden u aan om te vertrouwen op een specialist bij chiptuning waarbij de werktemperatuur van de motor wordt verhoogd. Neemt u hiervoor Chip Performance in de arm. Door uw automotor optimaal voor u af te stellen kunt u de volledige reikwijdte én topsnelheid van uw auto aanwenden.

Snelheid behalen? Vertrouw op de chiptune-specialist

Chip Performance installeert de software voor chiptuning die het motormanagement van uw auto openstelt. Zo stellen wij het optimaal voor u af. Ook uw auto kan sneller worden zonder een hoger brandstofgebruik of een motorvervanging. De expertise van een gespecialiseerde onderneming zoals Chip Performance kunt u uitstekend op vertrouwen.

https://www.chipperformance.nl/