Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Een speciale trike kopen bij de beste Harley-Davidson dealers van Nederland

Natuurlijk wilt u een trike kopen die helemaal naar uw smaak is. Maar wist u dat ook mogelijk is om deze naar uw eigen zin te verbouwen? Kies er bijvoorbeeld voor om een breder stuur te plaatsen en de stoeltjes te vervangen voor meer comfortabele varianten van kalfsleer. Zo zit u niet alleen comfortabel, maar rijdt u met een trike net zoals met een motor. Natuurlijk wilt u alleen trike kopen bij de beste Harley-Davidson dealers in Nederland. Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Hier leest u alles over de mogelijkheden.  

Vertrouw op een totaalpakket aan diensten

Als u een trike of Harley-Davidson motor wilt kopen, dan moet u bij een van de beste dealers in Nederland zijn. In het zuiden des lands vindt u H.D. Service Venlo, een ware specialist op het gebied van twee- of driewielig vervoer. Zij bieden u een totaalpakket aan diensten en zijn dus meer dan alleen een showroom. Hier kunt u namelijk ook terecht voor allerhande reparaties en onderhoudswerkzaamheden die door specialisten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan:

  • Val- en schuifschade herstellen zoals schades aan de lak maar ook het vervangen van stuurhuizen en remblokken
  • Boordcomputers uitlezen om storingen te achterhalen, bijvoorbeeld wanneer uw motor veelvuldig stottert of hapert
  • Esthetische verbouwingen inclusief montage aan uw motor om deze volledig naar uw zin vorm te geven, zoals het herspuiten van de benzinetank, het plaatsen van passagiersstoelen en nog veel meer

Voor uw Harley-Davidson gaat u naar Venlo!

De uitgebreide showroom van H.D. Service Venlo toont aan waarom zij een van de beste Harley-Davidson dealers in Nederland zijn. Met een volledige collectie van nieuwe en tweedehands modellen vindt iedere liefhebber hier een trike of motor om te kopen van uitmuntende kwaliteit. Als u een trike of motor gaat kopen bij hen heeft u bovendien de mogelijkheid om uw aanwinst veilig te vervoeren met een schitterende trailer.