Twenteplus

Een share point backup laten maken door een bedrijf

Als bedrijf wilde ik een share point backup laten maken door een ander bedrijf zodat onze bestanden veiliger zijn tegen hackers. Wij werken namelijk met best veel documenten waar persoonsgegevens in staan en die moeten we koste wat het kost beschermen tegen hackers en andere cyberaanvallen. Daarom leek het ons een geschikt idee om een bepaalde backup te maken waar deze bestanden in een veilige omgeving staan waar alleen wij in kunnen komen.

Waar konden we een share point backup maken?

Iedereen in het bedrijf vond het een goed idee om een share point backup te maken van de belangrijke bestanden die we later nog een keer nodig hebben. Maar we hadden geen idee hoe en waar we dit moesten doen. Vooral het hoe-gedeelte was een goede vraag. Gelukkig kwam er een collega mee om een ander bedrijf hiervoor in te schakelen en ons te helpen met het opzetten van een share point backup. Na een tijdje zoeken naar een goed bedrijf kwam ik op de website van backupmyoffice365.nl terecht en ik zag meteen dat dit bedrijf mij goed kon helpen. Ik had contact opgenomen en we hadden een goed gesprek via de telefoon waar ik heb aangegeven dat ik hier interesse in had. 

Een geweldige website met goede service

Ze hebben mij een bepaalde proefperiode gegeven om te kijken of deze dienst echt wel iets voor mij was en dat vond ik een super service. Hierdoor wist ik zeker dat ik met hen verder wilde gaan en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan. Nu staan alle belangrijke documenten in een veilige digitale omgeving waar de hackers niet zo snel bij kunnen maar wij gelukkig wel. Bovendien werd ze ook nog bij gehouden en uitgesorteerd door het bedrijf zelf. Nou wat een top service van zo’n bedrijf.

Probeer het zelf ook

Wilt u ook een backup laten maken van uw bestanden en zeker weten dat ze veilig op het internet staan? Bekijk dan alle diensten en producten van dit bedrijf via backupmyoffice365.nl. Daar vindt u ook meteen meer informatie over de producten en diensten.