Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een baan in het binnen- of buitenland

Ben je op zoek naar een baan in het binnen- of buitenland? Je kan bij vele verschillende uitzendbureaus terecht. Zo is OTTO Workforce daar een van. Ons bedrijf werkt als handige uitzendkracht die naar behoefte kan opschalen en afschalen. Niet op elk moment zit een werkgever op dezelfde hoeveelheid werkers te wachten. Dit kan seizoensgebonden zijn of eenmalige acties betreffen.

Wij kunnen jou, als werknemer, op tijd op de juiste plek brengen. Voor werkgevers is het mogelijk om direct de werkkrachten te verschaffen waar het op dat moment behoefte aan heeft. Verder is er geen omkijken meer naar. Wij regelen de zorgverzekering, de geschikte papieren en alles wat er verder bij komt kijken. Wilt u dus onmiddellijk aan het werk of zoekt u juist arbeiders? Dan kunt u hier terecht voor banen in het buiten- en binnenland.

Zoek je medewerkers?

Bent u als opdrachtgever op zoek naar ervaren en energieke medewerkers? Kom dan in contact met OTTO Workforce en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij sturen vele Oost-Europese werkzoekenden door naar diverse ondernemers. Vooral uit Polen, Oekraïne, Bulgarije, Hongarije, Slowakije, Tsjechië en Duitsland komen vele van onze werkkrachten. We accepteren alleen werknemers die een passende vooropleiding hebben gedaan, die zijn verzekerd van zorg en die voor een eerlijk salaris kunnen werken. Bent u dus geïnteresseerd in medewerkers die openstaande vacatures van uw onderneming kunnen invullen dan kunt u in contact komen met OTTO.

Veel mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het vinden van een baan in het binnen- en buitenland. Op onze website vindt u alle informatie over beschikbare vacatures in Nederland en daarbuiten. OTTO Workforce hanteert actuele gegevens waardoor u direct kunt reageren op een openstaand verzoek van een werkgever. Vind dus die droom baan en kijk wat er voor jouw beschikbaar is in het buiten- en binnenland op onze handige vacature site.

 

https://www.ottoworkforce.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil je een website laten maken?

Toezicht op de financiƫle sector

Bestel uw skischoenen nu bij skischoenopmaat.nl