Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Droogloopmatten voor uw bedrijf of huis

Na een flinke regenbui kan het bijna niet voorkomen worden dat er binnen in uw huis of bij uw bedrijf natte plekken ontstaan doordat mensen met hun natte schoenen naar binnenlopen. Dit resulteert in gladde oppervlakken en vieze vlekken. Dit ziet er niet alleen onfris uit, maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Voornamelijk bij een bedrijf is dit niet professioneel, maar ook in uw eigen huis wilt u het natuurlijk schoon houden. Daarom is het aan te raden om de zogeheten droogloopmatten aan te schaffen. Deze matten absorberen vocht en zorgen ervoor dat uw schoenen helemaal droog zijn wanneer u er overheen loopt. Bij Matten.nl vindt u een ruim aanbod aan droogloopmatten in allerlei soorten en maten.

Een mat op maat laten maken

De droogloopmatten van Matten.nl zijn verkrijgbaar in diverse standaard maten en modellen. Daarnaast is het mogelijk om de mat op maat de laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een speciale maat, kleur of wilt u er een logo op laten afdrukken? Geen probleem! De medewerkers van deze specialist gaan voor u aan de slag. De meeste matten hebben een vinyl of rubberen backing. Vinyl heeft een antislip werking, is vochtbestendig en geeft niet af op de vloer. Dit materiaal is daarom vooral geschikt voor lichtere vloeren. De rubberen matten zijn robuust, gaan langer mee, kunnen makkelijk gereinigd worden en veranderen niet snel van vorm. Naast dat de matten vocht absorberen zorgen ze er ook voor dat het vuil van de schoenen opgenomen wordt. Op deze manier wordt dit niet mee naar binnen genomen en blijft het binnen schoon en netjes.

Profiteer van de service

Heeft u interesse in een van de droogloopmatten van Matten.nl? Bekijk dan direct hun aanbod online! Naast dat u producten krijgt van uitstekende kwaliteit profiteert u ook nog eens van een goede service. Zo is de levertijd van de matten twee tot drie werkdagen. Dit betekent dat u uw bestelling snel in huis heeft. Daarnaast betaalt u geen bezorgkosten en kunt u via hun snelle retourservice uw producten eenvoudig ruilen of terugsturen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Matten.nl.

https://www.matten.nl

Gerelateerde artikelen

Huur een professionele graafmachine voor al uw projecten

Wat zijn de voordelen van professioneel stucwerk?

Schakel een architect in en laat een moderne woning ontwerpen