Twenteplus

De automatische deur voor uw zorginstelling

Of u nu een ziekenhuis, verzorgingstehuis of artsenijwinkel heeft; in de zorg maakt u gebruik van automatische deuren. Veel van uw patiënten zijn slecht ter been en u wilt op alle vlakken waar mogelijk de toegang tot uw instelling zo toegankelijk en veilig mogelijk voor hen maken.

De automatische deur voor zowel de patiënt als uw medewerkers

Naast dat uw patiënten simpelweg de kracht in de handen en armen kunnen missen om een gewone deur te openen is een automatische deur ook voor uw medewerkers een fijne oplossing. Met de handen vol, van geneesmiddelen tot de rolstoel van de patiënt, kan uw medewerker zich snel tussen de verschillende ruimtes verplaatsen. Vooral in een situatie waar snel handelen van levensbelang kan zijn, is een goed werkende automatische deur niet een leuke extra, maar een must.

Ook voor in de OK

Naast het gebruik als toegang tussen verschillende ruimtes wordt er voor de OK ook altijd gebruik van automatische deuren gemaakt. De deur van de OK vraagt echter om een nog specialistischer aanpak dan de toegangsdeur van uw instelling. De OK moet immers te allen tijde steriel blijven en lucht en geluiddicht afgesloten kunnen worden. Daarbij mag de luchtdruk niet veranderen én moeten uw specialisten zonder de handen te hoeven gebruiken eenvoudig naar binnen kunnen.

Veiligheid staat voorop

In een noodsituatie moeten alle vluchtwegen snel en goed toegankelijk zijn. Ook bij stroomuitval moeten de doorgangen die voorzien zijn van automatische deuren gebruikt kunnen blijven worden. Een goede deur, zoals u kunt krijgen bij Entrance, is dan ook altijd voorzien van een anti-paniek systeem. De deuren kunnen dan in de richting van de uitgang worden opengeduwd zodat er een open en veilige route ontstaat om de ruimte en het gebouw te verlaten. Voor meer informatie over automatische deuren en voor een deskundig advies kunt u contact opnemen met de medewerkers van Entrance.

https://www.entrance.nu/index.html