Twenteplus
Image default
Particuliere dienstverlening

Crematorium voor dieren voor een sereen afscheid van uw geliefde huisdier

Uw geliefde huisdier is gestorven, misschien was het onverwacht of net gepland. Ongeacht de maner waarop, wilt u op een waardige manier afscheid kunnen nemen van dit dier dat uw hart heeft gestolen. Daarvoor kunt u terecht in het crematorium voor dieren van D.U.C. in Amsterdam. Hier kunt u kiezen voor een crematie of begrafenis van uw hond, kat of ander klein huisdier. Het crematorium voor dieren bevindt zich is een rustig en mooi deel van Amsterdam, dat eenvoudig te bereiken is. Tijdens de openingsuren kunt u op elk moment en zonder afspraak uw geliefde huisdier komen brengen voor de crematie van uw hond, kat, vogel etc.

Bepaal zelf welke vorm de crematie van uw hond aanneemt

Heeft u besloten te kiezen voor de crematie van uw dierbare hond na overlijden? Dan heeft u twee mogelijkheden. U kunt kiezen om uw hond te laten cremeren met enkele andere huisdieren waarna de assen zullen worden verstrooid op het groene domein van dierencrematorium D.U.C. in Amsterdam. De asweide van het crematorium voor dieren wordt grondig onderhouden zodat deze altijd een waardige en prachtige laatste rustplaats blijft voor uw viervoeter.  De andere optie is een individuele crematie. Hierbij kunt u de assen van uw huisdier bewaren in een urne die u mee naar huis neemt na uw afscheid in het crematorium voor dieren.

U bent altijd welkom in het crematorium voor dieren

U heeft waardig afscheid kunnen nemen van hun viervoeter of ander geliefd huisdier. Echter wilt dat niet zeggen dat u na de crematie uw hond of kat niet langer kunt bezoeken. De tuinen en weiden van het dierencrematorium D.U.C. Amsterdam staan altijd voor u open. Zo kunt u in alle rust nog eens stilstaan bij het leven van uw overleden huisdier en de mooie momenten die u samen heeft beleefd. Als uw huisdier werd begraven, heeft u natuurlijk de kans om het graf nogmaals te bezoeken met de rest van de familie. Ook dat maakt deel uit van een goede service voor een waardig afscheid bij het crematorium voor dieren in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Een elektricien met spoed nodig? Schakel een erkende elektricien in!

Laat een kwalitatieve tentreparatie uitvoeren door deze specialist

Exclusieve tuinen als verlengstuk van uw huis