Categoriearchief: Business / Business Services

Twenteplus

De mooiste kunstkerstboom in huis

Kerst is voor velen de mooiste tijd van het jaar en daar hoort uiteraard de allermooiste kerstboom bij! Het versieren ervan vult een hele middag, want de kerstballen en decoraties moeten uit alle hoeken en gaten van het huis komen. We gaan aan de slag om de boom ‘professioneel’ te versieren, al blijkt het eindresultaat altijd anders uit te vallen aangezien we geen expertversierders zijn. Ook de zoektocht naar die ideale boom pakt ieder jaar anders uit dan gedacht. Hoewel we graag snel een mooie boom op de kop willen tikken, struinen we in de realiteit tientallen tuincentra af om een boom te vinden die ‘ook wel goed is’. Ben jij het zat om ieder jaar weer op zoek te moeten gaan naar de perfecte boom en toch teleurgesteld te moeten worden? Bekijk dan het assortiment aan kunstkerstbomen op de website van Xmasdeco!

Xmasdeco is expert op het gebied van kunstkerstbomen. Bij ons word je niet blij gemaakt met een dode mus, want wij hebben dé formule voor een realistische kunstkerstboom. Zeg maar dag tegen gifgroene kunstkerstbomen met neppe, plastic naalden en verwelkom jouw nieuwe, ideale kunstkerstboom van Xmasdeco in huis. Nooit meer heb jij last van een scheefstaande kerstboom en ook hoef jij je niet langer te bekommeren om het opvegen van honderden dennennaalden. Bij ons kies je namelijk de variant die jij bestempelt als de mooiste kunstkerstboom. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de boom professioneel te laten versieren door de experts van Xmasdeco. Kies uit verschillende versierde kerstbomen met rode en gouden ballen of ga voor zilveren decoraties. Uiteraard is het ook mogelijk om door ons de bedrijfsdecoratie te laten regelen, waarmee jij jouw collega’s kan verrassen!

Houd jij ook zo van kerst, maar zie jij steeds weer op tegen het vinden en optuigen van de kerstboom? Geef dit dan uit handen en kom langs bij Xmasdeco!

https://www.xmasdeco.nl/
Twenteplus

Mogelijkheden in woonhuisbeveiliging

Sinds kort woon je in een nieuwe woonwijk, waar je je vanaf moment één al helemaal op je gemak voelde. Echter, gisteren hoorde je van je nieuwe buurvrouw dat er een inbraak heeft plaatsgevonden in de achterliggende straat. Hier schrok je aanzienlijk van, waardoor je nu helemaal van je apropos bent. Hoe weet je nu zeker of je nog wel rustig kan gaan slapen, zonder dat er zich ineens een indringer je huis bevindt? Om inbraken te voorkomen en binnendringers buiten te houden zijn er een aantal mogelijkheden, die Groenewegen Delft jou te bieden heeft.

Om te beginnen is het van groot belang om te beschikken over geavanceerd hang- en sluitwerk op jouw ramen en deuren. Hierdoor maak je het voor inbrekers lastig om binnen te komen en doen ze er langer over om deuren en ramen te kraken. Het gevolg is dat de inbreker sneller opgemerkt zal worden door omstanders of dat hij besluit verder te gaan bij een andere buur. Hoewel dit idee nog steeds niet erg prettig is, zal hij in ieder geval niet opnieuw bij jou langskomen. Ten tweede is het een goed idee om een inbraakalarm te laten installeren door de experts van Groenewegen Delft, die jou zullen voorzien van de laatste technologie. Denk hierbij aan scherpe detectoren, die alarm slaan in geval van brand, gas en inbraak. Op die manier ben je gelijk voor meerdere gevaren beveiligd en zullen de gevolgen van deze onveilige situaties aanzienlijk afnemen. Tot slot is het mogelijk om Camera beveiliging te laten installeren, zodat jij inbrekers gelijk opmerkt.

Voel jij je onveilig in jouw huidige woning en zou je graag aanvullende beveiligingsmaatregelen willen treffen? Neem dan contact op met Groenewegen Delft of breng een bezoekje aan de website voor meer informatie over beveiligingsmogelijkheden voor woonhuizen.

https://www.groenewegendelft.nl/
Twenteplus

Veel werklozen door corona crisis

 

Sinds de corona crisis zijn er veel mensen zonder werk komen te zitten. Dat is natuurlijk te verklaren uit het feit dat zowat de gehele economie stil kwam te liggen. Hierdoor moesten bedrijven gaan bezuinigen omdat zij ook weinig winst maakten en weinig inkomsten hadden doordat de verkopen stil kwamen te liggen. Hierdoor werd het voor hun lastiger om personeel uit te betalen, waardoor veel bedrijven tot de conclusie kwamen dat het een makkelijkere keuze was om werknemers te ontslaan. Door de corona crisis is de werkloosheid gestegen met 4,6 procent. Voor de corona crisis was dit nog 2,9 procent. Na de maatregelen van het corona virus etc. Zijn er 56.000 werklozen bijgekomen. En waarschijnlijk zijn dat er nog wel meer en is dat aantal nog met veel gestegen. 

 

Er zijn namelijk 400.000 mensen werkloos door de corona crisis. De pijnlijke gevolgen van de corona crisis zoals enorm veel werklozen zullen we nog lang gaan voelen. Men verwacht namelijk dat het aantal werklozen in 2021 nog meer gaat toenemen naar ongeveer 7,3 procent. Wat zou betekenen dat er dan 700.000 werklozen zouden zijn. Dat zijn er natuurlijk enorm veel. 

 

Het duurt ook best even voordat de corona crisis zich vertaald naar het aantal werklozen. Veel mensen zullen waarschijnlijk nog lang bij hun baan blijven hangen, maar bij dat bedrijf kan de klap later aankomen en zouden zij dus ook nog hun baan kunnen verliezen. Het is een vervelende situatie waar niemand iets aan kan doen. Het enige wat je kan doen is snel opzoek gaan naar een andere baan. Er zijn namelijk altijd nog genoeg vacatures die open staan. Misschien niet iets wat je echt zoekt, maar in tijden van deze zou je wel een baan moeten hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar vacatures gemeente of vacature sociaal domein. Wie weet zit er wel wat voor jou bij. 

 

https://professionalpartners.nl/
Twenteplus

EKH-keuring geeft de zekerheid van een veilige zwenkkraan

Door uw hijs- en hefapparatuur, zoals zwenkkranen, met regelmaat te testen heeft u altijd een bewijs dat u er álles aan gedaan heeft om de veiligheid te waarborgen. En al helemaal wanneer u dat laat doen door een EKH-erkend bedrijf. EKH-keurmeesters zijn namelijk persoonlijk gecertificeerd. Zij kunnen steekproefsgewijs gecontroleerd worden en houden zich daarom aan alle afgesproken voorschriften en werkwijzen. 

Is het verplicht om uw zwenkkranen te laten keuren?

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet bent u wettelijk verplicht om minimaal jaarlijks uw hijsmiddelen te laten inspecteren. Deze inspectie moet gedaan worden door een deskundige en het resultaat moet schriftelijk worden vastgelegd. Door het inschakelen van een EKH-erkend bedrijf heeft u de zekerheid dat de keuring op de juiste wijze plaatsvindt.

Het laten keuren van uw zwenkkranen of andere hijs- en hefapparaten door een EKH-erkend bedrijf geeft de zekerheid van een juiste inspectie. Als het op hijsen en heffen aankomt nemen EKH-erkend bedrijven u alle zorgen uit handen en helpen ze u om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen.

Als branchevereniging geeft EKH al jarenlang praktische invulling aan wet- en regelgeving. Dat geeft duidelijkheid en houdt het veiligheidsniveau in Nederland op peil. 

De EKH certificatie geeft waarborg voor kwaliteit

Omdat het keuren en inspecteren belangrijk is heeft EKH opleidingen tot vakbekwaam keurmeester. Naast deze persoonsgebonden certificatie van keurmeesters is er de certificatie van het EKH-bedrijf zelf. 

De keurmeesters

Keurmeesters moeten gedegen opgeleid zijn, daarom heeft EKH eigen opleidingen tot keurmeester voor zowel hijskranen als voor hijs- en hefgereedschappen. De opleidingen worden afgesloten met een examen waarmee de keurmeester een persoonsgebonden certificaat krijgt. Maar ook na de opleiding wordt er gelet op de kwaliteit van de keurmeesters. Zo is er bijscholing en vindt er om de 5 jaar een her-certificatie plaats. Plus dat er steekproeven worden uitgevoerd door afhankelijke auditors.

Het bedrijf

Om EKH-gecertificeerd te kunnen worden moet een bedrijf lid ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement) gecertificeerd zijn en aan verschillende EKH-eisen voldoen. Bij een EKH-erkend bedrijf wordt jaarlijks een EKH-audit uitgevoerd door een onafhankelijke auditor. Alleen bedrijven die voldoen aan alle voorwaarden krijgen het EKH-certificaat en mogen het EKH-logo als keurmerk gebruiken.

Twenteplus

Interieurprojecten bij Grip

Voor mijn bedrijf hadden we een bedrijf nodig gespecialiseerd in interieurprojecten om ons kantoor professioneel inrichten. Het zou namelijk allemaal gaan gebeuren. Het bedrijf waar ik werkzaam ben zou voor het eerst in haar geschiedenis gaan verhuizen. Na jaren van problemen in ons oude gebouw zou een nieuwe pagina opengeslagen worden in een nieuwe omgeving. Het oude gebouw was oud, lelijk en donker. Terwijl het nieuwe gebouw nieuw, mooi en licht moet worden. Ik kreeg de taak om een bedrijf te vinden die ons zou kunnen helpen om deze doelen te verwezenlijken. Het pand zouden we zelf uitzoeken, maar voor de inrichting zouden we wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik kreeg de taak om een bedrijf te vinden die gespecialiseerd was in interieurprojecten. 

Grip interieurprojecten  

Na een poos gezocht te hebben kwam ik tot de conclusie dat Grip interieurprojecten het meest geschikt was om dit project naar een gewenst resultaat te leiden. De website zag er goed uit, ze hadden een duidelijk stappenplan en hadden ervaring met dit soort interieurprojecten. En dus besloot ik contact op te nemen.

Hoe Grip interieurprojecten te werk ging

Het proces begon met een goed gesprek tussen ons en Grip interieurprojecten. Ze lieten ons weten hoe het proces eruit zou komen te zien terwijl wij hen lieten weten wat onze wensen waren. Na dit nuttige gesprek gingen ze te werk. Een poosje later rapporteerden ze ons een plan. Ze kwamen langs en lieten precies zien hoe zij het voor hen zagen aan de hand van 3d tekeningen. Het zag er erg goed uit. Iedereen was tevreden, en dus gingen we aan het werk

Resultaat

We zijn nu een aantal maanden verder en alles is klaar. Sterker nog, we werken al een aantal maanden in het nieuwe pand. Het is echt ongelofelijk mooi geworden. Er hangt een heerlijk rustgevend sfeertje en we kunnen heerlijk doorwerken. Naast dat alles er heel mooi uitziet is het ook zo gemaakt dat het ons werkproces bevorderd. Zo is elke beslissing gemaakt met een idee zodat we zo goed mogelijk te werk kunnen gaan. Iedereen die zo’n interieurproject aan wilt gaan zou met Grip in zee moeten gaan, zo goed zijn ze. 

Twenteplus

Het Zweedse landschap

Als je denkt aan de Zweedse landschappen, kom je al snel bij de grote meren en gigantische bossen uit. Dit staat dan weer in contrast met de steden in het verre Scandinavië, die vaak grijs en grauw ogen. De huizen in de stad zijn vaker van beton en de natuur lijkt ver te zoeken. Echter, lang niet alle huizen zijn van beton, want hoe verder je de bossen in trekt, hoe meer houten huizen je tegen zal komen. In verschillende kleuren kom je ze tegen, waarbij er geen één last lijkt te hebben van afgebladderde verf. Als je dan door je eigen raam kijkt, zie je hoe jouw eigen tuinhuisje wel weer eens een likje verf zou kunnen gebruiken. Hoe kan het dan dat de Zweden nooit afgebladderde verf hebben, terwijl jij jaarlijks de verf er weer bij moet pakken?

Het afbladderen van verf is het gevolg van slechte vochtregulatie. Wanneer de verf het vocht niet reguleert en niet goed hecht aan het houten oppervlak, zal de verf afbladderen zodra het hout zich uitzet en weer krimpt. Om dit te voorkomen, raad Moose Färg zijn houtbeits aan naar het Zweedse recept. Het scandinavisch design is hét voorbeeld voor onze houten schuttingen, tuinhuizen en blokhutten. De houtverf is gemaakt op basis van natuurlijke oliën en chemicaliën, waardoor de verf zeer duurzaam is. Hoewel de temperatuur in Zweden niet te vergelijken valt met die in Nederland, kunnen we zeker de kunst van de noorderburen afkijken. Kies daarom voor de houtbeits van Moose Färg voor het optimale resultaat na het verven van de schutting of het tuinhuis.

Heb jij ook herhaaldelijk last van afgebladderde verf? Kies dan voor kwaliteit en geniet van de voordelen van de houtbeits van Moose Färg. Lees op de website over handige tips of ervaringen van anderen.

https://www.moosefarg.nl/
Twenteplus

Duurzame vergaderruimte Arnhem

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in de buurt van Arnhem? Twijfel dan niet en huur een ruimte bij VONK360. Onze ruimtes zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens innovatief. 

Voorzieningen vergaderruimte Arnhem

In de vergaderruimten rondom Arnhem zijn er diverse moderne voorzieningen aangebracht, zodat u goed aan de slag kunt. Zo hebben wij onze ruimtes voorzien van interactieve smart presentatieschermen, handig bij het presenteren van ideeën of het maken van aantekeningen die u wilt delen. Daarnaast beschikken al onze ruimtes over een mechanische ventilatie met klimaatplafonds en een glasvezelaansluiting. Bij ons beschikt u dus over een snelle en betrouwbare internetverbinding. Dat zijn niet de enige voordelen. Er is namelijk ook genoeg daglicht in de vergaderruimtes, zodat u echt productief aan de slag kunt. Heeft u een pauze nodig? Dan hebben wij een business lounge met gezonde snacks en goede koffie. 

Flexwerkplekken

Bent u niet op zoek naar een vergaderzaal, maar wilt u alleen aan het werk? Dan is dat bij VONK360 natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben diverse flexwerkplekken. Al deze plekken zijn dynamisch opgezet en bijvoorbeeld heel handig voor start-ups. Wij hebben zowel flexwerkplekken in afgesloten ruimtes, voor als u het beste werkt in stilte, als in onze business lounge. In de business lounge lopen meer mensen rond en vindt u direct een lekker ontbijt of heerlijke lunch. Een leuk weetje is dat deze plekken in de business lounge gratis te gebruiken zijn. 

Duurzaamheid

Bij VONK360 vinden wij duurzaamheid van groot belang. Wij maken dan ook gebruik van de nieuwste technieken. Zo slaan wij energie op in de heipalen, maken wij gebruik van koelplafonds en automatische verwarming, verlichting en zonwering en hebben wij een LED-reclamescherm aan de buitenzijde hangen dat een duurzame façade is, voorzien van zonnepanelen voor energieopbrengst en CO2 zuivering. Parkeren doen u voor de deur. Hier hebben wij ook oplaadpalen voor uw elektrische auto. Wij zijn constant op zoek naar verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. Kunt u zich vinden in onze ideeën en bent u op zoek naar een prettige plek om te werken? Neem dan contact met ons op en verzeker uzelf direct van een werk- of vergaderplek. Meer informatie vind je op https://www.vonk360.nl/vergaderlocatie-arnhem/.

 

Twenteplus

Natuurlijkenergie-nederland.nl, het bedrijf voor jouw energie

Natuurlijkenergie-nederland.nl is de website als u op zoek bent naar zonnepanelen. Zij staan voor je klaar om gebruik te maken van groene energie en zonne energie om het milieu een handje te helpen. Zij installeren alles voor u binnen een handomdraai. De vriendelijke medewerkers staan graag voor u op het dak om uw energiekosten naar beneden te halen door deze manier van energie wekken. Lees deze blog verder voor meer informatie over dit bedrijf.

Het aanbod van natuurlijkenergie-nederland.nl

Bij natuurlijkenergie-nederland.nl bieden we installatie aan van zonnepanelen op uw dak. Hierbij moet u denken aan het gehele proces, van de afspraak tot aan het installeren van de panelen op uw dak met de bijbehorende apparatuur. U vraagt via onze website een offerte aan en daarna kijken wij naar uw locatie of het mogelijk is om zonnepanelen aan te schaffen. Wij nemen altijd contact met u op met daarbij informatie over uw offerte. Daarbij stellen we vragen zoals of u een schuin dak heeft of een platte. Zo weten wij ook hoe wij te werk moeten gaan. Daarna prikken we samen een datum met u en komen we langs om alles te installeren. Wij vragen van u om dan thuis te blijven in verband met ongevallen.

Meer dan alleen zonnepanelen

Niet alleen voor zonnepanelen kunt u bij ons terecht. heeft u een elektrische auto die voorzien moet worden van een laadpaal? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de energie die u opwekt van uw zonnepanelen ook wordt opgenomen in de laadpaal. Zo heeft u minder extra kosten erbij. Bovendien zorgen wij ervoor dat de laadpaal op een goede manier is geïnstalleerd, zodat u geen calamiteiten kan ervaren. Kortom, voor al uw groene en natuurlijke energie, moet u bij ons zijn.

Bezoek de webshop

Wilt u meer weten over de producten en diensten die wij als bedrijf aanbieden voor u? Bekijk dan de website via www.natuurlijkenergie-nederland.nl voor meer informatie over onze diensten en hoe u ons kunt bereiken. Op de website kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanmaken.

Twenteplus

Een lichtplan laten maken voor onze keuken

Wij lieten een professioneel lichtplan maken voor ons gloednieuwe keuken. Wij hebben sindskort een nieuw huis gekocht en zijn daar ook van alles aan het inrichten. Met de keuken waren we best ver, alleen we wisten niet wat we moesten doen met de verlichting. Onze keuken was namelijk voor een groot deel zwart met hout en we wilden dan niet te veel licht maar ook niet te weinig. Dus gingen we kijken of een bedrijf ons verder kon helpen.

Met Lichtkunde ons lichtplan voor de keuken maken

Goede vrienden van ons hadden al eerder een keer een lichtplan laten maken bij een bedrijf genaamd: Lichtkunde. Ze hadden daar goede ervaringen mee en raden dat bedrijf ook aan ons. We hadden contact opgenomen met het bedrijf en konden binnen een paar dagen al terecht voor een afspraak. We moesten wel een aantal dingen voorbereiden, maar dat was geen enkel probleem. Op de dag van de afspraak hebben we samen met een medewerker van Lichtkunde gezeten om te kijken wat we precies wilden doen met ons keuken. Het was een vriendelijke man met veel verstand van bepaalde lichtpunten en het creëren van de juiste sfeer op de goede plek.

Alles is goed belicht

Na een goed gesprek met de medewerker van Lichtkunde, gingen zij aan de slag om te kijken wat ze voor ons konden maken. Een week later kregen we het lichtplan doorgestuurd met daarbij uitleg over hoe de persoon het heeft bedacht. Het zag er allemaal goed uit en hij had ook al soort van lampen erbij uitgezocht die goed paste bij de keuken en de sfeer eromheen. Dit was precies wat wij zochten en hebben akkoord gegeven op het lichtplan. Dit hoefde we nu alleen nog maar naar onze bouwer te sturen en dan was het alweer klaar. Wij raadde Lichtkunde zeker aan voor een lichtplan.

Bezoek de website

Wilt u nog meer weten over de producten en diensten die Lichtkunde u kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van Lichtkunde via voor meer informatie over de diensten en waar zij zich hebben gevestigd in Nederland.

Twenteplus

De beste fysiotherapie in Hoogland

Zee in Beweging, een fysiotherapie in Hoogland heeft mij enorm geholpen. De afgelopen tijd heb ik heel veel last gehad van mijn knie. Ik ben een fanatiek voetballer en heb tijdens het voetballen erg last van mijn knie. Ik voetbal al mijn hele leven en heb wel vaker blessures gehad, maar de blessure die ik nu heb komt me niet bekend voor. Eerst probeerde ik gewoon door te voetballen, maar nu heb ik besloten toch maar eens opzoek te gaan naar een fysio. Ik woon in Hoogland, de gemeente Amersfoort. Een paar jaar terug is hier een nieuwe fysiotherapie geopend, en ik hoor alleen maar goede verhalen van mijn mede-voetballers. Ik ben benieuwd! Meer over deze behandeling fysiotherapie Hoogland.

De uitstraling van de fysiotherapie in Hoogland

Voordat ik langs de fysiotherapie in Hoogland ging besloot ik eerst een bezoekje te brengen aan hun website. Ze hebben alles keurig op orde. De website is duidelijk, professioneel en overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent en hoe ze je kunnen helpen. Naar aanleiding van deze eerste goede indruk besloot ik een afspraak te maken.

Hoe ik werd opgevangen

Het was de dag van mijn afspraak, en ik was erg benieuwd. Toen ik binnenstapte was ik wel een beetje onder de indruk. Alles was splinternieuw en het zag er goed uit. Ik werd meteen geholpen en vroegen waar ik voor kwam. Toen ik zei dat ik een afspraak had werd ik verzocht even plaats te nemen. Nog geen drie minuten later werd ik opgehaald door een vriendelijke vrouw.

Mijn ervaringen

Eerst stelde ze me een aantal vragen over de pijn. Hoe Lang liep ik er al mee? Waar is het precies? Wat voor soort pijn is het precies? Vervolgens voelde ze op een aantal plekken op mijn knie. Ik merkte dat ze wist waar ze het over had en ik voelde me op mijn gemak. Na een aantal oefeningen legde ze uit wat het precies inhield en wat ik moest doen. Een aantal thuisoefeningen, nog een aantal keer langskomen en dan zou het weer weg kunnen zijn. Ik ben enorm tevreden over Zee in beweging en vindt het de beste fysiotherapie in Hoogland.