Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Bitcoin

Bitcoin is een zogenaamde cryptocurrency met onderliggende blockchain technologie. Het wordt niet gecontroleerd door een bank of een staat. In feite bestaat cryptogeld uit een stuk versleutelde code waarin de transacties worden opgeslagen. 

Steeds als er een transactie plaatsvindt wordt de code aangevuld of veranderd met een nieuw versleuteld blokje code. Wanneer mensen een transactie doen in Bitcoin of een andere cryptocurrency wordt deze code een stukje langer. 

Doordat Bitcoin waarde geeft voor mensen die een stuk van deze code ontcijferen wordt er waarde  ‘gedolven’. Om een stuk van de Bitcoin code te ontcijferen is er veel rekenkracht en tijd nodig. Met een normale computer en internetaansluiting zal je tegenwoordig niet genoeg kracht hebben om een Bitcoin te delven. 

Bitcoins kopen bij Bitvavo 

Wij zijn erg te spreken over Bitvavo. Het bedrijf laat een betrouwbare indruk achter en de mogelijkheid om meerdere cryptomunten op 1 plek veilig op te slaan is zeer interessant. De aanbieder wil uitblinken in gemak en daar slaagt het naar onze mening uitstekend in. 

Maar zij zijn niet de enige mensen met een positieve mening over dit bedrijf. De welbekende website Trustpilot staan veel ervaringen over Bitvavo en het overgrote deel is erg positief over deze online handelaar Bitvavo.com. Bitcoin kopen zou ik je dus adviseren om bij Bitvavo te doen.

 

Gerelateerde artikelen

Bent u ook op zoek naar een eiken picknicktafel?

Rijles in alle rust bij rijschool Troy Utrecht.

Toegangscontrolesysteem in uw bedrijf