Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Behandel je migraine effectief

Een van de meest vervelende dingen die je mee kan maken als hard werker is last krijgen van een migraineaanval. Je kunt hier niets tegen doen en het resultaat van zo’n aanval is dat je je hele dag niet meer nuttig kunt besteden. Wat migraine nou eigenlijk is en hoe het ontstaat is op de dag van vandaag nog niet bekend. Er is natuurlijk wel wat vooruitgang, maar de exacte oorzaak weten we nog niet. Dit is erg vervelend voor mensen die last hebben van migraine.

Migraine kan namelijk je leven voor je bepalen, omdat je niet meer in staat bent om iets productiefs te doen als je last krijgt van een migraine aanval. Veel mensen geven dan de hoop op en kunnen niets anders doen dan de hele dag op bed liggen en veel water drinken. Ze hopen zo weer te ontspannen en de hoofdpijnfase af te slapen. Dit kost natuurlijk veel tijd en is geen echte oplossing, maar bestaat er wel een echte oplossing? Het inslikken van paracetamol of andere medicatie helpt niet echt, maar tegenwoordig wordt er bij mensen echte Botox ingespoten om migraine te behandelen. Dit is bij toeval ontdekt, maar blijkbaar helpt het echt. In 70% van de mensen die zich laten behandelen is er voor een periode van een aantal maanden een sterke afname in de mate van migraine aanvallen. Ze hebben dus minder vaak last van migraine, omdat de spieren in hun hoofd ontspannen zijn door de echte Botox. Deze behandeling migraine is nog vrij nieuw, dus het slimste is om zelf te testen of het ook voor u werkt.

Op deze manier wordt botox tegen migraine gebruikt om effectief je hoofdpijn weg te nemen. Zo hoef je je leven niet langer te laten bepalen door die vervelende migraine aanvallen, omdat het zo vaak kan als nodig is.

http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Vele redenen voor het installeren van schuifpuien

Katakura WBLC learning Dutch fast

Het populaire Cloud telefonie van de Nederlandse Provider