Categoriearchief: Bedrijven

Een goede personal trainer in Twente

Wanneer je begonnen bent met het bezoeken van een sportschool kan het zijn dat je dit vaker met tegen zin doet. Opzich is dit niet vreemd, je moet er namelijk nog aan wennen en gewend raken aan deze nieuwe omgeving. Echter, kan het ook zijn dat dit gevoel blijft aanhouden en daardoor iedere keer met tegenzin naar de sportschool gaat. Veel mensen stoppen op dit moment met sporten en kijken er niet meer naar om. Toch zijn er ook veel mensen die wel graag willen blijven sporten, maar hier niet voldoende motivatie voor hebben. Gelukkig is er ook een oplossing om deze mensen te helpen.

Gebruik een personal trainer

Hoewel een personal trainer enorm duur kan zijn, kan het wel veel resultaten opleveren voor je. Het is dus een letterlijke investering in de toekomstige zelf. Om te bepalen of dit iets voor je is dien je jezelf een aantal dingen af te vragen: ” Wat voor voordelen kan het voor mij hebben om dit te doen?” en “Wat kan ik ermee bereiken?” , zijn beide 2 goede vragen waarmee je kan bepalen of het de investering waard is. Indien het antwoord op deze vragen veel voor je kan betekenen wordt het aangeraden om te beginnen met trainen onder persoonlijke begeleiding.

Personal trainer in Hengelo

Overal in Nederland kan je personal trainers vinden. Dit komt doordat de laatste jaren de interesse hierop enorm is gestegen. Steeds meer mensen zetten zich in om mensen te helpen met sporten in de sportschool en gaan voor maximaal resultaat behalen. Het googlen naar `Personal trainer Hengelo` gaat al snel enkele tientallen zoekresultaten opleveren en laat dus goed zien dat er veel behoefte naar is. 

https://www.fitintwente.nl/
Twenteplus

Een aannemer voor ieder soort bouwproject in Arnhem en omgeving

Een aannemer coördineert en realiseert uw bouwproject volledig, waarbij de juiste vakmensen worden ingezet voor iedere specifieke klus. Wanneer u bezig bent met een groot bouwproject in Arnhem of omgeving en u hiervoor een aannemer nodig heeft, dan is Bumé – gevestigd in Westervoort – voor u de juiste partij. Hier kunt u met uw tekeningen en plan van aanpak terecht voor een uitstekende voorbereiding en analyse – en uiteraard een vakkundig bouwproces. U profiteert hier tevens van een kwalitatief resultaat dat voor de zeer lange termijn kan meegaan met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam leven. Hiervoor bedenken de aannemers van Bumé altijd de meest passende en efficiënte oplossingen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Wat maakt dit bedrijf uw ideale aannemer in de omgeving van Arnhem?

Wanneer u een aannemer van Bumé in Westervoort inschakelt voor uw project in Arnhem of omgeving, dan profiteert u van veelzijdig vakmanschap en een uitstekende samenwerking. Omdat de specialisten van dit bedrijf veel kennis hebben over de regio, weten zij altijd precies de goede vakmensen in te zetten voor specifieke werkzaamheden voor uw bouwproject. Of het nu gaat om de bouw van een complete woning, een renovatie van een bedrijfspand of ‘enkel’ de verbouwing van een badkamer; u profiteert altijd van persoonlijke aanpak. Voor Bumé is dan ook geen enkel project hetzelfde en geen uitdaging te groot. Hier maakt u gebruik van specialismen in onder meer installatie, dakwerk, ruwbouw, schilderwerk en nog veel meer.

Oplossingen voor duurzaam bouwen

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dat geldt ook voor dit aannemersbedrijf! Hier denken de specialisten met u mee om de beste oplossingen op het gebied van duurzaam bouwen te vinden en toe te passen. Dit doet uw aannemer uiteraard op basis van alle wensen die u heeft voor uw bouwproject in de regio Arnhem. Maak uw wensen kenbaar in een kennismakingsgesprek en ontdek wat Bumé voor u kan betekenen.

https://www.bume.nl/

Verschillen in spanning neutraliseren door middel van potentiaalvereffening

Wilt u uw woning of uw bedrijf beveiligen tegen blikseminslagen? Dan is Mulhuyzen Bliksembeveiliging dé expert die u zoekt. Zij staan zowel voor particulieren als voor bedrijven klaar en kunnen elk gebouw veiliger maken door middel van potentiaalvereffening. Bij potentiaalvereffening worden verschillen in spanning geneutraliseerd. In combinatie met overspanningsbeveiliging zorgt dit ervoor dat al uw apparatuur goed wordt beschermd tegen blikseminslagen en overspanning. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we graag uit. Lees verder en ontdek hoe potentiaalvereffening u kan beschermen.

Hoe potentiaalvereffening u beschermt

Wanneer u last heeft van een indirecte blikseminslag komt er spanning bij u binnen via inkomende leidingen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren via elektriciteitskabels of via de waterleiding. Uw pand en de elektrische installatie komen dan onder hoge spanning te staan. Wanneer diverse delen van deze installatie onder een verschillende spanning komen te staan, wordt het extra gevaarlijk. Met potentiaalvereffening worden deze spanningsverschillen opgevangen en geneutraliseerd. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties.

Extra beveiliging door een aardpen te slaan

De aanwezigheid van een aardpen is al lange tijd verplicht bij zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Toch komt het nog weleens voor dat een aardpen ontbreekt, bij bijvoorbeeld oudere jaren 30 woningen. Heeft u een dergelijke woning en wilt u uzelf maximaal beschermen tegen blikseminslagen? Dan is het zeker aan te raden om een aardpen te laten slaan door Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Voor een scherpe prijs voorkomt u elektrische problemen en kunt u zich volledig veilig voelen in uw eigen woning of kantoorpand.

Profiteer van jarenlange ervaring

Wanneer u Mulhuyzen Bliksembeveiliging inschakelt voor het slaan van een aardpen of voor potentiaalvereffening, dan kunt u erop vertrouwen dat u bij hen in goede handen bent. Zij hebben namelijk al ruim 65 jaar ervaring, waardoor ze u maximale kwaliteit kunnen bieden. Bovendien zijn ze overal in Nederland in te schakelen, maar ook daarbuiten. Waar wacht u nog op?

Volg een cursus zonnepanelen bij dit trainingsinstituut

Wilt u graag inspecteur of installateur van zonnepanelen worden? Dan zult u eerst een cursus moeten volgen die u tot in de puntjes voorbereid op de taken en verantwoordelijkheden die samenhangen met deze functies. Bij een trainingsinstituut als Omega Training kunt u hiervoor uitstekend terecht. Zij bieden cursussen aan die zijn onderverdeeld in twee leerlijnen; enerzijds die van inspecteur zonnepanelen en anderzijds die van installateur zonnepanelen. Beslis welke van deze leerlijnen voor u het meest relevant is en neem contact op met Omega Training om uzelf in te schrijven voor de cursus zonnepanelen.

Veiligheid staat te allen tijde voorop

Bij het installeren, maar ook bij het inspecteren van zonnepanelen, is het van cruciaal belang dat u veilig te werk gaat. Omega Training legt hier bij de cursus zonnepanelen de nadruk op, omdat ze zien dat het in de praktijk toch nog vaak mis gaat. Brand en elektrocutie komen helaas nog regelmatig voor, terwijl dat met de juiste training écht niet nodig is. Tijdens de cursus zonnepanelen worden niet alleen de normen besproken (onder andere de IEC 60904, de EN 50524 en de NEN 1010), maar gaat u ook praktisch aan de slag. Door theorie en praktijk te combineren leert u het beste hoe u om moet gaan met PV-installaties.

Ook andere vakgerichte opleidingen

Ook voor andere vakgerichte opleidingen kunt u bij Omega Training terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Keurmeester cursus of van een SCIOS opleiding? Deze vakgerichte opleidingen kunt u op diverse locaties verspreid door Nederland volgen. Wanneer u de cursus liever vanuit huis volgt, schrijft u uzelf in voor de digitale cursus. Gaat u een cursus volgen voor uw werkgever? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om de training bij u op locatie plaats te laten plaatsvinden. Welke vakgerichte opleidingen die Omega Training aanbiedt, spreekt u het meeste aan? Schrijf u vandaag nog in.

Twenteplus

Gebruik de unieke en goede rvs persen

Duurzaamheid is een trend die niet zomaar een trend is. Steeds meer bedrijven en mensen gaan bewusten om met afval. Onze wereld is niet eeuwig. Goed afval scheiden, plastic apart bewaren en zorgen voor duurzame producten zorgt voor minder afval. Een ander middel voor minder afval is gebruiken van rvs persen.

Hoe werken rvs persen?

Hoe werken rvs persen?Als je goed je afval scheidt heb je vervolgens alleen nog maar restafval over. Restafval bestaat voor het merendeel uit lucht. Door de inzet van een rvs persen kunt je de lucht uit dit afval verkleinen, Deze persen zijn zeer geschikt om het afval rechtstreeks in een container te verkleinen tot wel 75%. Zo kan er steeds veel meer in een container dan je denk. Door het restafval te verkleinen en gebruik te maken van rvs persen kun je zo besparen op het afval- en ledigingskosten van de containers. Het is ideaal voor bedrijven die veel afval hebben en misschien anders wel dagelijks hun container moeten legen. Met gebruik van rvs persen ben je van dit probleem af. De rvs persen zijn geschikt voor  zowel kunststof als ijzeren container met een maat. Ze zijn gemakkelijk, veilig en eenvoudig te bedienen en kunnen worden aangesloten op het stroomnetwerk.

Wie maakt er gebruik van?

De rvs persen zijn voor interessant voor bedrijven die hoge kosten maken voor het compacteren van afval, Denk maar aan bedrijven die veel afval hebben zoals de restaurants, verzorgingstehuizen, slagerijen, tankstations, fastfood restaurants, hotels en scholen. De rvs persen kunnen helpen met het compacteren van het afval en zorgt voor minder hoge afvalkosten. Ideaal als je niet meer elke dag je container aan de kant zet. De rvs persen zorgen ervoor dat het afval wordt verkleind en daardoor minder ruimte in de container inneemt. De rvs persen kunnen worden aangeschaft via de officiële website van afval reinigingsdiensten.Waarom een Herman Miller bureaustoel dé verstelbare bureaustoel voor jou is

Op zoek naar een verstelbare bureaustoel? Misschien zijn de bureaustoelen van Herman Miller iets voor jou! Dit bedrijf heeft meer dan een eeuw aan ervaring met het maken van verstelbare bureaustoelen. Het zal je dan ook niet verbazen dat er voor iedereen een geschikte Herman Miller bureaustoel te vinden is. Immers zijn we niet allemaal naar hetzelfde op zoek in een verstelbare bureaustoel. Wel willen we allemaal genieten van de voordelen van een verstelbare bureaustoel. Op kantoor spendeer je immers een hoop tijd zittend. Comfort is daarom van groot belang. Je moet het de hele werkdag kunnen volhouden zonder last te krijgen van je lichaam. Aan de hand van een Herman Miller bureaustoel beschik je altijd over een comfortabele zithouding die goed is voor je hele lijf. Hoger comfort én een hogere productiviteit.

Herman Miller bureaustoel: voordelen voor werknemers én werkgevers

Als werknemer ben je maar wat blij met een goede bureaustoel. Je spendeert hier een groot deel van je dag op. Elke dag gebroken thuis komen omdat je stoel niet goed zit is een verschrikkelijk gevoel. Maar ook voor werkgevers is een goed verstelbare bureaustoel een aanrader. Je werknemers zitten beter in hun vel, het moraal blijft goed en over de gehele dag zijn ze productiever. Het is dus een klassieke win – win situatie.

Waar kan ik een verstelbare bureaustoel kopen?

Als je op zoek bent naar een Herman Miller bureaustoel, hebben we goed nieuws voor je: er is een verkooppunt die gespecialiseerd is in dit merk. Het gaat hierbij om LoyalBrand. Wat deze site zo uitzonderlijk maakt? Niet alleen beschikken zij over het grootste assortiment van dit merk, maar tevens hanteren ze de beste prijzen. Bovendien is het mogelijk een bureaustoel op jouw wensen af te stellen. Met meer dan 40 jaar aan ervaring weet LoyalBrand precies wat jij nodig hebt.

Twenteplus

SMIPACK machines, voor vele branches geschikt

Echte professionals kiezen voor de verpakkingsmachines van SMIPACK! Deze machines zijn immers uiterst populair in een breed scala aan branches. Dit komt door hun hoge bedieningsgemak en het feit dat deze machines uiterst breed inzetbaar zijn. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit de verschillende industrieën. Een verpakkingsmachine van SMIPACK verpakt vrijwel alles; voedingsproducten, speelgoed, farmaceutische producten – u kunt het zo gek niet bedenken. Als u een bedrijf bestuurt en graag winst wil boeken door het verpakken van uw producten efficiënter te maken? Kiest u dan voor het gemakt van SMIPACK! Machines van dit merk zijn beschikbaar in allerlei varianten, waardoor het ook voor uw product mogelijk is om een geschikte verpakkingsmachine te vinden.

Verpakkingsmachines in alle soorten en maten

SMIPACK machines tillen uw verpakkingsproces direct naar een hoger niveau. Het maakt niet uit wat u met deze machines gaat verpakken; voor ieder proces is er een specifiek model beschikbaar. Zo zijn er diverse soorten verpakkingsmachines van SMIPACK voor veel voorkomende industriële verpakkingsprocessen, zoals bijvoorbeeld:

  • Bundelverpakkers
  • Kartonverpakkers
  • Folieverpakkers

Zelfs binnen een klasse machines is het uiteraard nog mogelijk om uit diverse modellen te kiezen. Het compacte FP6000 model met T450 is perfect als u minder vloerruimte wilt toewijden aan het verpakkingsproces. Bent u juist op zoek naar kracht? Kiest u dan de krachtige HS700, met de optie om de transportband eindeloos te verlengen? Wat u dan ook nodig heeft voor uw producten; SMIPACK heeft alles wat u zoekt.

SMIPACK producten schaft u aan bij een betrouwbare dealer

Ook graag een SMIPACK machine kopen voor uw bedrijf? U kunt dan aankloppen bij het bedrijf DEMCA. Zij zijn dé importeur en leverancier van SMIPACK machines in Nederland. Met deskundig advies over de diverse machines die beschikbaar zijn zij uw partner bij uitstek. Omdat zij de officiële vertegenwoordiger van het merk zijn in ons land zijn ze toegewijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u bij hen een SMIPACK machine bestelt, profiteert u ook nog eens van razendsnelle bezorging. Het is voor hen namelijk mogelijk om vele machines direct uit voorraad te leveren. Ga naar de website van DEMCA voor een compleet overzicht van SMIPACK verpakkingsmachines. U vindt hier per machine ook alle aanvullende informatie die u nodig heeft. Toch nog verdere vragen? De medewerkers van DEMCA beantwoorden uw vragen graag telefonisch.

https://demca.nl/
Twenteplus

Geef uw bedrijf een gezicht door te kiezen voor professionele bedrijfsfotografie

Een bedrijf zonder visitekaartje heeft uiteraard geen uitstraling. Daarom is het een goed idee om uw bedrijf een gezicht te geven door middel van bedrijfsfotografie. Op deze manier versterkt u het imago van uw bedrijf. Het bedrijf Fotostudio Enjoy biedt u hierin diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke portretten van uw werknemers, interieurfoto’s voor een magazine of professionele productfotografie voor uw website. Voor (potentiële) klanten is het immers wel zo prettig als zij weten welk gezicht of welke gezichten er achter een bedrijf schuilen.

Hoe gaat dit bedrijf te werk?

Meer ruim 20 jaar ervaring in bedrijfsfotografie weet het vakkundige team van dit bedrijf als geen ander hoe zij te werk moet gaan. Allereerst staat het creëren van een professionele en persoonlijke uitstraling voorop. Om tot een professioneel resultaat te komen maakt dit bedrijf gebruik van de beste camera’s, een studio of functionele attributen om op locatie tot professionele foto’s te komen. Een persoonlijke uitstraling kan enkel gecreëerd worden wanneer u zich op uw gemak voelt. Daarom heerst er bij een fotoshoot van Fotostudio Enjoy een ongedwongen sfeer. Het team doet er alles aan om iedereen op zijn of haar gemak te laten voelen. Naast bedrijfsfotografie, kunt u trouwens ook voor allerlei andere reportages bij dit bedrijf terecht. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s:

  • Trouwen
  • Zwangerschap
  • Newborn
  • Familie
  • Sport

Geef uw wensen door en een gespecialiseerd fotografieteam gaat met veel enthousiasme voor u aan de slag!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen door middel van een business fotoshoot? Vraag dan gerust meer informatie op bij Fotostudio Enjoy. U weet zeker dat u goed zit wanneer u kiest voor dit bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat dit bedrijf maar liefst acht verschillende awards heeft gewonnen. Bekijk online het portfolio van dit bedrijf en doe alvast inspiratie op!

https://www.fotostudioenjoy.nl/
Twenteplus

Geniet van prachtige muziek door hier jouw platen te kopen

Platen draaien biedt voor veel mensen een ultieme luisterervaring. Heerlijk op de zondagmiddag een plaatje opzetten voor dat sentimentele gevoel. Je gaat weer even helemaal terug naar toen! Bovendien is muziek voor iedereen. Van wat voor genre je ook houdt of hoe oud je ook bent, van muziek geniet iedereen. Wil jij graag lp’s of cd’s aanschaffen om van prachtige stemgeluiden en dampende gitaren te genieten? Dan slaag je geheid met het veelzijdige aanbod van Velvet Music. Een bezoek aan hun platenzaak is zeker de moeite waard wanneer je graag platen wilt kopen!  

 

Een ruim aanbod met topartiesten

Platen kopen is bij Velvet Music een hele beleving. Stap binnen in een oase van muziek en ervaar een authentieke sfeer. Omringd door posters van zowel nieuwe als oude releases raak je geïnspireerd door alle artiesten en hun muziek. Er wordt (uiteraard) muziek gedraaid en jij struint geheel op eigen tempo de vele rekken met platen af. Neus lekker rond en luister via de koptelefoons naar verschillende genres. Ben je meer van rock, pop, jazz, hiphop of metal? Gaat jouw hart sneller kloppen van dance of klassieke muziek? Platen kopen doe je bij hen van alle soorten muziek. Zeker de oude gouden platen vallen bij de meeste wel in de smaak. Mick Jagger en AC/DC zijn we immers nog lang niet zat! Platen van topartiesten kopen doe je dan ook bij Velvet Music.

 

Bestel jouw platen gewoon online

Heb je weinig tijd om langs te komen of woon je niet in de buurt van één van de winkels? Dan heb jij binnen enkele klikken alsnog jouw favoriete plaat in handen. Bestel jouw favorieten eenvoudig online en jouw album ligt binnen de kortste keren op de deurmat. Bekijk het aanbod eenvoudig online en ontdek de vele nieuwe vinyl, koopjes en DVD gewoon vanuit thuis.

https://velvetmusic.nl
Twenteplus

Bezoek deze eetkamerstoelen outlet en vind hoge kwaliteit stoelen tegen lage prijzen

Een keuken of eetkamer kan uiteraard niet zonder een goede eettafel met bijpassende eetkamerstoelen. Goedkope eetkamerstoelen zijn het aantrekkelijkst voor uw portemonnee als ze ook nog eens goed bij het complete interieur van de eetkamer passen. Wanneer u op zoek bent naar een eetkamerstoelen outlet waar u goedkope stoelen kunt aanschaffen, is De Kortingknaller voor u het juiste adres. Hier weet u zeker dat u niet gedwongen bent om eetkamerstoelen met een hoog prijskaartje aan te schaffen, maar gewoon voor passende, fraaie en vooral goedkope oplossingen kunt gaan. Ontdek de uitgebreide eetkamerstoelen outlet van deze aanbieder in Den Bosch, samen met nog veel meer andere producten waarmee u tegen een lage prijs uw interieur een nieuw leven kunt geven.

Een uitgebreide eetkamerstoelen outlet met diverse stijlen

Heeft u voorkeur voor een bepaalde stijl? Of wilt u eerst even goed rondkijken? Het kan allemaal bij De Kortingknaller in Den Bosch. U vindt er goedkope eetkamerstoelen die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. U doet hier dus een investering waar u zich zeker tevreden over zult voelen. De eetkamerstoelen zijn hier in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een MX Sofa eetkamerstoel Wilson in een antraciet, cognac, grijzen of olijfkleur microvezelstof. Of hetzelfde kwalitatieve eetkamerstoelmodel voorzien van een zwart metalen zweefframe. In de winkel kunt u volop inspiratie opdoen en uw favoriete eetkamerstoelen aanschaffen, maar u kunt natuurlijk ook rustig rondkijken op de website.

Direct genieten van uw nieuwe stoelen

Een winkel met meubels van hoge kwaliteit en met kortingen tot wel 60%, daar gaat u toch direct even kijken? Een groot voordeel aan meubels aanschaffen bij bijvoorbeeld de eetkamerstoelen outlet van De Kortingknaller is dat u geen last heeft van lange levertijden. Integendeel: u hoeft zelfs helemaal niet te wachten! U neemt direct uw aankoop mee naar huis en kunt dezelfde dag nog genieten van uw nieuwe meubels. Wilt u zeker weten dat de gewenste eetkamerstoelen op voorraad zijn? Dan zet het personeel in de winkel deze graag voor u apart.