Categoriearchief: Banen en opleidingen

Vergis u niet: wat niet en wat mag de werknemers

werk zoeken

In een snelgroeiend bedrijf zijn alle processen erg dynamisch, waardoor de kans op fouten vaker voorkomt. Fouten zijn een belangrijk onderdeel van het besluitvormingsproces en als ze niet worden gemaakt, werkt het team niet op volle kracht. Formule 1 geeft het meest nauwkeurig het idee van maximale inspanning weer. Lateraal glijden van de auto in bochten is niet de beste tactiek, maar het is een teken van maximale snelheid en strijd om het beste resultaat. Dit is een noodzakelijk onderdeel van de race. En een pech in een slip, leidend tot een ongeval, kan fatale gevolgen hebben. Het is hetzelfde in het bedrijfsleven: fouten zijn nodig, hun volledige afwezigheid is nogal slecht, maar ze mogen niet catastrofaal worden.

Elk bedrijf moet een individuele strategie hebben. De criteria voor deze strategie beschrijven wat er wel en niet moet gebeuren bij het nemen van beslissingen. Hierdoor kunt u enkele fouten voorkomen en de reeds gemaakte fouten objectief evalueren. De betekenis van elke activiteit is het resultaat. Op sommige gebieden is dit resultaat heel gemakkelijk te meten. Bij verkoop worden resultaten bijvoorbeeld in geld gemeten. Iets moeilijker in marketing of ontwikkeling, maar ook daar kun je meetbare doelen stellen. Het is erg belangrijk om de taken adequaat vast te leggen – ze moeten haalbaar, maar waardig zijn en in overeenstemming zijn met het financiële plan van het bedrijf. Met meetbare doelen correct ingesteld, is het gemakkelijk om beslissingen te nemen over het al dan niet vergeven van fouten (en hoe vaak op rij).

In sommige gevallen worden taken om de een of andere reden tijdelijk niet uitgevoerd of is het resultaat moeilijk objectief te meten. In dergelijke situaties kan het niveau van menselijke activiteit worden beoordeeld. Het is altijd beter om een ​​materieel, meetbaar resultaat te hebben, maar als dat er niet is, dan betekent de strijd ervoor veel en is het een goede indicator dat je nog op het resultaat kunt wachten.

Bij Acronis moet elke persoon, vooral in een sleutelpositie, een aantal bepaalde kwaliteiten hebben: alertheid, snelle reactie, aandacht voor detail, frequentie en snelheid van besluitvorming, en het vermogen om nooit op te geven. Andere bedrijven hebben misschien een heel andere reeks belangrijke kwaliteiten.

Naleving van de bedrijfscultuur is erg belangrijk, omdat het resultaat en de activiteit over een vrij lange periode worden gemeten. Een persoon maakt misschien geen significante fouten of ze zijn misschien niet zo voor de hand liggend, maar als ze niet in overeenstemming zijn met de cultuur van het bedrijf, kan hun krediet voor hardheid erg klein zijn.

Een passief-agressieve houding ten opzichte van taken kan bijvoorbeeld worden toegeschreven aan ernstige fouten. Bij het nemen van beslissingen in een dynamisch bedrijf is het vaak niet duidelijk wat juist is. Beslissingen worden niet altijd doordacht en zorgvuldig genomen, er doen zich vaak controversiële situaties voor. Niettemin moeten mensen in het bedrijf tot overeenstemming komen, hun eigen oplossingen voorstellen, maar tegelijkertijd anderen correct kunnen accepteren. Zonder openlijk te verzetten tegen wat hem is toevertrouwd, gehoorzaamt de werknemer, neemt formeel de verantwoordelijkheid, maar voert tegelijkertijd de taak niet uit, vecht niet voor het resultaat, en voldoet daarmee – al dan niet bewust – aan zijn behoefte om te bewijzen dat de beslissing was mis. Dergelijke fouten zijn eigenlijk een vorm van sabotage die gedurende lange tijd moeilijk te tolereren is.

Een andere ernstige fout is proberen de toepassingsgebieden van uw inspanningen te beperken. In een klein bedrijf heeft niet iedereen duidelijke doelstellingen. En vaak wordt de kans om te profiteren van het bedrijf gegeven aan de verkeerde persoon wiens baan het is. De omstandigheden van een zich snel ontwikkelende onderneming kunnen wat betreft de mate van spanning worden vergeleken met die van het leger. De gevechtsmissie van de schildwacht is het bewaken en verdedigen van de aan hem toegewezen post. Maar als op een bepaald moment tijdens de patrouille een andere soldaat merkt dat personen de verboden grens van de post naderen en de situatie gewoon negeert, kunnen de gevolgen niet worden verklaard door het feit dat het niet zijn plicht was. Hetzelfde gebeurt in het bedrijfsleven: als er een mogelijkheid is om aan het werk te gaan om het bedrijf simpelweg te helpen een goede kans die zich op dit moment aan u heeft voorgedaan niet te missen, dan moet dit worden gedaan. De meest onaanvaardbare fouten gebeuren omdat dit niet het geval is.

Een persoon die actief is, resultaten boekt en past bij de bedrijfscultuur, heeft altijd veel vertrouwen in het maken van fouten. Toch moet men kijken hoe vaak dezelfde fouten worden herhaald. Als een persoon niet leert en dezelfde fouten maakt, ook al zijn ze klein, maar ze worden constant herhaald, is dit ook slecht.

Niet alle fouten hoeven te worden geleerd en niet alle fouten kunnen worden gemaakt. Er zijn situaties waarin een persoon fouten maakt met desastreuze gevolgen. We moedigen altijd initiatief en daadkracht aan, maar als iemand de verantwoordelijkheid heeft genomen om het niet eens te zijn met een gemeenschappelijke beslissing, moet hij in een kritieke situatie zeker zijn van een positief resultaat. Noch grote kredietwaardigheid, noch naleving van de bedrijfscultuur, noch goede prestaties kunnen een excuus zijn voor fouten met kritieke economische schade of ernstige juridische gevolgen voor het bedrijf. Dergelijke fouten worden meer zijn individuele verantwoordelijkheid, en soms kunnen ze gewoon niet zonder actie worden gelaten. Zelfs onbedoelde fouten met desastreuze gevolgen zijn moeilijk te negeren.

Een ander vrij vaak voorkomend geval van het begaan van onaangename en onvergeeflijke fouten is onverantwoordelijkheid, schending van afspraken en gewoon luiheid. Een dergelijke houding kan niet worden gerechtvaardigd en dergelijke fouten kunnen niet worden beschouwd als een onvermijdelijk onderdeel van het concept van besluitvorming.

In elk bedrijf is het omgaan met fouten een onderdeel van de strategie. In mijn bedrijf is bij het evalueren van de acties van een medewerker de eerste plaats het resultaat, de tweede – de activiteit, de derde – de naleving van de bedrijfscultuur. Fouten gebeuren, dit is normaal en ze zijn zelfs noodzakelijk, maar de mate van hun toelaatbaarheid en tolerantie jegens hen hangt af van de motivatie van de persoon, zijn positie, verplichtingen en de omvang van de economische en andere schade die het bedrijf wordt berokkend door een verkeerde beslissing of een slecht resultaat van de juiste beslissing.

https://www.vindazo.be

HVAC-expert

Introductie

Om zijn engineeringteam te versterken, zoekt Luminus Solutions een gepassioneerde HVAC-expert die de nodige ondersteuning kan bieden aan de projectteams van de B2B-klanten van Wallonië, Vlaanderen en Brussel op het gebied van HVAC en lokale energieproductie.

Jouw verantwoordelijkheden

Als HVAC-expert sta je in voor de technische ondersteuning van het projectteam:

 • U kunt de behoeften van de klant analyseren en de beste HVAC-oplossing definiëren in het kader van energierenovatie of lokale energieproductie (warmtekrachtkoppeling). Bij de analyse dient u rekening te houden met parameters als “energieverbruik”, “comfort” en “betrouwbaarheid”;
 • Je bepaalt de grootte van de voorgestelde oplossing, formuleert het juiste budget en berekent samen met de energiemanager de energiewinst;
 • Je bedenkt innovatieve concepten en ontwikkelt effectieve oplossingen voor bijvoorbeeld nieuwbouw of woonwijken;
 • Je combineert verschillende technologieën en disciplines om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Hiertoe dient u regelmatig contact te onderhouden met aannemers, onderaannemers en leveranciers van andere takken van de EDF Groep;
 • U kunt effectief plannen en prioriteiten stellen.
 • Je maakt deel uit van het engineeringteam en werkt nauw samen met projectontwikkelaars (in de ontwikkelingsfase) en andere ingenieurs en projectmanagers (in de constructiefase). Je rapporteert aan de HVAC-manager.

Als specialist in jouw vakgebied:

 • Je hebt aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en technologische innovaties op HVAC-gebied, en bent verantwoordelijk voor kennismanagement binnen het bedrijf,
 • U kunt de middelen van het team gebruiken om taken uit te voeren, maar u kunt ook uw eigen tools ontwikkelen als dat nodig is.
 • Gebouwentechniek (HVAC, verlichting …);
 • Lokale energieproductie (warmtekrachtkoppeling, zonne-energie etc.);
 • Gebouwbeheer en -beheer (GBS …);
 • Warmteherstel
 • Industriële toepassingen (perslucht, industriële koelsystemen, stoomproductie, etc.).

Jouw profiel

 • Een masterdiploma wetenschappen, burgerlijk ingenieur of industrieel ingenieur, of een gelijkwaardig diploma behaald door opgedane ervaring;
 • Minimaal 5 jaar technische ervaring op het gebied van HVAC;
 • Speciale kennis hebben van bouwtechnologie;
 • Ken Frans en / of Nederlands. Basis Engels;
 • Ervaring als rekenmachine of kennis van industriële toepassingen zijn bijkomende troeven.

Ons aanbod

 • Een voltijds contract voor onbepaalde tijd;
 • Spannende functies met carrièremogelijkheden;
 • Een dynamische werkomgeving binnen een vooraanstaande internationale groep;
 • Aantrekkelijk salarispakket.

https://www.vindazo.be/vacatures/hvac-specialist.html

Klantenservice medewerker KPN

Over de functie

Als klantenservicemedewerker van KPN Services bellen klanten je met vragen over de facturen, diensten en producten van KPN (internet, tv en vaste telefoons). Uw doel is om u de beste service te bieden. Met uitstekende communicatieve vaardigheden kunt u uw klanten voor eens en voor altijd helpen. Daarnaast ga je samen met de klant kijken of hij / zij nog het beste pakket van KPN heeft.

Daarom zijn persoonlijke service en empathie essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Het is erg belangrijk om zakelijk inzicht te hebben en te genieten van de combinatie van verkoop en service.

Functie eisen

 • Je spreekt en schrijft heel goed Nederlands
 • Je geniet niet alleen van het plezier om klanten op een vriendelijke en vriendelijke manier te helpen, maar neemt ook deel aan gesprekken en zorgt voor de beste pakketten;
 • Je bent erg handig voor de computer
 • U kunt flexibel inzetten tijdens openingstijden: maandag t / m zaterdag van 08:00 tot 22:00 uur en zondag van 09:00 tot 22:00 uur
 • Vanaf zaterdag 17.00 uur heb je er elke vijf weken een en elke zes weken een vrijdag
 • Als je bij ons in dienst treedt, moet je een bewijs van goed gedrag (VOG) overleggen.

Wat wij bieden

 • Bepaal uw eigen schema
 • Fulltime digitale training gedurende 10 werkdagen, volledig betaald
 • Afhankelijk van de door u opgegeven beschikbaarheid wordt er 14 werkdagen daadwerkelijk getraind op de geplande locatie;
 • Training na thuiswerk, inclusief toelage voor thuiswerk
 • Groeimogelijkheid
 • Begeleiding en begeleiding om uw beste prestaties te leveren
 • Als u ouder bent dan 21 jaar, kunt u 9,70 euro krijgen. Je werkt al meer dan 6 maanden bij ons. Dan ontvang je ook nog eens 5% terugwerkende kracht.
 • Vanaf 10 kilometer krijg je een reiskostenvergoeding of een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-klantenservice.html
Twenteplus

Met een online cursus Excel haal je meer uit je werkprocessen

Een online cursus Excel is ideaal wanneer je meer uit de software wilt halen voor je werk of je persoonlijke administratie. Door beter met Excel om te gaan, werk je sneller, efficiënter en overzichtelijker. Ben je op zoek naar een duidelijke en complete online cursus Excel om je werkprocessen een boost te geven? Dan moet je zeker op de website van BeterinOffice zijn. Van beginners tot gevorderden; voor iedereen is hier een cursus voor deze software beschikbaar. Bovendien is een online cursus de eenvoudigste manier om snel alle aspecten van Excel onder de knie te krijgen. Je kunt deze namelijk simpelweg vanuit huis volgen en inplannen wanneer je wilt!

Leer Excel stap voor stap kennen

Heb je altijd al willen leren hoe je beter overzichten kunt maken in Excel? Ben je vaak lang op het internet op zoek naar de functionaliteiten die je nodig hebt voor een professioneel resultaat? Door een online cursus Excel te volgen, weet je precies waar je alle functies van de software vindt en behaal je in een korte tijd het beste resultaat. De cursus van BeterinOffice is zeer gestructureerd ingedeeld, zodat je stap voor stap nieuwe vaardigheden leert. Begin met de basisintroductie en stroom door naar het maken van formules en grafieken. Ook leer je handige tips en tricks om alles wat je hebt geleerd, nog beter te kunnen toepassen.

Een groot aanbod aan trainingen

Naast een online cursus Excel kun je hier ook terecht voor diverse andere cursussen voor Microsoft Office-toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Microsoft Teams voor een betere samenwerking met collega’s en een Microsoft Planner-training om een heldere planning voor jouw team te kunnen hanteren. Ontdek wat jij allemaal kunt bereiken met de trainingen van BeterinOffice edankzij het ruime aanbod met cursussen op hun website! Daarnaast kun je hier ook terecht voor licenties met aantrekkelijke kortingen, zodat je volledig gebruik kunt maken van alle praktische vaardigheden die je met hun trainingen opdoet.

https://www.beterinoffice.nl/

Operator 2 ploegen Voedingsmiddelenindustrie

Waardeert u gezond, lekker en voedzaam eten? Wil je weten hoe de voedingsindustrie werkt? Wil je ervaring opdoen in deze branche? Ben je technisch expert, woon je in de regio Tilburg en wil je in twee ploegen werken? Wacht dan niet langer met solliciteren en reageer op deze vacature. Voor je dit weet begint je eerste werkdag;)

Wat ga je doen?

U en uw team van operators zijn verantwoordelijk voor de volledige productie van elke ploeg. Je zorgt ervoor dat de boiler met de ingrediënten op de juiste temperatuur wordt verwarmd en let altijd op veiligheid en hygiëne. Als operator controleer je steekproefsgewijs de productkwaliteit en corrigeer je eventuele fouten. Werk voor grotere onderbrekingen samen met technische diensten.

Dit krijg je van ons

Werk je via Otter Westelaken, dan kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Het totale maandsalaris ligt tussen de 2300 euro en 2600 euro;
 • De mogelijkheid om aanvullende diploma’s en certificaten te behalen;
 • De jaarlijkse vakantiebijslag bedraagt ​​8,33%;
 • 25 vakanties per jaar;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer.

Wat verwachten we van jou?

 • (Technologie) Minimum MBO Level 2 Diploma in Technology;
 •  Heftrucks en VCA-certificaten zijn een pre.
 • Je wilt in twee ploegen werken;
 • Je beheerst de Nederlandse tekst en het schrijven;
 •  Je hebt minimaal 1 jaar technische ervaring.

Neem contact met ons op Contact Operator 2 Is deze functie in Tilburg iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de applicatieknoppen. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die voor zichzelf erkent.

https://www.vindazo.nl/keywords/technisch.html
Twenteplus

Rijd binnenkort op je nieuwe scooter en haal je rijbewijs hier in Haarlem

Wanneer je binnenkort graag op je nieuwe scooter wilt rijden in Haarlem, moet je natuurlijk eerst je rijbewijs halen. Laat je opleiden bij een gespecialiseerde rijschool, waardoor je gericht oefent tijdens het rijden en precies leert wat je moet doen in verschillende situaties. Wanneer je je rijbewijs voor een scooter in Haarlem wilt halen, is Verkeersschool Brinkman voor jou het juiste adres. Deze rijschool heeft verschillende gecertificeerde rijinstructeurs in dienst die jou helpen met het behalen van je rijbewijs. Kwaliteit staat voor deze rijschool in Haarlem hoog in het vaandel, wat betekent dat je hier met zekerheid en een uitgebreide kennis je scooter rijbewijs kunt halen. Bovendien profiteer je hier van de lang opgebouwde ervaring van de instructeurs.

Van theorie naar praktijk

Voordat je aan het praktijkgedeelte begint, dien je eerst je theoriecertificaat te behalen. Hiervoor hoef je niet te wachten tot je 16 bent, want al vanaf 15,5 jaar mag je beginnen met het leren van de theorie. Ook mag je voor je 16e verjaardag al theorie-examen doen, waardoor je vervolgens op je 16e kan starten met praktijklessen. Tijdens deze lessen voor je scooter rijbewijs bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem leer je alle belangrijke aspecten en details van het scooter rijden. Van lastige verkeerssituaties tot aan het onder controle houden van je voertuig. Als het goed is kun je dan de theorie, die dan nog vers in je hoofd zit, direct toepassen tijdens het oefenen. Zo leer jij het snelst omgaan met je scooter en haal je je scooter rijbewijs in Haarlem snel en eenvoudig!

Een persoonlijke aanpak

Wanneer je rijlessen wilt volgen om je scooter rijbewijs te halen, wil je natuurlijk ook een persoonlijke aanpak. Daarom krijg je bij deze verkeersschool les met maximaal twee cursisten in totaal, zodat alle aandacht kan worden besteed aan jouw leerpunten. Voor alle benodigdheden, zoals een helm en jas, wordt gezorgd maar je mag deze uiteraard ook zelf meenemen.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/
Twenteplus

Aansluiten bij het uitzendbureau in Eindhoven voor de leukste banen

Wanneer je je aansluit bij het uitzendbureau in Eindhoven ben je weer een stapje dichterbij het vinden van een baan die jouw leven kan gaan verrijken en waar jij misschien wel eens tuk beter van wordt en uiteraard ook een leuk bedrag voor betaald krijgt. Je bent aan het studeren en je hebt veel vrije tijd. Omdat de studies vaak veel flexibiliteit van je vragen ben je daar ook naar op zoek in een bijbaan die je kunt gaan doen naast je studie. Het kan zomaar zijn dat je rooster een dag van tevoren wordt omgegooid of dat je toch langer op school zit. Je kunt daarom wel een baan gebruiken die ook flexibel in te delen valt. Een baan waar je een dag van tevoren kunt aangeven of je kunt werken of waarbij je aan het begin van de week je beschikbaarheid doorgeeft. Dat is een baan die goed past bij een student. 

Win-win situatie

Ben je dus ook op zoek naar een baan die flexivel in te delen is? Neem dan eens een kijken bij het aanbod van het uitzendbureau in Eindhoven. Zij hebben namelijk allemaal samenwerkingen met bedrijven die op zoek zijn naar jonge talenten en vinden dat vaak in studenten. Omdat ze weten dat de studenten flexibel moeten zijn voor school willen zij ook vacatures aanbieden die flexibel in te delen zijn. Zo is er wen win-win situatie voor beide partijen. 

Meerdere vacatures

Je vindt diverse soorten van vacatures voor studenten op de website van het uitzendbureau in Eindhoven. Ook zullen de medewerkers van het uitzendbureau in Eindhoven je helpen bij het uitzoeken van een leuke baan wanneer je hier zelf niet helemaal uit komt. Ook helpen ze je met het contact leggen met een bedrijf. Ben je dus geïnteresseerd dan kan je via het uitzendbureau in Eindhoven in contact komen en het gesprek eventueel aangaan.Uw kennis en vaardigheden op hoog niveau houden met een BHV herhalingscursus

Wanneer u uw BHV heeft behaald, is het verplicht dat u om de zoveel tijd een herhalingscursus volgt. Door het volgen van een BHV herhalingscursus zorgt u ervoor dat u blijft beschikken over de juiste kennis en weet u zeker dat u de kennis en vaardigheden goed onder de knie heeft. Het is essentieel om dit op een hoog niveau te houden. Mocht er binnen uw bedrijf iets gebeuren, dan wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan, maar precies weten wat u moet doen en hoe u bepaalde situaties aanpakt. Voor een goede BHV herhalingscursus kunt u terecht bij BHV Zuid-Holland.

Fris uw geheugen op in een ontspannen sfeer

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de kennis en vaardigheden van BHV goed onder de knie heeft, is het zeker verstandig om regelmatig een herhalingscursus te volgen. Bij BHV Zuid-Holland doet u dit in een uniek trainingscentrum en in een ontspannen sfeer. Wanneer u op uw gemak bent, blijft het beter hangen en kunt u op uw gemak nadenken over de stappen die u moet volgen. In het trainingscentrum van deze specialist worden verschillende situaties behandeld. Dit doen ze aan de hand van dagelijkse ervaringen uit de praktijk. Hierdoor frist u uw geheugen op met behulp van realistische situaties. De BHV herhalingscursus van deze specialist duurt twee dagdelen, waarin twee verschillende onderdelen worden behandeld. Dit zijn de onderdelen Brand & Ontruiming en Eerste Hulp.

Met een gerust hart aan het werk

U wilt natuurlijk goed voorbereid zijn op eventuele situaties op het werk of zelfs buiten het werk. Met een BHV herhalingscursus weet u zeker dat kennis en vaardigheden weer goed zijn bijgespijkerd. Zo kunt u met een gerust hart aan het werk. Op de website van BHV Zuid-Holland staat alle informatie die u nodig heeft. U kunt ook altijd contact opnemen met het bedrijf zelf wanneer u vragen heeft.

https://www.bhvzuidholland.nl/
Twenteplus

Van uitzendkrachten gezocht naar uitzendkrachten gevonden

Wordt er binnen uw bedrijf al enige tijd gezocht naar de juiste uitzendkrachten, maar wil dit maar niet lukken? Dat is niet zo gek. Het aanbod aan uitzendbureaus is namelijk erg groot. Hoe weet u nu bij welk uitzendbureau u het beste kunt zoeken? Niet elk uitzendbureau heeft de geschikte kandidaat voor u in hun bestand. Daarom zou het toch ideaal zijn als u één groot overzicht kon verkrijgen van alle uitzendkrachten die zichzelf aanbieden voor een baan. Een dergelijk overzicht vindt u bij FYFF (Find Your Flex Force). FYFF beschikt over een platform waarop maar liefst 96 uitzendbureaus hun uitzendkrachten publiceren. Hier vindt u gegarandeerd razendsnel de juiste uitzendkrachten die u tot nu toe tevergeefs op andere plekken gezocht heeft.

Uitzendkrachten voor allerlei sectoren

Of uw organisatie nu al enige tijd gezocht heeft naar uitzendkrachten in de horeca, facilitair, transport, zorg, agricultuur, bouw, techniek, metaal of ICT; bij FYFF vindt u de juiste kandidaten in allerlei sectoren. FYFF beschikt over het grootste aanbod aan uitzendkrachten van heel Nederland. Het mooie is ook nog dat u geen extra kosten hoeft te betalen om gebruik te kunnen maken van dit platform. U gaat gewoon naar de website, klikt op de sector waarin u op zoek bent en bekijkt het actuele aanbod in een overzicht. Desgewenst kunt u uw zoekopdracht ook nog verfijnen op basis van:

 • Functie
 • Locatie
 • Uurtarief
 • Vooropleiding
 • Voertaal
 • Werktijden

Ontvang advies over de integratie van dit platform

Wordt er binnen uw bedrijf met enige regelmaat gezocht naar uitzendkrachten en bent u benieuwd hoe u het platform van FYFF kunt integreren in uw recruitmentproces? Neem dan contact op met FYFF en plan een afspraak met ze in. De medewerkers van dit bedrijf komen dan bij u langs om het platform te presenteren en om u advies te geven over de integratie ervan.

Twenteplus

Help mensen met balans vinden na jouw opleiding tot life coach

Wil jij mensen helpen om terug de regie van hun leven in eigen handen te pakken? Volg de opleiding tot life coach en sta jouw cliënten bij hun persoonlijke groei. Samen bekijk je hoe de optimale balans gevonden kan worden, bijvoorbeeld tussen werk- en privéleven. Je ontdekt hoe je mensen inspireert in het behalen van doelen, het omgaan met stress en het verwerken van feedback. In de opleiding tot life coach leer je waar nodig de confrontatie op te zoeken, maar altijd vanuit een empathische houding en met gepaste nuancering.

Voltooi verschillende modules met een goede studiebelasting

In de opleiding tot life coach leer je hoe je op een fijne manier begeleiding, coaching en training geeft aan mensen die dit nodig hebben. De inhoud van de opleiding bestaat uit drie modules verdeeld over zes lesdagen. In totaal is de opleidingsduur goed voor 108 uur. Qua studiebelasting moet je rekening houden met zes tot acht uur per week. Dankzij het uitgebreide cursusmateriaal doe je veel theoretische kennis op en ontdek je de beste methoden om jouw toekomstige cliënten vooruit te helpen. De drie modules worden alle afgesloten met een examenopdracht. Behaal je voor alle modules een voldoende? Dan ontvang je het diploma ‘Life Coach’ na het afronden van je opleiding, geaccrediteerd door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoach) en de EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Met andere woorden, jouw diploma is zowel geldig in Nederland als in de rest van de Europese Unie.

Schrijf je in voor de opleiding

Wil jij ook anderen begeleiden bij het vinden van de balans? Schrijf je dan in voor een opleiding tot life coach van Schott & Company. Op de website vind je alle benodigde informatie en ontdek je of de opleiding bij jou past of niet. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Schott & Company om meer informatie over de opleiding Life Coach te ontvangen.