Categoriearchief: Banen en opleidingen

Klantenservice medewerker KPN

Over de functie

Als klantenservicemedewerker van KPN Services bellen klanten je met vragen over de facturen, diensten en producten van KPN (internet, tv en vaste telefoons). Uw doel is om u de beste service te bieden. Met uitstekende communicatieve vaardigheden kunt u uw klanten voor eens en voor altijd helpen. Daarnaast ga je samen met de klant kijken of hij / zij nog het beste pakket van KPN heeft.

Daarom zijn persoonlijke service en empathie essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Het is erg belangrijk om zakelijk inzicht te hebben en te genieten van de combinatie van verkoop en service.

Functie eisen

 • Je spreekt en schrijft heel goed Nederlands
 • Je geniet niet alleen van het plezier om klanten op een vriendelijke en vriendelijke manier te helpen, maar neemt ook deel aan gesprekken en zorgt voor de beste pakketten;
 • Je bent erg handig voor de computer
 • U kunt flexibel inzetten tijdens openingstijden: maandag t / m zaterdag van 08:00 tot 22:00 uur en zondag van 09:00 tot 22:00 uur
 • Vanaf zaterdag 17.00 uur heb je er elke vijf weken een en elke zes weken een vrijdag
 • Als je bij ons in dienst treedt, moet je een bewijs van goed gedrag (VOG) overleggen.

Wat wij bieden

 • Bepaal uw eigen schema
 • Fulltime digitale training gedurende 10 werkdagen, volledig betaald
 • Afhankelijk van de door u opgegeven beschikbaarheid wordt er 14 werkdagen daadwerkelijk getraind op de geplande locatie;
 • Training na thuiswerk, inclusief toelage voor thuiswerk
 • Groeimogelijkheid
 • Begeleiding en begeleiding om uw beste prestaties te leveren
 • Als u ouder bent dan 21 jaar, kunt u 9,70 euro krijgen. Je werkt al meer dan 6 maanden bij ons. Dan ontvang je ook nog eens 5% terugwerkende kracht.
 • Vanaf 10 kilometer krijg je een reiskostenvergoeding of een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-klantenservice.html
Twenteplus

Met een online cursus Excel haal je meer uit je werkprocessen

Een online cursus Excel is ideaal wanneer je meer uit de software wilt halen voor je werk of je persoonlijke administratie. Door beter met Excel om te gaan, werk je sneller, efficiënter en overzichtelijker. Ben je op zoek naar een duidelijke en complete online cursus Excel om je werkprocessen een boost te geven? Dan moet je zeker op de website van BeterinOffice zijn. Van beginners tot gevorderden; voor iedereen is hier een cursus voor deze software beschikbaar. Bovendien is een online cursus de eenvoudigste manier om snel alle aspecten van Excel onder de knie te krijgen. Je kunt deze namelijk simpelweg vanuit huis volgen en inplannen wanneer je wilt!

Leer Excel stap voor stap kennen

Heb je altijd al willen leren hoe je beter overzichten kunt maken in Excel? Ben je vaak lang op het internet op zoek naar de functionaliteiten die je nodig hebt voor een professioneel resultaat? Door een online cursus Excel te volgen, weet je precies waar je alle functies van de software vindt en behaal je in een korte tijd het beste resultaat. De cursus van BeterinOffice is zeer gestructureerd ingedeeld, zodat je stap voor stap nieuwe vaardigheden leert. Begin met de basisintroductie en stroom door naar het maken van formules en grafieken. Ook leer je handige tips & tricks om alles wat je hebt geleerd, nog beter te kunnen toepassen.

Een groot aanbod aan trainingen

Naast een online cursus Excel kun je hier ook terecht voor diverse andere cursussen voor Microsoft Office toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Microsoft Teams voor een betere samenwerking met collega’s en een Microsoft Planner training om een heldere planning voor jouw team te kunnen hanteren. Ontdek wat jij allemaal kunt bereiken met de trainingen van BeterinOffice en ontdek het ruime aanbod op hun website! Daarnaast kun je hier ook terecht voor licenties met aantrekkelijke kortingen, zodat je volledig gebruik kunt maken van alle praktische vaardigheden die je met hun trainingen opdoet.

https://www.beterinoffice.nl/

Operator 2 ploegen Voedingsmiddelenindustrie

Waardeert u gezond, lekker en voedzaam eten? Wil je weten hoe de voedingsindustrie werkt? Wil je ervaring opdoen in deze branche? Ben je technisch expert, woon je in de regio Tilburg en wil je in twee ploegen werken? Wacht dan niet langer met solliciteren en reageer op deze vacature. Voor je dit weet begint je eerste werkdag;)

Wat ga je doen?

U en uw team van operators zijn verantwoordelijk voor de volledige productie van elke ploeg. Je zorgt ervoor dat de boiler met de ingrediënten op de juiste temperatuur wordt verwarmd en let altijd op veiligheid en hygiëne. Als operator controleer je steekproefsgewijs de productkwaliteit en corrigeer je eventuele fouten. Werk voor grotere onderbrekingen samen met technische diensten.

Dit krijg je van ons

Werk je via Otter Westelaken, dan kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Het totale maandsalaris ligt tussen de 2300 euro en 2600 euro;
 • De mogelijkheid om aanvullende diploma’s en certificaten te behalen;
 • De jaarlijkse vakantiebijslag bedraagt ​​8,33%;
 • 25 vakanties per jaar;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer.

Wat verwachten we van jou?

 • (Technologie) Minimum MBO Level 2 Diploma in Technology;
 •  Heftrucks en VCA-certificaten zijn een pre.
 • Je wilt in twee ploegen werken;
 • Je beheerst de Nederlandse tekst en het schrijven;
 •  Je hebt minimaal 1 jaar technische ervaring.

Neem contact met ons op Contact Operator 2 Is deze functie in Tilburg iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de applicatieknoppen. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die voor zichzelf erkent.

https://www.vindazo.nl/keywords/technisch.html
Twenteplus

Rijd binnenkort op je nieuwe scooter en haal je rijbewijs hier in Haarlem

Wanneer je binnenkort graag op je nieuwe scooter wilt rijden in Haarlem, moet je natuurlijk eerst je rijbewijs halen. Laat je opleiden bij een gespecialiseerde rijschool, waardoor je gericht oefent tijdens het rijden en precies leert wat je moet doen in verschillende situaties. Wanneer je je rijbewijs voor een scooter in Haarlem wilt halen, is Verkeersschool Brinkman voor jou het juiste adres. Deze rijschool heeft verschillende gecertificeerde rijinstructeurs in dienst die jou helpen met het behalen van je rijbewijs. Kwaliteit staat voor deze rijschool in Haarlem hoog in het vaandel, wat betekent dat je hier met zekerheid en een uitgebreide kennis je scooter rijbewijs kunt halen. Bovendien profiteer je hier van de lang opgebouwde ervaring van de instructeurs.

Van theorie naar praktijk

Voordat je aan het praktijkgedeelte begint, dien je eerst je theoriecertificaat te behalen. Hiervoor hoef je niet te wachten tot je 16 bent, want al vanaf 15,5 jaar mag je beginnen met het leren van de theorie. Ook mag je voor je 16e verjaardag al theorie-examen doen, waardoor je vervolgens op je 16e kan starten met praktijklessen. Tijdens deze lessen voor je scooter rijbewijs bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem leer je alle belangrijke aspecten en details van het scooter rijden. Van lastige verkeerssituaties tot aan het onder controle houden van je voertuig. Als het goed is kun je dan de theorie, die dan nog vers in je hoofd zit, direct toepassen tijdens het oefenen. Zo leer jij het snelst omgaan met je scooter en haal je je scooter rijbewijs in Haarlem snel en eenvoudig!

Een persoonlijke aanpak

Wanneer je rijlessen wilt volgen om je scooter rijbewijs te halen, wil je natuurlijk ook een persoonlijke aanpak. Daarom krijg je bij deze verkeersschool les met maximaal twee cursisten in totaal, zodat alle aandacht kan worden besteed aan jouw leerpunten. Voor alle benodigdheden, zoals een helm en jas, wordt gezorgd maar je mag deze uiteraard ook zelf meenemen.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/
Twenteplus

Aansluiten bij het uitzendbureau in Eindhoven voor de leukste banen

Wanneer je je aansluit bij het uitzendbureau in Eindhoven ben je weer een stapje dichterbij het vinden van een baan die jouw leven kan gaan verrijken en waar jij misschien wel eens tuk beter van wordt en uiteraard ook een leuk bedrag voor betaald krijgt. Je bent aan het studeren en je hebt veel vrije tijd. Omdat de studies vaak veel flexibiliteit van je vragen ben je daar ook naar op zoek in een bijbaan die je kunt gaan doen naast je studie. Het kan zomaar zijn dat je rooster een dag van tevoren wordt omgegooid of dat je toch langer op school zit. Je kunt daarom wel een baan gebruiken die ook flexibel in te delen valt. Een baan waar je een dag van tevoren kunt aangeven of je kunt werken of waarbij je aan het begin van de week je beschikbaarheid doorgeeft. Dat is een baan die goed past bij een student. 

Win-win situatie

Ben je dus ook op zoek naar een baan die flexivel in te delen is? Neem dan eens een kijken bij het aanbod van het uitzendbureau in Eindhoven. Zij hebben namelijk allemaal samenwerkingen met bedrijven die op zoek zijn naar jonge talenten en vinden dat vaak in studenten. Omdat ze weten dat de studenten flexibel moeten zijn voor school willen zij ook vacatures aanbieden die flexibel in te delen zijn. Zo is er wen win-win situatie voor beide partijen. 

Meerdere vacatures

Je vindt diverse soorten van vacatures voor studenten op de website van het uitzendbureau in Eindhoven. Ook zullen de medewerkers van het uitzendbureau in Eindhoven je helpen bij het uitzoeken van een leuke baan wanneer je hier zelf niet helemaal uit komt. Ook helpen ze je met het contact leggen met een bedrijf. Ben je dus geïnteresseerd dan kan je via het uitzendbureau in Eindhoven in contact komen en het gesprek eventueel aangaan.Uw kennis en vaardigheden op hoog niveau houden met een BHV herhalingscursus

Wanneer u uw BHV heeft behaald, is het verplicht dat u om de zoveel tijd een herhalingscursus volgt. Door het volgen van een BHV herhalingscursus zorgt u ervoor dat u blijft beschikken over de juiste kennis en weet u zeker dat u de kennis en vaardigheden goed onder de knie heeft. Het is essentieel om dit op een hoog niveau te houden. Mocht er binnen uw bedrijf iets gebeuren, dan wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan, maar precies weten wat u moet doen en hoe u bepaalde situaties aanpakt. Voor een goede BHV herhalingscursus kunt u terecht bij BHV Zuid-Holland.

Fris uw geheugen op in een ontspannen sfeer

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de kennis en vaardigheden van BHV goed onder de knie heeft, is het zeker verstandig om regelmatig een herhalingscursus te volgen. Bij BHV Zuid-Holland doet u dit in een uniek trainingscentrum en in een ontspannen sfeer. Wanneer u op uw gemak bent, blijft het beter hangen en kunt u op uw gemak nadenken over de stappen die u moet volgen. In het trainingscentrum van deze specialist worden verschillende situaties behandeld. Dit doen ze aan de hand van dagelijkse ervaringen uit de praktijk. Hierdoor frist u uw geheugen op met behulp van realistische situaties. De BHV herhalingscursus van deze specialist duurt twee dagdelen, waarin twee verschillende onderdelen worden behandeld. Dit zijn de onderdelen Brand & Ontruiming en Eerste Hulp.

Met een gerust hart aan het werk

U wilt natuurlijk goed voorbereid zijn op eventuele situaties op het werk of zelfs buiten het werk. Met een BHV herhalingscursus weet u zeker dat kennis en vaardigheden weer goed zijn bijgespijkerd. Zo kunt u met een gerust hart aan het werk. Op de website van BHV Zuid-Holland staat alle informatie die u nodig heeft. U kunt ook altijd contact opnemen met het bedrijf zelf wanneer u vragen heeft.

https://www.bhvzuidholland.nl/
Twenteplus

Van uitzendkrachten gezocht naar uitzendkrachten gevonden

Wordt er binnen uw bedrijf al enige tijd gezocht naar de juiste uitzendkrachten, maar wil dit maar niet lukken? Dat is niet zo gek. Het aanbod aan uitzendbureaus is namelijk erg groot. Hoe weet u nu bij welk uitzendbureau u het beste kunt zoeken? Niet elk uitzendbureau heeft de geschikte kandidaat voor u in hun bestand. Daarom zou het toch ideaal zijn als u één groot overzicht kon verkrijgen van alle uitzendkrachten die zichzelf aanbieden voor een baan. Een dergelijk overzicht vindt u bij FYFF (Find Your Flex Force). FYFF beschikt over een platform waarop maar liefst 96 uitzendbureaus hun uitzendkrachten publiceren. Hier vindt u gegarandeerd razendsnel de juiste uitzendkrachten die u tot nu toe tevergeefs op andere plekken gezocht heeft.

Uitzendkrachten voor allerlei sectoren

Of uw organisatie nu al enige tijd gezocht heeft naar uitzendkrachten in de horeca, facilitair, transport, zorg, agricultuur, bouw, techniek, metaal of ICT; bij FYFF vindt u de juiste kandidaten in allerlei sectoren. FYFF beschikt over het grootste aanbod aan uitzendkrachten van heel Nederland. Het mooie is ook nog dat u geen extra kosten hoeft te betalen om gebruik te kunnen maken van dit platform. U gaat gewoon naar de website, klikt op de sector waarin u op zoek bent en bekijkt het actuele aanbod in een overzicht. Desgewenst kunt u uw zoekopdracht ook nog verfijnen op basis van:

 • Functie
 • Locatie
 • Uurtarief
 • Vooropleiding
 • Voertaal
 • Werktijden

Ontvang advies over de integratie van dit platform

Wordt er binnen uw bedrijf met enige regelmaat gezocht naar uitzendkrachten en bent u benieuwd hoe u het platform van FYFF kunt integreren in uw recruitmentproces? Neem dan contact op met FYFF en plan een afspraak met ze in. De medewerkers van dit bedrijf komen dan bij u langs om het platform te presenteren en om u advies te geven over de integratie ervan.

Twenteplus

Help mensen met balans vinden na jouw opleiding tot life coach

Wil jij mensen helpen om terug de regie van hun leven in eigen handen te pakken? Volg de opleiding tot life coach en sta jouw cliënten bij hun persoonlijke groei. Samen bekijk je hoe de optimale balans gevonden kan worden, bijvoorbeeld tussen werk- en privéleven. Je ontdekt hoe je mensen inspireert in het behalen van doelen, het omgaan met stress en het verwerken van feedback. In de opleiding tot life coach leer je waar nodig de confrontatie op te zoeken, maar altijd vanuit een empathische houding en met gepaste nuancering.

Voltooi verschillende modules met een goede studiebelasting

In de opleiding tot life coach leer je hoe je op een fijne manier begeleiding, coaching en training geeft aan mensen die dit nodig hebben. De inhoud van de opleiding bestaat uit drie modules verdeeld over zes lesdagen. In totaal is de opleidingsduur goed voor 108 uur. Qua studiebelasting moet je rekening houden met zes tot acht uur per week. Dankzij het uitgebreide cursusmateriaal doe je veel theoretische kennis op en ontdek je de beste methoden om jouw toekomstige cliënten vooruit te helpen. De drie modules worden alle afgesloten met een examenopdracht. Behaal je voor alle modules een voldoende? Dan ontvang je het diploma ‘Life Coach’ na het afronden van je opleiding, geaccrediteerd door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoach) en de EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Met andere woorden, jouw diploma is zowel geldig in Nederland als in de rest van de Europese Unie.

Schrijf je in voor de opleiding

Wil jij ook anderen begeleiden bij het vinden van de balans? Schrijf je dan in voor een opleiding tot life coach van Schott & Company. Op de website vind je alle benodigde informatie en ontdek je of de opleiding bij jou past of niet. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Schott & Company om meer informatie over de opleiding Life Coach te ontvangen.

Twenteplus

Vind een blijvende oplossing voor een tijdelijk inkoopprobleem middels inkoop detachering

Doordat bedrijven hedendaags de mogelijkheid hebben om te kiezen uit een breed scala aan toeleveranciers, maakt dit de inkoop technische processen en –procedures minder transparant en arbeidsintensiever. Dit geldt al helemaal bij speciale projecten en piektijden. Hierdoor ontstaat er op menig inkoopafdeling een (tijdelijk) gebrek aan gekwalificeerde inkoopexpertise. Hoe gaat u dit opvangen? Hoe zorgt u dat er tijdelijk iemand een succesvolle voortgang van inkoopprocessen verzekerd? En hoe zorgt u ervoor dat gecompliceerde projecten worden bijgestuurd, begeleid en succesvol worden afgerond? Tijdelijke inkoop detachering is dan de oplossing.

Professionals voor een tijdelijke basis

Nu rest natuurlijk nog de vraag waar u die interim inkoper vindt. Insinc levert professionals die op tijdelijke basis meteen bij u aan de slag gaan. Of dat nu op operationeel niveau of strategisch niveau is, zij helpen u! Maar ook van junior interim inkoper tot interim CPO leveren zij allround professionals. Niet alleen zijn deze interim inkopers inzetbaar voor de aangegeven activiteiten, maar u krijgt ook een interim inkoper in huis die uw organisatie met hart en ziel is toegewijd. Wanneer u bij hen voor inkoop detachering kiest, krijgt u een interim die ook in elk opzicht past binnen uw organisatiestructuur- en cultuur. Ze worden nauwkeurig geselecteerd op hun professionele knowhow en expertise. Schakel ze in voor een individuele klus of in teamverband, want in beide kunnen zij uitstekend opereren.

Reken op een goed resultaat

Insinc levert op basis van tijdelijke inkoop detachering de juiste professionals. Hierbij zijn hun sleutelwoorden: doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief. De inkoop detachering professionals weten niet alleen de grote lijnen feilloos uit te stippelen, maar beheren ook de details van het vak volledig. Kortom: een interim inkoper van Insinc is multi-inzetbaar! Denk hierbij aan activiteiten als het opzetten van een inkoopactieplan, een Request for Proposal, Service Level Agreements, voor Europese aanbestedingen, of evaluations – u kunt rekenen op een goed resultaat. Een inkoop detachering professional van Insinc geeft uw inkoop meer rendement. Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie!

Twenteplus

Outplacement in de omgeving van Harderwijk

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij voor het uitvoeren van outplacement in Harderwijk, heeft u waarschijnlijk te maken met een fusie of conflict. Het hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn dat u met negatieve gevoelens uw functie verlaat, maar dit is wel de veel voorkomende reden voor outplacement. Uw bedrijf zit bijvoorbeeld middenin een fusie of conflict waardoor u helaas uw functie niet meer naar behoren kunt uitvoeren. Het kan ook zo zijn dat u zich niet meer thuis voelt of dat uw ambities niet meer aansluiten op die van het bedrijf waar u werkzaam bent. In al deze gevallen kunt u beroep doen op outplacement in Harderwijk of omgeving. Bureau Streefkerk staat u graag bij met het uitvoeren van dit traject.

Op zoek naar een nieuwe functie die bij u past

Weet u al wat voor functie u graag zou willen bekleden? Welke kwaliteiten wilt u verder ontwikkelen of misschien zelfs nog leren? Waar liggen uw ambities? Bureau Streefkerk ondersteunt u met al deze vragen. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van advisering en ondersteuning wat betreft outplacement. De medewerkers van dit bedrijf zetten dan ook alles op alles om een nieuwe geschikte functie voor u te vinden. U gaat met hen in gesprek over waar uw ambities liggen, waar u naar op zoek bent maar ook naar wat u juist niet zoekt. Op deze manier kunnen zij u optimaal ondersteunen in het aankomende traject.

Hoe gaat dit traject in zijn werk?

Globaal gezien worden er een aantal stappen genomen wanneer u aan de slag gaat met outplacement in Harderwijk en omgeving:

 • U start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vindt er een uitgebreid loopbaanonderzoek plaats.
 • Heeft u uw baan verloren en heeft u tijd en ondersteuning nodig om dit te verwerken? Hiervoor biedt dit bedrijf professionele ondersteuning.
 • Tijdens het traject voert u individuele gesprekken met een loopbaancoach. Samen stellen jullie concrete zoekprofielen op.
 • Er wordt intensieve coaching, training en bemiddeling ingezet door een mobiliteitsadviseur.
https://bureaustreefkerk.nl/