Categoriearchief: Auto’s en Motoren

Twenteplus

Onderdelen voor een prima rijdende Traction Avant

Onderdelen voor de klassieke Citroën Traction Avant zijn tegenwoordig nog uitstekend verkrijgbaar. Dit komt omdat deze auto als een van de eerste modellen in serie geproduceerd is. Met de voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie is de TA echt dé voorloper van de moderne auto zoals wij deze nu kennen. Dankzij de brede beschikbaarheid van vervangende onderdelen doet de Traction Avant vandaag de dag nog steeds dienst, voornamelijk als trouwauto dankzij het klassieke uiterlijk met zachte rondingen.

Netjes de weg op met klassieke onderdelen in nieuwstaat

Veel van de onderdelen uit de webshop van José Franssen zijn gekeurd met het bekende Parts Industries-keurmerk. Deze indiceert dat de kwaliteit van de onderdelen gelijkwaardig is aan de kwaliteit van de oorspronkelijke fabrieksonderdelen, maar ook dat ze volledig geschikt zijn voor het klassieke model dat bij u in het bezit is. Hiervoor wordt getoetst op pasvorm, materiaal en bescherming. Uiteraard worden moderne technologische innovaties verwerkt als deze het functioneren van het onderdeel verbeteren. U vindt in de webshop van dit bedrijf een breed gamma aan onderdelen voor de Traction Avant, waaronder luchtfilters, banden en uitlaatpijpen. Met name de controle van het luchtfilter van uw Citroën TA is uiterst belangrijk. Een goed reinigend luchtfilter is namelijk essentieel om de motor een goede balans tussen brandstof en lucht toe te dienen. Hiermee houdt u uw motor gezond en rijdt uw auto soepel en prettig. Ook levert José Franssen banden voor uw TA, met een uitgebreid assortiment aan buiten- als binnenbanden van uitstekende kwaliteit.

Bekijk het brede assortiment

Als bepaalde onderdelen van uw klassieke Citroën Traction Avant aan vervanging toe zijn, bekijkt u dan het grote aanbod van deze online shop. Bij José Franssen heeft men niet enkel onderdelen op voorraad voor de TA. Ze bieden ook vele onderdelen aan voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY. In deze webshop vindt u scherp geprijsde onderdelen van hoge kwaliteit, waarmee uw klassieke auto op de weg blijft én uw hobby niet te duur wordt. Prettig toch?

Twenteplus

Verleng de levensduur van je auto met kofferbak bescherming op maat

Om je auto zo goed mogelijk te onderhouden en netjes te houden, gebruik je vaak al velen materialen. Zo ga je eens in de zoveel tijd naar de wasstraat en zorg je dat alle matten in je auto vrij worden gemaakt van stof en vuil. Ook gebruiken sommige mensen glansmiddel om hun auto op te poetsen of laten zij dit doen. Als je voorzichtig bent met je auto, zorg je ervoor dat je niet te dicht op andere auto’s parkeert en ben je alert op het maken van krassen. Al deze dingen heb je er voor over om je auto zo netjes mogelijk te houden, maar aan de binnenkant van de auto wordt vaak weinig aandacht besteed aan goed onderhoud. Een kofferbak bescherming op maat kan hierin het verschil maken. Je kunt je kofferbak beschermen tegen alles wat je daar maar in vervoerd. Een kofferbak wordt namelijk vaak gebruikt om zware dingen in te vervoeren, zoals de koffers als je op vakantie gaat of het vuil dat je naar de stortplaats gaat brengen. 

Bescherming op maat

Om je kofferbak optimaal te beschermen kan je een kofferbak bescherming op maat laten maken die je kofferbak zal beschermen tegen vuil en krassen. De kofferbak bescherming op maat is een mat die je in de kofferbak legt. Deze mat is voorzien van een antislip laag en zorgt ervoor dat alles wat je in de achterbak laatst niet zal verschuiven. Ook is de mat water- en vuilafstotend en is de mat uitwasbaar. De kofferbak bescherming op maat is op ieder moment uit de kofferbak te verwijderen, waardoor je deze mat ook schoon kunt houden. De kofferbak bescherming wordt op maat gemaakt om zo de kofferbak optimaal te beschermen. Voor de mat wordt rubber of kunststof gebruikt, waardoor deze erg handig is in gebruik. De kofferbak bescherming op maat kun je gebruiken als particulier, maar is zakelijk en voor bedrijven met veel bouwklussen zeker aan te raden.

Twenteplus

Xenon Lampen van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar nieuwe lampen voor uw auto, scooter of motor? Bij Autolampen.nl heeft u een ruim assortiment Xenon lampen van topkwaliteit voor mooie, scherpe prijzen. Xenon lampen zijn erg populair in de autowereld en zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Dit komt door verschillende redenen, waaronder dat Xenon lampen een langere levensduur hebben dan de normale halogeen lampen. Bij deze online specialist kunt u eenvoudig uw nieuwe lampen bestellen voor een mooie, scherpe prijs. Omdat zij een officiële partner zijn van het topmerk Osram, kunnen de Xenon lampen direct uit voorraad geleverd worden. Dit zorgt weer voor de beste prijzen.

Bij deze specialist bestelt u alles in één keer

  • Ruitenwissers
  • Ruitondooier
  • Werklamp
  • Automatten

Laat de specialist u helpen bij het maken van uw keuze

Heeft u zelf geen verstand van autolampen en weet u niet welke het beste past bij uw situatie en uw auto? Bij Autolampen.nl vindt u gemakkelijk welke lampen het beste voor uw auto is. Als u het fijner vindt om persoonlijk contact te hebben en deskundig advies te ontvangen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. U heeft nu de mogelijkheid om veiliger én duurzamer de weg op te gaan met Xenon lampen van hoogwaardige kwaliteit. Xenon lampen zorgen voor beter zicht en gaan ook nog eens langer mee.

https://www.autolampen.nl/