Twenteplus

Animatie: een krachtige tool voor het MKB

Animatie: een krachtige tool voor het MKB

De afgelopen decennia is het speelveld voor marketeers grondig veranderd. Was het vroeger zo dat grote multinationals met een grote zak geld de dominante speler waren, tegenwoordig kan elke onderneming zijn eigen niche veel makkelijker vinden. Door de opkomst van online marketing bieden bedrijven niet meer tegen elkaar op voor zendtijd op die paar zenders, maar is maatwerk marketing veel makkelijker geworden.

Voeg daaraan toe dat de techniek steeds beter is geworden en je beseft dat dit een gouden tijd is voor bedrijven: we kunnen veel meer maken voor minder geld en hebben meer kanalen ter beschikking om onze doelgroep te bereiken.

Maatwerk in animatie

Met het aflopen van het tijdperk van de massacommunicatie wordt een persoonlijke benadering steeds belangrijker. Je animatie video moet jouw potentiële klant direct aanspreken. Wanneer je aansluit bij zijn of haar behoefte lukt dat beter dan met een standaard-filmpje. Daarom geloven de animatie-experts van Donker Media uit Eindhoven heilig in hun persoonlijke maatwerk-aanpak.

Nauwe samenwerking

Bij Donker Media is elke animatie video uniek en perfect op maat gemaakt. Een animatie video werkt wanneer hij past bij de identiteit van de organisatie, de doelgroep en het product. Je kunt niet zomaar een opdracht “over de schuttig gooien” om vervolgens te zien wat het eindproduct is. Integendeel, wij werken we nauw samen met onze opdrachtgever. Immers, wij weten alles van communicatie en de techniek van het animeren. Maar diepgaande kennis van je bedrijf, product en doelgroep hebben we niet. Die kennis heb jij. Door gebruik te maken van jouw diepgaande inzichten bij het maken van je video garanderen we optimale kwaliteit. Bovendien helpt het ons om gaande het proces (waar nodig) bij te sturen. Zo weten we zeker dat je aan het eind van de rit net zo enthousiast bent over de animatie video als wijzelf.

Persoonlijk kennismaken?

Wil je een animatie laten maken en persoonlijk kennismaken met onze persoonlijke aanpak? Mail dan, of bel 040-744 02 52 voor een geheel vrijblijvende afspraak.

https://donkermedia.nl