Twenteplus
Image default
Bedrijven

Aluminium bedrukken in alle vormen en maten

Wilt u uw bedrijfsnaam of logo op aluminium bedrukken? Artisan Printing Service helpt u graag. Dit gespecialiseerde bedrijf vindt het een uitdaging om objecten van metaal en kunststof in allerlei vormen en maten te bedrukken. Door middel van verschillende druktechnieken en geavanceerde machines zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Laat uw bedrijfs- of reclameborden van aluminium bedrukken in één of meerdere kleuren of uw logo plaatsen op Rvs-behuizingen en displays. Ook naambadges, koektrommels, halffabricaten en plaatwerk van aluminium kunt u laten bedrukken. Bij Artisan Printing Service geniet u van een goede service en uitstekende vakkennis.

Hoogste kwaliteit

Door het gebruik van de nieuwste technieken is aluminium bedrukken een mogelijkheid met een schitterend eindresultaat. Artisan Printing Service bedrukt uw objecten met speciale twee componenteninkt, zodat de bedrukking slijtvast en krasbestendig is. Ook is het mogelijk door digitaal te printen een afbeelding van fotokwaliteit op aluminium te laten zetten. Het beste resultaat krijgt u daarmee op in kleur gespoten, gecoat of geanodiseerd aluminium. De vorm of grootte van het aluminium dat u wilt bedrukken, maakt niet uit. De machines zijn zodanig in te stellen dat er zowel op grote als kleine objecten prachtig drukwerk gerealiseerd kan worden.

Over Artisan Printing Service

Artisan Printing Service is gespecialiseerd in tampondruk, zeefdruk, foliedruk en digitaal printen op metalen en kunststoffen voorwerpen van allerlei formaten. Meer dan dertig jaar gelegen werd de basis gelegd door de bouw en verkoop van tampondrukmachines. Inmiddels is de focus geheel verlegd naar het bedrukken van metaal en kunststof. De medewerkers staan u met hun kennis en ervaring graag te woord om zo optimaal mogelijk uw aluminium te bedrukken. Wilt u weten hoeveel creativiteit Artisan Printing Service in huis heeft? Kijk dan op de website voor de online portfolio, die u een beeld geeft van de vele mogelijkheden. Laat hier uw aluminium bedrukken en geniet van een schat aan kennis en ervaring voor een schitterend eindresultaat.

https://www.artisan.eu/nl