ADTS | Datacenter diensten

Datacenter diensten van ADTS 

ADTS is een ICT bedrijf dat u verschillende datacenter diensten kan aanbieden. Het bedrijf heeft veel ervaring en expertise in het beheren van een datacenter. Met de 24/7 storingsdienst van ADTS kunnen problemen bovendien direct worden verholpen. 

 

ADTS 

ADTS is de ideale partner als het aankomt op ICT. Het bedrijf kan een goed advies geven over ICT en biedt verschillende oplossingen en diensten aan waardoor u uw dagelijkse werkzaamheden op kantoor optimaal kan uitvoeren. Het bedrijf kan ook een ICT security scan doen. Hierdoor wordt u netwerk hackerproof 

 

Datacenter diensten 

ADTS biedt u verschillende datacenter diensten aan. Deze diensten bestaan allemaal uit een aantal kenmerken. U krijgt dubbele internetverbinding en dubbele stroomvoorziening. Als de stroom niet om wat voor reden ook niet doet kunt u gebruik maken van een noodstroomvoorziening. Als u kiest voor de datacenter diensten van ADTS krijgt u ook een eigen serviceafdeling en een eigen helpdesk. Erg veel voordelen van de datacenter diensten van ADTS. 

 

24/7 storingsdienst 

ADTS heeft een 24/7 storingsdienst. Als er storingen zijn in uw datacenter worden deze meteen opgepakt. Hierdoor worden de storingen direct geholpen of wordt er uitgeweken naar een tweede datacenter. Door de 24/7 storingsdienst van ADTS kunt u weer snel verder met uw dagelijkse werkzaamheden en ondervindt u nauwelijks hinder. 

 

ADTS is dus het bedrijf dat u kan voorzien in datacenter diensten. Met de 24/7 storingsdienst worden storingen snel verholpen. Neem contact op met ADTS om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen. 

https://www.adts.nl/ict/diensten/datacenter-diensten/