Aan de slag met zingeving in de zorg

Wanneer u een eigen onderneming heeft, wilt u deze natuurlijk op verschillende manieren naar de buitenwereld brengen. Waarschijnlijk heeft u al verschillende dingen geprobeerd, zoals marketing en andere externe communicatiemiddelen. Al deze dingen zijn mooi om in te zetten ter bevordering van de naamsbekendheid van uw bedrijf, maar heeft u ook wel eens stilgestaan bij het karakter van uw organisatie? Met zingeving in de zorg zorgt u ervoor dat u de kracht van uw organisatie ook écht belichaamt. Het Inventief in Tilburg helpt u graag met het vinden van de aspecten die juist uw bedrijf bijzonder maken.

De werkwijze van zingeving in de zorg

Op het moment dat u aan de slag gaat met zingeving in de zorg, doorloopt u een uitgebreid proces. Samen met u gaan deze professionele medewerkers met u aan het werk. U formuleert een onderscheidende propositie, een motiverend werkgeversmerk en een inspirerend ambitiestatement. U gaat met Het Inventief een inspirerende koers aan. De verschillende stappen die u tijdens deze koers neemt, helpen u met concrete procesverbeteringen in diverse cliëntreizen van uw organisatie. Naast dat u samen de koers bepaalt, helpt dit bedrijf u ook met het volgen van deze koers. Met behulp van een kwaliteitsmonitor, houden zij de gewenste resultaten in de gaten.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat zingeving in de zorg voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met een van de professionals van Het Inventief. Zij helpen u graag met het nemen van de eerste stappen naar een betere organisatie. Wilt u gelijk een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Bekijk de website van dit bedrijf en maak gebruik van de contactmogelijkheden. Wanneer u contact opneemt met een van de deskundige medewerkers, vertellen zij u graag over de opties voor u en uw bedrijf. Zo kunt u snel aan de slag!

https://zingevingindezorg.nl